Widocznie mniej przytula przy podpisywaniu.
No tak zapomniałem że z Jakubem popija w wolnym czasie.
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
[quote='szuwarek' pid='1209505' dateline='1483643997']
Mateusz Piątkowski rozwiązał dzisiaj kontrakt z cypryjskim APÓEL-em.
Oby sobie nie wymyślił Cracovii :D
[/quote]
Myślę, że 32-letni Piątkowski, to sobie może o Cracovii pomarzyć.
Bardzo bym się zdziwił.
Co do artykułu powyżej. Bardzo ciekawa koncepcja, aby Slavia Praha miała zamienić Mihalika na Mazka
[quote='leszeczek' pid='1209614' dateline='1483706319']
[/quote]
Bardzo bym się zdziwił.
Co do artykułu powyżej. Bardzo ciekawa koncepcja, aby Slavia Praha miała zamienić Mihalika na Mazka
[/quote]
Nie Slavia tylko Sparta ...
http://www.90minut.pl/kariera.php?id=14218
i problem pomocy rozwiązany
[quote='tomecki' pid='1209617' dateline='1483706607']
[quote='leszeczek' pid='1209614' dateline='1483706319']
[/quote]
Bardzo bym się zdziwił.
[/quote]
Nie Slavia tylko Sparta ...
[/quote]
Ups.:(
Matuszczyk środkowy pomocnik, niby spoko, ograny gość. w 2 bundeslidze rozegrał sporo meczy. Mamy Cetnara, Budzika(mam nadzieję że zostanie i podpiszę nową umowę), Covila i Dąbka. Jeszcze Adamczyk może już dostanie szanse na granie. No i mamy Dimuna, przypomina mi Kosanovicia, też na początku nie grał a jak dostał szanse to odpalił. Środek pomocy u nas to najmniejszy problem myślę
Matuszczyk to raczej inna pozycja niż Cetnar, bo Matuszczyk to typowy defensywny pomocnik. Niezły pomysł jeżeli szukamy zastępstwa za Dąbrowskiego.
Timez.... Dabrowski i Budzik na wylocie ... to znaczy na transferowym bagazu... i na nowy sezon zostajemy z Covilo i Cetnarskim i moze jak sie ogarnie z Dimunem... Juz trzeba myslec co i jak na nastepny sezon a jak sa dobrzy zawodnicy jacys dostapni juz trzeba myslec o ich kontraktowaniu bo mozemy sie obudzic z reka w nocniku...
no w sumie racja. Ja i tak ciągle liczę że z Budzikiem podpiszemy kontrakt na kilka lat;p a za Dąbka zarobimy w lecie niezłą sumke
Za kapiego też zarobilismy niezłą kasę i byly transfery , ale efekt mizerny :) trzeba kupić coś co podniesie poziom drużyny a nie szrot i spadki z ekstraklasy. TRT - tylko racjonalne transfery!
każdy zawodnik jest na sprzedaż, ważne zawsze jest kto za niego. Dlatego tylko długotrwała praca przy budowie drużyny, może dać efekt. Wierzę głęboko ( może chcę wierzyć) ze trener oraz osoby decyzyjne tak budują długotrwale, że są od razu przygotowywani zawodnicy pod grę o sukces, po ewentualnych odejściach. Handel zawodnikami jest normalnością we wszystkich klubach sportowych. Dąbrowski głośno deklarował chęć odejścia do lepszej ligi, gdzie więcej płacą. Budzińskiemu jeżeli proponują gdzieś większą kasę, a kończy mu się kontrakt, to mnie jego zachowanie nie dziwi. To są zawodowcy. Zawsze gdy do nas przychodzi jakiś wybrany kopacz, to gdzieś zostawia zapatrzonych w niego kibiców z poprzedniego klubu.
[quote='Vola1906' pid='1209634' dateline='1483711599']
Za kapiego też zarobilismy niezłą kasę i byly transfery , ale efekt mizerny :) trzeba kupić coś co podniesie poziom drużyny a nie szrot i spadki z ekstraklasy. TRT - tylko racjonalne transfery!
[/quote]
Odwaznie... Jesli Piatek mizerny,Szczepniak mizerny,nawet Vestenicky( mam nadzieje ze z czasem odpali) to mizeria to kogo uwazasz za kozakow??
