W grę wchodzi jeszcze Konczkowski, dogaduje rozwiązanie umowy z Ruchem (skierował wniosek o rozwiązanie kontraktu do PZPN, ale klub chce się z nim polubownie porozumieć).
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Z TT
Patryk Lipski ma ciekawą ofertę z Hiszpanii.
w kontekście gry dla Nas.
Nie było takiego tematu ponoć, pasjonaci to wrzucili na fb tylko .
Mnie ciekawi kiedy ogłoszą decyzje w sprawie obecnych zawodników , wtedy będzie można wstępnie ocenić okienko transferowe.
Pewnie 20 czerwca po 1 treningu :)
[quote='potter' pid='1251358' dateline='1497605331']
Forman to super opcja ale musielibyśmy głęboko sięgnąć do kieszeni .Wykup 400 tyś euro i do tego wysoki kontrakt .
[/quote]
Cena faktycznie wysoka ale oszczędzilismy na transferze Mihalika . ;)
- Edytowany
Furman wart takiej ceny - sprawdzony w naszej lidze, więc nie powinno być wtopy. I wreszcie ktoś, kto potrafi uderzyć z wolnego.
[quote='kaleb' pid='1251414' dateline='1497621510']
Furman wart takiej ceny - sprawdzony w naszej lidze, więc nie powinno być wtopy. I wreszcie ktoś, kto potrafi uderzyć z wolnego.
[/quote]
Mnie ten Furman średnio przekonuje. To taki typowy przereklamowany polski piłkarz. Ten, który go sprzedał za ponad 3 mln euro jest dla mnie mistrzem. Wart co najwyżej 300 tys euro. Stwierdzenie,że potrafi uderzyć z wolnego jest mocno na wyrost. Ile strzelił bramek z wolnego w ekstraklasie? Jedną? Tak samo jak Dąbrowski umie uderzyć z dystansu.
[quote='Cracoviarkalech' pid='1251424' dateline='1497623659']
[/quote]
Mnie ten Furman średnio przekonuje. To taki typowy przereklamowany polski piłkarz. Ten, który go sprzedał za ponad 3 mln euro jest dla mnie mistrzem. Wart co najwyżej 300 tys euro. Stwierdzenie,że potrafi uderzyć z wolnego jest mocno na wyrost. Ile strzelił bramek z wolnego w ekstraklasie? Jedną? Tak samo jak Dąbrowski umie uderzyć z dystansu.
[/quote]
Przydałby się....
- Edytowany
[quote='hank' pid='1251405' dateline='1497618916']
[quote='potter' pid='1251358' dateline='1497605331']
Forman to super opcja ale musielibyśmy głęboko sięgnąć do kieszeni .Wykup 400 tyś euro i do tego wysoki kontrakt .
[/quote]
Cena faktycznie wysoka ale oszczędzilismy na transferze Mihalika . ;)
[/quote]
Bez urazy hank, wiem że żartujesz, zatem w podobnej konwencji napiszę, że Tabisz powinien się Tobą mocno zainteresować. Kreatywną księgowość masz w jednym palcu :)
A co do oszczędności, to jeszcze więcej zaoszczędziliśmy np. nie kupując za 38 mln euro Andre Silva z Porto (wziął go jakiś Milan), zatem można poszaleć :)
[quote='Cracoviarkalech' pid='1251424' dateline='1497623659']
[/quote]
[/quote]
No co ty, mistrzem to jest Tabisz sprzedający kacapom Polczaka za 800 tys. euro, czy Stebleckiego Holendrom za 50 tys.
" Z informacji Michała Guza wynika, że nowym skrzydłowym Zagłębia Lubin zostanie Bartłomiej Pawłowski, któremu kończy się umowa z Lechią Gdańsk. " ...
Piotr parzyszek i Arkadiusz piech do wzięcia za darmo. Ten drugi ponoć rozmawia z Lechem.
