marsz marsz Dąbrowski?
możemy cwelce dać Litauszkiego. I nawet dopłacić
Zarzeczny musiał dzisiaj rano strzelić coś naprawdę mocnego :P
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Stanowski dementuje od razu .
Jeśli sprzedamy Dąbrowskiego lub Covilo do (L)ampucery, uznam to za sabotaż! :X
Bo to nie jest konto Zarzecznego.
Dokładnie, fejkowe konto.
Przepraszam koleżeństwo. Znalazłem i bezrefleksyjnie wrzuciłem. Nie mam pojęcia ile w tym prawdy, choć i na takie warianty transferów musimy być gotowi
No to sprawdzaj lepiej, bo podniosłeś mi ciśnienie, a tabletek nie mam przy sobie :X
. (do wyrzucenia)
mysle ze w interesie klubu, jako zasada, sprzedawanie na lokalnym rynku powinno byc brane pod uwage tylko w przypadku "odpadow" / niewypalow - wtedy nie mielibysmy takich skokow cisnienia jak po tym wpisie ;)
Oj Bucky ale podniosles mi cisnienie.....tylko na takie info lub podobne jestem przygotowany dzis ,i trzymam kciuki by - NIE POKAZALO SIE !!!
nawet gdyby kluby się dogadały to jest jeszcze decyzja piłkarza a po pamiętnym wywiadzie z Miro to wątpię aby odszedł... i to jeszcze do lampucery :)
greg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> nawet gdyby kluby się dogadały to jest jeszcze
> decyzja piłkarza a po pamiętnym wywiadzie z Miro
> to wątpię aby odszedł... i to jeszcze do
> lampucery :)
Greg nie badzmy naiwni...Banka Euro za transfer i podwyzka wyplaty o 100% (prawie) kazdego zlamie:( to tylko przyklad.
Co Wy z tym Miro? Jakby kogos Lampucera miala brac to Dabrowskiego... Ake i w to mocno watpie smieszny pierd twitterowy jakiegos zadnego slawy trolla
girza Napisał(a):
> wrobelson Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Ciekawe czy Brzyski zdarzy podpisac kontrakt,
> bo
> > ma 9 h :D
>
> Z kartą na ręku to może nawet trochę więcej.
Ivica właśnie rozwiązała (BRAĆ, za darmo jest)
teraz rozmawiają z Brzyskim (ale pono go chce też rzeka.
Płock)
Miszczu2007 Napisał(a):
> Świetny ruch z Brzyskim. Gość jest stary, ale
> kto jest od niego lepszy na tej pozycji? Może ze
> 2-3 zawodników w lidze.
Hlousek, Wawrzyniak, Cotra, Mraz, Leandro, Sadlok
jakieś 2 lata temu pewnie i Brzyski się załapał, Muertes dobrze podsumował że chyba większość osób pisze o Brzyskim sprzed kilku lat (co nie zmienia faktu że ja z tego transferu się ucieszę w naszej obecnej sytuacji kadrowej)
ALRS Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> -----
> > Brzyski - 10 stycznia 1982 (34 lata) :S
>
>
> Słaba stopa zwrotu według goalimpact - ale
> niestety nie mamy chyba wyjścia w obecnej
> sytuacji.
otóż to. na gwałt potrzeba lewonożnego zastępcy dla Jaro. a pod tym względem Brzyski jest ok. pogra dopóki nie wróci Jaro, a potem trochę wywrze presję na niego, ale nie jest na tyle zajebisty, by wygryźć Jaro ze składu i zahamować jego rozwój. tak to widzę.
Brzyski to solidny obrońca na naszym rynku. Poza tym nasza młodzież mogła by się przy nim wiele nauczyć. podobną rolę spełniał kiedyś Węgrzyn, który szczyty formy miał już dawno za sobą. To, co wniósł, to spokój, rutynę i podciąganie młodszych (paru naszych obrońców szczerze stwierdziło, że Kazek okazał się dobrym nauczycielem i pomógł im w rozwoju).
tomex Napisał(a):
> girza Napisał(a):
> -----
> > wrobelson Napisał(a):
> >
>
> > -----
> > > Ciekawe czy Brzyski zdarzy podpisac kontrakt,
> > bo
> > > ma 9 h :D
> >
> > Z kartą na ręku to może nawet trochę
> więcej.
>
> [u][b]Ivica właśnie rozwiązała (BRAĆ, za darmo
> jest)
>[/b][/u]
Nie przypominam sobie bysmy mieli zespol inwalidzki jakis ?? on rozwiazalkontrakt bo zakonczyl kariere bo sie kolano rozlecialo i grozi mu kalectwo..... Wiec jedynie do jakiegos zespolu piesni i tanca...balkanskiego ;)
... już widzę jak się Polczak z Wołąkiewiczem, przy nim się podciąga :D
Kruszynka - mamy taki zespol w Krakowie dla inwalidy....pardon - w Myslenicach :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)