[quote='KruszynaKSC' pid='1210443' dateline='1484048139']
[quote='gargamel9998' pid='1210397' dateline='1484040513']
Biorac pod uwagę, ze na skrzydłach mogą również zagrać: Budzk, Wójcicki, Vestenicky, Jendrisek i Szczepaniak (według naszego trenera) to skrzydłowego raczej nie sprowadzimy.
[/quote]
To juz lecmy po calosci bo na skrzydle moze zagrac i Brzyski i Jaroszynski i Deleu i Sandomierski i wszyscy swieci ... I temu jest jak jest... Jendrisek zamiast czekac na pily dogrywane to sie paleta gdzies po boku,To zgubi prosta pilke to mu cos nie wyjdzie ...to samo Vestenicky....Szczepaniak w rozmowie kreci nosem ze on na skrzydle zle sie czuje bo on jest od wykanczania nie od kreowania akcji...Budzinski na skrzydle traci 50% wartosci tego co potrafi zagrac w srodku czyli dajmy na to Budzik na skrzydle to caly zespol traci jakies 10% wartosci a pozbierac reszte tych zawodnikow niezadowolonych z grania na nie "swoich "pozycjach wychodzi kwas i niechec do trenera...
Gargamel odplynales...
[/quote]
Faktycznie Brzyski w swojej karierze grywał na LP
Jaroszyński (moim zdaniem) to też materiał na LP niż na LO
Budziński grał na PP i u nas (jak spadaliśmy i chyba za Stawowego sie zdarzało) i w Arce
Vestenicky'ego, Szczepaniaka czy Jendriska to trener wystawia na skrzydle i nie widać, że miałoby się coś w tej kwestii zmienić
[size=small]Jedynie z czym odpłynąłem to z Jaroszyńskim. Budzik na PP TYLKO I WYŁĄCZNIE jakbyśmy grali 4-4-2 [/size]
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Koniecznie bramkarza!
Sandomierski będzie myślami gdzie indziej (podejrzewam,że mając rzekome oferty z Włoch,nie przedłuży kontraktu)
Koniecznie pomocnika środkowego! (a najlepiej dwóch) - defensywny to priorytet (zakładając,że wypożyczymy Dimuna,zostaje Dąbro i Miro - w razie kartek/kontuzji od biedy może zagrać tam Budzik i to tyle,zdecydowana luka), jeśli ofensywny to ktoś kto jednym podaniem/strzałem wygra mecz.
Stoper! (odejdzie Bejan,Lituaszkiego nie biorę na poważnie,więc zostaje Polczak,Hubert i Malarczyk)
Sandomierski/nowy
Wójcicki/Deleu/Diego Polczak/Wołąkiewicz Malarczyk/ Nowy Jaro/Brzyski
Dąbro/nowy Miro/Budzik
Mihalik/Szczepaniak Budzik/Cetnar Jendrisek/Szczepaniak
Piątek/Vestenicky
Ja bym wolał by napastnicy grali z przodu a nie na skrzydłach. Potem im brakuje pary w pojedynkach biegowych ze stoperami
Mi sie obilo o ucho... ze Jendrisek moze odpasc nawet teraz... Dlatego pytalem czy z Jendriskiem jest cos na rzeczy...
Dusan Kuciak jest za darmo do wziecia... Skoro jest chetny na Sandomierskiego i kasa sie zgadza to ja bym kontraktowal nawet za najwyzszy kontrakt w zespole... Gosc bronil w legii super... na nasza lige sprawdzony... Wedlug mnie nie ma sie nad czym za dlugo zastanawiac bo zaraz moze byc za pozno...
[quote='KruszynaKSC' pid='1210459' dateline='1484049492']
Mi sie obilo o ucho... ze Jendrisek moze odpasc nawet teraz... Dlatego pytalem czy z Jendriskiem jest cos na rzeczy...
Dusan Kuciak jest za darmo do wziecia... Skoro jest chetny na Sandomierskiego i kasa sie zgadza to ja bym kontraktowal nawet za najwyzszy kontrakt w zespole... Gosc bronil w legii super... na nasza lige sprawdzony... Wedlug mnie nie ma sie nad czym za dlugo zastanawiac bo zaraz moze byc za pozno...
[/quote]
Też myślałem o nim ale rok czasu nie grał ,poza tym za duże ego były z nim problemy w szatni.
[quote='eredin' pid='1210432' dateline='1484046697']
[quote='szuwarek' pid='1210405' dateline='1484042393']
...Szczepaniak na skrzydle, to mega problemy w obronie
[/quote]
Polczak na stoperze to mega problemy w obronie :)
[/quote]
...ale nie skrobnołeś nic o Zielińskim? :D
[quote='piotrek67' pid='1210470' dateline='1484050796']
[/quote]
Też myślałem o nim ale rok czasu nie grał ,poza tym za duże ego były z nim problemy w szatni.
