[quote='Muertes' pid='1249335' dateline='1496919618']
Damian Kądzior z Wigier Suwałki
[/quote]
Gdzieś czytałem że już jest dogadany z Zagłębiem Lubin ;-) :@
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Jeżeli to ma być faktycznie Petteri Forsell to powinien sporo zrzucić bo wygląda jak taki niski pączek. Poza tym przy naszych treningach ze specjalistami od wytrzymki i siły pewnie jeszcze bardziej go przybędzie :D
Jak pączek to on wyglądał kiedyś, nie obecnie. A umiejętności ma nieprzeciętne.
Biliński wolnym zawodnikiem :D
Santo bierz ! :)
No i co z tego ze wyglada jak paczek? Budzik nie wygladal a poruszal sie jak paczek.
Jeżeli Biliński jest wolny to nie zakontraktowanie go może zostać odebrane przez niektórych jako sabotaż ;)
Forsell to dobry transfer , wynika że za Budzika. Czekam na więcej teraz.
No na papierze fajnie wyglada i pucato na zdjeciu... Teraz niech udowodni na boisku ze w reprezentacji nie gra za kebaby ;)
https://youtu.be/sPgfsLP0vD4 proponuję do zestawu z Forsellem ;)
- Edytowany
[quote='Marcepanowy' pid='1249405' dateline='1496927891']
https://youtu.be/sPgfsLP0vD4 proponuję do zestawu z Forsellem ;)
[/quote]
Brać go :cool:
Hej, przypadkiem mam w pracy dwóch gości, Fina i fana Miedzi. Obydwaj mówią bardzo pozytywnie o Forsellu. A. :)
Fina to chyba jeszcze u nas nie było. Wygląda interesująco - to byłyby dwie dobre informacje jednego dnia! Czyżby pozytywny efekt naszego nowego dyrektora? Chyba że ten transfer przygotowywany o wiele wcześniej.
Ma celna petarde w nodze,potrafi uderzyc z kroku,bez przygotowania,gra inteligentnie,rzuca bardzo dobre prostopadle pilki czy to gora czy po ziemi,budowe ciala ma taka a nie inna,ale jest raczej duzo silniejszy fizycznie od naszych kandydatow do gry w srodku pola.potrafi uderzyc z rzutu wolnego,czego brakowalo.Do kompletu przydaloby sie ze dwoch szybkich skrzydlowych,zeby mial kogo obsluzyc podaniem.przy jego obecnosci najprawdopodobniej nie bedziemy rozpaczac za Budzikiem,pod warunkiem ze na defensywnym bedzie Miro I Dabrowski.Cetnarski w takim wypadku laduje na lawce,chyba ze zamiast rozkrecac biznes farmaceutyczny wezmie sie za ostre trenowanie.
[quote='V.Z.1903' pid='1249416' dateline='1496929251']
Hej, przypadkiem mam w pracy dwóch gości, Fina i fana Miedzi. Obydwaj mówią bardzo pozytywnie o Forsellu. A. :)
[/quote]
Anton, kiedy zabierzesz tego Fina na Cracovie ? :P
Tylko żeby miał kto te jego ostatnie podania wykańczać ;]
[quote='lukaszksc' pid='1249434' dateline='1496930846']
[quote='V.Z.1903' pid='1249416' dateline='1496929251']
[/quote]
Anton, kiedy zabierzesz tego Fina na Cracovie ? :P
[/quote]
Ha ha, najpierw go wezmę na Gajowianka - LKS, że by się sprawdził w boju. :).
Wezmę go, fajn gość.
Coś długo trwa informowanie opinii publicznej o transferze... Oby tylko pan prezes czegoś nie wykombinował na ostatniej prostej.
Po różnych akcjach jakie odwalał JT wszystko jest możliwe...
- Edytowany
Oj nie wiem, czy się u nas sprawdzi. Chłopak ma potencjał, ale jest trudny z charakteru. Jest gwiazdeczką. Miejmy nadzieję, że trener poradzi sobie z nim
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)