Tyle, że jednak z trenerami sytuacja jest zwykle mniej dynamiczna niż z piłkarzami bez kontraktu.
Coś co było wczoraj, na drugi dzień może być totalnie nieaktualne.
No chyba, że focus znów wklei zdjęcie :)
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Focus, wklej moje zdjecie, podesle Ci na maila, stary juz jestem, pety znowu jaram, ale troche kopalem. Chetnie zamienie inzynierskie korpo na pilkarskie;)
dolacze sie, moge grac na LO :D
Piotr Wołosik @PiotrWolosik 2 min.2 minuty temu
P.Polczak żegna się z Cracovią
Alleluja!
[quote='rafir93' pid='1253993' dateline='1498133425']
[/quote]
To jak narazie największe wzmocnienie :)
Zostaliśmy z dwoma środkowymi, kontener z Chin może nie wystarczyć jak w tym tempie podziękujemy wszystkim.
[quote='rafir93' pid='1253993' dateline='1498133425']
[/quote]
Marcin Wasilewski witamy w Cracovii?
Bejan też odchodzi.
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Czyli szykuje się całkowicie autorska drużyna Probierza.
Oby tego nie spieprzył bo nam prezes i jego v[s]a[/s]icek padną na serce.
Robi sie naprawde ciekawie, z uwaga sledze ten watek, jeszcze pare chwastow zostalo do wyrwania.
quentin na prawdę Polczaka uważałeś za środkowego obrońcę ?
To by była najlepsza wiadomość Cracovia wyczyszczona z ,,muszkieterów ''(czytaj szrotu ).Precz,precz ,precz !!!!
Ja nie wierzę w odejście Piotrka.
Kolejne newsy z TT:
Hebert z Piasta blisko Cracovii, zainteresowanie również Mrazem, Możdzeniem i Palancą
TT ciąg dalszy (Wołosik):
Możliwe,że Jan Mucha konkurencją dla Grzegorza Sandomierskiego w bramce Cracovii
Jan Mucha Tabisza wyrucha (na hajs oczywiście)
Został poterze zatrudniony w Cracovii jako środkowy obrońca i tam grał. Co ja sądzę o jego grze już napisałem na tym forum. Płakać nie będę po nim jak zobaczę następców i efekty ich gry. Za 3 dni pierwszy sparing za 4 tygodnie startuje liga. Mało czasu a prezes ma tylko dwa tygodnie do zamknięcia transferów zanim wróci księgowy.
Cetnarski , dziekujemy!
Budzik niestety out...
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
To raczej Sandomierski może być konkurencją dla Muchy, odwrotnie jakoś dziwnie to brzmi biorąc pod uwagę umiejętności obu panów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)