[/quote]
Kuciak ma wielki bałagan w głowie,chroń Panie Boże Cracovię przed takimi zawodnikami.
[quote='eredin' pid='1210432' dateline='1484046697']
[quote='szuwarek' pid='1210405' dateline='1484042393']
...Szczepaniak na skrzydle, to mega problemy w obronie
[/quote]
Polczak na stoperze to mega problemy w obronie :)
[/quote]
A Polczak w ataku to też megaproblemy. W tym sezonie co najmniej trzy razy przeszkodził Covili w dojściu do główki na polu karnym przeciwnika :D
[quote='Kefas' pid='1210482' dateline='1484052649']
[/quote]
[/quote]
Kuciak ma wielki bałagan w głowie,chroń Panie Boże Cracovię przed takimi zawodnikami.
[/quote]
No to co że ma?
O Rakelsie jak do nas przychodził dokładnie to samo mówiono ;)
Jak przychodził Rakels,to z etykietą raczej bardziej imprezowicza i lenia.Natomiast Kuciak chyba rzeczywiście ma coś nie tak z beretką.Pamiętam jak trzy/cztery sezony temu wydymił ostro w czasie meczu do Komorowskiego.Do innych zawodników ze swojej drużyny też dymił.Nie wiem czy potrzeba takiego gościa przez którego będą kwasy w szatni.No chyba,że to było wszystko na pokaz lub w przypływie emocji,a później się wyściskali ;) Czysto sportowo,jak na naszą ligę to Himalaje.
Panu Arbitrowi znudziło się bieganie po okręgówkach za amatorami i postanowił założyć portal na którym publikuje wiadomości transferowe wyssane z palca, czytaj to co przeczyta na forum jakiegoś klubu? :D imponujące :D
[quote='gural' pid='1210503' dateline='1484054274']
Panu Arbitrowi znudziło się bieganie po okręgówkach za amatorami i postanowił założyć portal na którym publikuje wiadomości transferowe wyssane z palca, czytaj to co przeczyta na forum jakiegoś klubu? :D imponujące :D
[/quote]
https://www.facebook.com/people/Bart%C5%82omiej-Zar%C4%99ba/100001741583348
Może Kuciak by przywalił paru obrońcom po ich juniorskich błędach i zrobił by się porządek w obronie? ;)
[quote='tomex' pid='1210489' dateline='1484053138']
[quote='Kefas' pid='1210482' dateline='1484052649']
[/quote]
[/quote]
[/quote]
No to co że ma?
O Rakelsie jak do nas przychodził dokładnie to samo mówiono ;)
[/quote]
Tylko Kuciak dodatkowo rozp... atmosferę w szatni.
Trener powiedział w wywiadzie w Dzienniku: "Zostawiliśmy sobie furtkę, była opcja bezpłatnego wypożyczenia z opcją wykupu, każdy by z tego skorzystał." Z tego wynika, że po prostu klub skorzystał z darmowego wypożyczenia, a z pewnością nie będziemy go wykupywać, bo Slavia pewnie zażyczy sobie tyle, ile zapłaciła Słowakom, czyli milion euro.
[quote='kaleb' pid='1210606' dateline='1484077983']
Trener powiedział w wywiadzie w Dzienniku: "Zostawiliśmy sobie furtkę, była opcja bezpłatnego wypożyczenia z opcją wykupu, każdy by z tego skorzystał." Z tego wynika, że po prostu klub skorzystał z darmowego wypożyczenia, a z pewnością nie będziemy go wykupywać, bo Slavia pewnie zażyczy sobie tyle, ile zapłaciła Słowakom, czyli milion euro.
[/quote]
Dlatego dziwie się ze odpuszczają temat Mazka który za 1/2 roku pasowałby jak ulał.
[quote='piotrek67' pid='1210609' dateline='1484078133']
[quote='kaleb' pid='1210606' dateline='1484077983']
[/quote]
Dlatego dziwie się ze odpuszczają temat Mazka który za 1/2 roku pasowałby jak ulał.
[/quote]
...inflacja robi swoje.......Kucharski prowizje od Cracovii, może dostać za 1/2 roku, a od innych już teraz
z tego co wiem Mazek i Mihalik graja na tej samej pozycji a śmierdziele nie puszczą Mazka bo maja zakaz transferowy
[quote='19cracovia06' pid='1210624' dateline='1484079703']
z tego co wiem Mazek i Mihalik graja na tej samej pozycji a śmierdziele nie puszczą Mazka bo maja zakaz transferowy
[/quote]
Tak ale kontrakt z nowym klubem może podpisać już teraz a za 1/2 roku byłby nasz a tak to podchody robi Gts i ZL .
Z różnych stron dochodzą głosy ze CK gra na podbicie ceny.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Goście (6)