Transfery Dimuna i Cunty sa transferami na "zas" czyli na przyszlosc... dla mnie transfery tez zglowa ale nie na odrazu ...
Ja uwazam ze kasa za Piatka wroci sie z nawiazka i to duza ... na Szczepaniaku tez zarobimy... takze ja widze dobry interes z kasy zainwestowanej z Kapustki...
[quote='KruszynaKSC' pid='1209650' dateline='1483716153']
[/quote]
Odwaznie... Jesli Piatek mizerny,Szczepniak mizerny,nawet Vestenicky( mam nadzieje ze z czasem odpali) to mizeria to kogo uwazasz za kozakow??
Transfery Dimuna i Cunty sa transferami na "zas" czyli na przyszlosc... dla mnie transfery tez zglowa ale nie na odrazu ...
Ja uwazam ze kasa za Piatka wroci sie z nawiazka i to duza ... na Szczepaniaku tez zarobimy... takze ja widze dobry interes z kasy zainwestowanej z Kapustki...
[/quote]
...Kruszyna, nie świętuj tak...........umiar czasami jest wskazany
Pokaz a nawet zaznacz grubym tekstem w ktorym miejscu swietuje??
[quote='KruszynaKSC' pid='1209650' dateline='1483716153']
[/quote]
[/quote]
Co do tych zawodników to faktycznie licze że odpalą pożądnie nie wiem tylko co z Cuntą natomiast cały czas podstawowe pytanie brzmi : czemu jest tak chujowo w tabeli skoro jest tak dobrze?!
Drugie ważne pytanie ; skoro trener opiniował Vestenickiego i to za takie grube jak na nas pieniądze to dlaczego on w ogóle nie gra-nie zdążył go poznać,za młody,nie mówi po polsku ? :)
[quote='KruszynaKSC' pid='1209655' dateline='1483716584']
Pokaz a nawet zaznacz grubym tekstem w ktorym miejscu swietuje??
[/quote]
...to był mój sarkazm, ale nie przesadzaj, że większość odpali i na większości zarobimy..............co przeszkadzało tym zawodnikom odpalić w jesieni?
[size=small]. [/size]
- Edytowany
Co przeszkadzalo odpalic Dabrowskiemu w pierwszym sezonie gry u nas?? Co przeszkadzalo Cetnarskiemu na granie jak z nut od pierwszego meczu??Co przeszkadzalo w pierwszej rundzie odpalic Rakelssowi ktory odpalil dopiero po 8 miesiacach?? Kto bronil odpalic innemu zawodnikowi w pierwszch meczach zamiast po kilkunastu badz kilku miesiacach?? Takie ze napisze wulganie slodkie pierdolenie szuwarku ;)
Aha Jak odpali z calej 5 co wymienilem 2 bedzie juz mega zajebiscie...
[quote='KruszynaKSC' pid='1209663' dateline='1483717250']
Co przeszkadzalo odpalic Dabrowskiemu w pierwszym sezonie gry u nas?? Co przeszkadzalo Cetnarskiemu na granie jak z nut od pierwszego meczu??Co przeszkadzalo w pierwszej rundzie odpalic Rakelssowi ktory odpalil dopiero po 8 miesiacach?? Kto bronil odpalic innemu zawodnikowi w pierwszch meczach zamiast po kilkunastu badz kilku miesiacach?? Takie ze napisze wulganie slodkie pierdolenie szuwarku ;)
Aha Jak odpali z calej 5 co wymienilem 2 bedzie juz mega zajebiscie...
[/quote]
Kruszyna, ale Ty pytaniem odpowiadasz na pytanie. Masz racje ja p......e, a Ty poetyzujesz. EOT
Nie musze miec racji ale nie od razu Krakow zbudowano... powoli spokojnie .. to nie sa zidany ronalda messie ze zmarszu beda gwiazdami zespolow tylko potrzebuja czasu
Wydaje mi sie że Vestenickiego trzymamy, bo zbliża się euro, po którym jest szansa ze jego wartość wzrośnie (gra w młodzieżowce, która się nieźle prezentuje)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (6 użytkowników)
Niewidoczni (1), Goście (5)