Brzeski w Wiśle :( http://www.90minut.pl/news/269/news2698700-Dawid-Brzeski-w-Wisle-Pulawy.html
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Tomasz Brzyski do końca sezonu
No to powoli można się brać za podsumowanie okienka, choć na co naszych asów stać, dowiemy się dopiero za jakiś czas.
dangorka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Miszczu2007 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Świetny ruch z Brzyskim. Gość jest stary,
> ale
> > kto jest od niego lepszy na tej pozycji? Może
> ze
> > 2-3 zawodników w lidze.
>
>
> Hlousek, Wawrzyniak, Cotra, Mraz, Leandro, Sadlok
>
> jakieś 2 lata temu pewnie i Brzyski się
> załapał, Muertes dobrze podsumował że chyba
> większość osób pisze o Brzyskim sprzed kilku
> lat (co nie zmienia faktu że ja z tego transferu
> się ucieszę w naszej obecnej sytuacji kadrowej)
Brzyski grał dobrze dopóki nie wygryzł go Hlousek, który wg mnie jest najlepszym LO w lidze. Wawrzyniak? Serio? To najbardziej przereklamowane drewno i wolałbym żeby zamiast niego na Euro pojechał właśnie np Brzyski. Leandro się nie przyglądałem, Sadlok jest przede wszystkim głupkiem boiskowym, a Mraz i Cotra to podobny poziom.
Ja tam wolałbym u nas Mraza. Ale darowanemu Brzyskiemu w zęby zaglądał nie będę.
Brzyski w pierwszym raczej na pewno ..
Piatek mysle zacznie na lawce rezerwowych bo treningi zacznie dopiero od niedzieli lub poniedzialku...
Malarczyk raczej tez lawka...
Takze bedzie wybor na mecz z betonami dosc spory mial Trener!!!I o to chodzilo!!!
W sumie na 13 sprowadzonych 3 do grania na juz...Szczepaniak,Brzyski,Piatek...
Zastanawiam sie kogo odpalimy w takim wypadku bo jest 5 stoperow....
Rzutem na taśme brać jeszcze bramkarza ;)
No, to mamy wreszcie rywalizację w składzie i kadrę na puchary (:D
Szkoda tylko, że już ze wszystkiego co się dało zdążyliśmy odpaść... :(
Przeciez na lewej i tak bedzie gral Jaro :) Pod jego nieobecnosc Brzyski to dobry wybor !
W temacie transferów w d niu dzisiejszym humor mi się poprawił. Wygląda na to, że jednak mamy ambicję grać w górnej połówce tabeli.
Przy Brzyskim i Jaro i Cunta mogą się jeszcze wiele nauczyć.
Po latach doslownego walenia z nami w bambuko okno transferowe wyglada na naprawde udane... Szczepaniak,Piatek,Brzyski,Malarczyk,Diego,Dimun to zawodnicy naprawde mogacy wniesc cos ciekawego do zespolu a jeden z nich juz jest niezastapiony...
Foch antytransferowy zostal troszku oslodzony nie powiem ze nie... oby tylko zagralo wszystko ja trzeba.
Szkoda tylko,że takiego składu nie dostał trener na obóz przygotowawczy.Z drugiej strony może to i lepiej ;)
szkoda tylko że dopiero teraz pojawia sie szeroka kadra puchar polski za nami pare meczów w lidze też......
Rafi Napisał(a):
> No, to mamy wreszcie rywalizację w składzie i
> kadrę na puchary (:D
>
> Szkoda tylko, że już ze wszystkiego co się
> dało zdążyliśmy odpaść... :(
Malarczyk jeszcze będąc w Polsce na wakacjach, nie brał poprawki na powrót i to taki szybki. Brzyski nie mógł przewidzieć, że go "koralik" obarczy za wszystkie ostatnie niepowodzenia. Tylko w sprawie Piątka, można było deko wczesniej sie zdecydować
Brzyski - spoko, dwa lata moze jeszcze grac na dobrym poziomie, na plus. 3 lewych obrońców w jednym oknie hmmm, dwa ostatnie transfery wydają mi sie byc przyznaniem do błędów z przed kilku tygodni. Lepiej późno niż wcale, tymi dwoma transferami last minute trochę uratowaliśmy ten okres. Dwóch doświadczonych ligowców, "na papierze" wyglada bardzo okej.
PS transfer z mistrza polski do Cracovii, nie przypominam sobie czegoś takiego ;).
Nazwiska solidne, ciekawe jak będzie z formą, bo nazwisk mieliśmy w przeszłości sporo: Niedzielan, Citko, Matusiak, Radomski, Ślusarski
Patrząc na transfery z tego okienka, to okienko jak najbardziej na plus - kilka bardzo dobrych wzmocnień plus zawodnicy, którzy w przyszłości będą mogli wskoczyć do pierwszego składu. O ile jeszcze 4 dni temu nie powiedziałbym, że wzmocniliśmy się w tym okienku, to obecnie uważam letni okres transferowy za udany - przynajmniej na papierze.
Kurczę, naprawdę ciężko to ułożyć. Cieszy, że trener będzie miał taki zgryz, jak wszyscy wyzdrowieją.
Sandomierski (Dobroliński, Stępniowski)
Wójcicki (Deleu)
Wołąkiewicz / Bejan (Litauszki)
Malarczyk / Polczak
Jaroszyński / Brzyski (Cunta)
Vestenicky / Wdowiak
Covilo (???)
Dąbrowski (Dimun)
Cetnarski / Budziński
Piątek / Szczepaniak
Jendrisek (Karaczan, Diego)
Z tego wynika, że tak naprawdę tylko na trzech pozycjach wiemy, kto jak tylko będzie zdrowy wystąpi na pewno (Sandomierski, Covilo, Dąbrowski), a i tak jest możliwy wariant ofensywny bez Dąbrowskiego lub Covilo.
młodyStrażak Napisał(a):
> Brzyski - spoko, dwa lata moze jeszcze grac na
> dobrym poziomie, na plus. 3 lewych obrońców w
> jednym oknie hmmm, dwa ostatnie transfery wydają
> mi sie byc przyznaniem do błędów z przed kilku
> tygodni. Lepiej późno niż wcale, tymi dwoma
> transferami last minute trochę uratowaliśmy ten
> okres. Dwóch doświadczonych ligowców, "na
> papierze" wyglada bardzo okej.
> PS transfer z mistrza polski do Cracovii, nie
> przypominam sobie czegoś takiego ;).
ja tak magiera..............>:D<
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
garbus, Goście (7)