Może warto zakontraktować Murawskiego z Piasta. Chłopak w ex radził sobie całkiem, "wolny transfer", obecnie przebywa na testach w...3 lidze
A ja tak sobie myślę, co było gdyby na DP spróbować Stebleckiego. Jest całkiem przyzwoity w odbiorze, ma nienajgorszy przegląd, jest dobry technicznie, z pewnością nienajgorzej wyprowadzałby piłkę z linii obrony. No i nie trzeba aż tyle biegać. Może to by była alternatywa dla Dąbrowskiego. Skoro na DP grywał Cetnarski i Kapustka, to dlaczego nie Steblecki.
[quote='gargamel9998' pid='1251463' dateline='1497636175']
Może warto zakontraktować Murawskiego z Piasta. Chłopak w ex radził sobie całkiem, "wolny transfer", obecnie przebywa na testach w...3 lidze
[/quote]
Pomyliłeś Murawskich. Ten z Piasta zaczyna zaraz na ławce mecz ze Słowacją w ramach Euro u-21 więc raczej na testach w 3 lidze być nie może.
- Edytowany
[quote='gargamel9998' pid='1251463' dateline='1497636175']
[/quote]
Z jakiego Piasta?? Chlopaku Gargamelu.... to jakis ogorek z kij wie skad.... Murawski z Piasta nie jest wolnym zawodnikiem bo przedluzyl kontrakt z Piastem o czym pisales.... ale pewnie nie czytales nawet tego tylko kopiuj wklej i po ptokach...
Wychowanek Piasta Gliwice Radosław Murawski podpisał nowy długoterminowy kontrakt z klubem, poinformował serwis internetowy "Piastunek". Kapitan "niebiesko-czerwonych" związał się z zespołem z Okrzei do 30 czerwca 2021 roku.
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/klub-piast-gliwice/news-radoslaw-murawski-w-piascie-gliwice-do-2021-roku,nId,2390986#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Lech: De Marco, Rakels, Cracovia: Forsell, Kądzior. A teraz pytanie: Który klub ma prawdziwy sportowy cel na nowy sezon?
[quote='Dorwas' pid='1251466' dateline='1497636764']
A ja tak sobie myślę, co było gdyby na DP spróbować Stebleckiego. Jest całkiem przyzwoity w odbiorze, ma nienajgorszy przegląd, jest dobry technicznie, z pewnością nienajgorzej wyprowadzałby piłkę z linii obrony. No i nie trzeba aż tyle biegać. Może to by była alternatywa dla Dąbrowskiego. Skoro na DP grywał Cetnarski i Kapustka, to dlaczego nie Steblecki.
[/quote]
Chyba pomyliłeś wątek, to wątek transferów, a nie taktyk.
[quote='Dorwas' pid='1251469' dateline='1497637795']
Lech: De Marco, Rakels, Cracovia: Forsell, Kądzior. A teraz pytanie: Który klub ma prawdziwy sportowy cel na nowy sezon?
[/quote]
Lech gra o mistrza my o pierwsza ósemkę - kogos to dziwi?
Nie jesteśmy siła tej ligi, sek w tym ze na 13 lat to jakis medal mógłby sie napatoczyc, a my ustanawiamy chyba jakis rekord w zajmowaniu 14 miejsca.
[quote='Szramer1906' pid='1251470' dateline='1497637801']
[quote='Dorwas' pid='1251466' dateline='1497636764']
[/quote]
Chyba pomyliłeś wątek, to wątek transferów, a nie taktyk.
[/quote]
Na stoczni grał trochę cofnięty i z tego co pamiętam został zmieniony bo grał bardzo niepewnie . Dla mnie to lewy napastnik , ewentualnie "10" . Nie ta motoryka , nie ta siła , nie ten timing żeby grać stałe na pozycji nr. 6
Żebyśmy czasem nie ściągnęli Lipskiego ;-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)