Może Mazek gra dziś ostatni mecz w Ruchu? Byłoby fajnie . Co do SP , moim zdaniem po transferze Piątka i ewentualnie Mazka sytuacja wyglądałyby w ten sposób ze :
-Mając szybkie i pracowite skrzydła i dwóch dobrych napastników , środek Budzik Covilo gralibyśmy 4-4-2 do momentu ozdrowienia kontuzjowanych
- po wyleczeniu kontuzjowanych robi sie lekki tłok i wtedy 4-5-1( czyli w naszym wypadku 4-4-3). Więcej gry środkiem, jedna zmiana w trakcie meczu daje możliwość gry w 4-4-2.
Rownież grając na wyjazdach z mocniejszymi drużynami można grać jak napisałem w punkcie pierwszym , górne piłki zbijane do boku gdzie pewnie byłoby wiecie miejsca.
Szkoda ze transfery konkretne sa tak późno, ale mimo wszystko dobrze ze jeszcze działamy ...
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
Ktoś tu już pisał że raczej transfer Mazka odpada ale cholera wie jak to będzie. Piątek tez niby miał nie grać u nas..
[quote]( czyli w naszym wypadku 4-4-3)[/quote]
Jak by tak cwe(L)ka weszła na boisko to jest duża szansa że by sędzia nie zauważył, ale z nami to by nie przeszło.. :)o
Panie Morata, leciutka uwaga ,czy nam pozwolą sędziowie na granie 4-4-3.
a jak już zmiana to już bez wymiany.
pzdr
Mazek jest przeciętny. Jeśli mamy kogoś brać z Ruchu to Lipskiego (droższy od Piątka nie będzie)
Paprykarz z nienawiścią do PASÓW:D
Ja bym właśnie chętnie nie tylko Lipskiego ale i Korta ściągnął do nas. Zaproponować mu taki kontrakt, że zapomni o kibicowskich animozjach. Wycie w Szczecinie słychać byłoby jeszcze długie lata.
Czy to już KONIEC EPOPEI TRANSFEROWEJ tego lata???
Zostały jeszcze 3 dni!!! CZEKAMY!!!
Fajnie. Przydałby się jeszcze Mazek no i może jakiś lewy obrońca... ehh...
Ile w ogóle zapłaciliśmy za Piątka? Jest gdzieś jakieś info?
Panowie kochani. Wyrwać Lipskiego, to tak jak załatwić szatnie.
Gratuluję pomysłu, bo co na to "Budzik,Cetnar" , z tą pozycją
na dzisiaj która szybko nic nie zmieni.
Piłkarz całkiem obiecujący, ale granata nie usadawia się pod
własną dupę ,chyba ,że chodzi o samobója.
pzdr.
Ani Lipski ani Mazek dzisiaj nic nie pokazali ....Nie wiem ale ciągle są marzeniem wielu forumowców :D
Nam obrońca LO potrzebny "na gwałt"....
LO NA GWAŁT !!
Jaroszyński cholera wie kiedy wróci a wiadomo jak to u nas. Niewiadomo w jakiej będzie dyspozycji nie tylko fizycznej ale i piłkarskiej a być może nawet psychicznej po takim urazie. To że jeszcze nie ma u nas Brzyskiego to skandal i śmiech na sali.
Brać Haraslima za dowolną kwotę jaką poda była kochanica ubecka. Gość może grać na każdej ofensywnej pozycji w pomocy i problem mamy z głowy. Chciałoby się stopera ale wiem, że to nierealne....
Santo za [b]dowolną kwotę[/b] to se sam kupuj BMW-ice od Turka w Berlinie :)-D
Zibiland Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ani Lipski ani Mazek dzisiaj nic nie pokazali
> ....Nie wiem ale ciągle są marzeniem wielu
> forumowców :D
> Nam obrońca LO potrzebny "na gwałt"....
Kapi tez nie gral rewelacyjnie z Legia a nikt nie kwestionowal jego umiejetnosci:)
Mazek ponoć nie jest w formie pytanie czy nie chce odejść z ruchu i sie nie wysila.....?? może strajkuje
Samto skończ w końcu te głupawe wpisy brać za każde pieniądze czy miliony euro .Nie masz 12 lat by takie głupoty pisać .
Mazek chce odejść gra asekuracyjnie by czasem nie złapać kontuzji.
Zobacz co pisałem o Piątku i za ile go wzięliśmy i pozdrawiam Cię wtedy serdecznie
Mazek zagrał całkiem sensowny mecz i miał parę niezłych fragmentów. Walczył, szarpał, pokazał niezłe wyszkolenie techniczne. Uważam, że byłby wzmocnieniem.
kaleb Napisał(a):
> Mazek zagrał całkiem sensowny mecz i miał parę
> niezłych fragmentów. Walczył, szarpał,
> pokazał niezłe wyszkolenie techniczne. Uważam,
> że byłby wzmocnieniem.
szybko został zmieniony....
SaNtO Napisał(a):
> Zobacz co pisałem o Piątku i za ile go
> wzięliśmy i pozdrawiam Cię wtedy serdecznie
Oczywiście wiesz za ile go wzięliśmy :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)