Kliszka jak najbardziej, Rzeźniczak to pomyłka
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
No to chyba powoli mija temat Piątka u nas :P
[url=http://www.trojmiasto.sport.pl/sport-trojmiasto/1,111904,20587233,lechia-chce-krzysztofa-piatka-z-zaglebia-lubin-trwaja-zaawansowane.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Sport]Lechia chce Piątka[/url]
bodzio969 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to chyba powoli mija temat Piątka u nas :P
> Lechia chce Piątka
Zaraz Ci Potter napisze, że nabierasz się jak dziecko, bo z tą Lechią to kolejny pierd jak z Legią, aby zedrzeć z nas jak najwięcej ;)
Już kilka dni temu informowaliśmy, że Cracovia jest zainteresowana pozyskaniem Kamila Mazka i złożyła w jego sprawie ofertę rzędu 200 tysięcy euro. Niebiescy propozycje przyjęli i obecnie ją rozważają. Kulisy całej sprawy zdradził Janusz Paterman, prezes klubu w trakcie rozmowy z katowickim "SPORTEM".
- Musimy się zastanowić i przeanalizować ofertę - powiedział prezes, który nie jest przekonany, czy sprzedaż aż dwóch ważnych piłkarzy nie za bardzo osłabi zespół. Z drugiej jednak strony, umowa Mazka obowiązuje jedynie do końca czerwca przyszłego roku i jeśli nie uda się jej przedłużyć, to 22-latek będzie mógł po tym czasie zmienić otoczenie bez kwoty odstępnego.
Mazek występuje w Ruchu od zimy 2015 roku. W poprzednim sezonie zagrał on na wszystkich frontach w 30 spotkaniach w barwach Niebieskich, w których strzelił trzy gole i zapisał na swoim koncie pięć asyst.
Jestem gotowy żeby to przyjąć na klatę ;)
A prawdę mówiąc biorąc te wszystkie "pierdy" pod uwagę plus nasze co półroczne "efektowne transfery" to jestem niemal pewien, że ani Piątka ani nikogo sensownego już w tym okienku nie zobaczymy :( Obyśmy się mile rozczarowali...
Ja muszę założyć swój klub chyba żeby pokazać filipiakowi jak się robi sukces. To jest takie proste. Idziesz jak do warzywniaka i bierzesz brzyskiego. Polka dalej Klich za promocyjną bańkę. To drugie to inwestycja bo zacznie grać i sprzedasz za 3. Idziesz regał dalej i tam Lipski za podobną kwote. Też inwestujesz i zarabiasz. Jakie to proste :(
Santo już się nie mogę doczekać i nawet będę Ci kibicował ;)
musiałbyś SaNtO zaczynać z tym swoim klubem od C-klasy (takie przepisy). Zasług Clepardia i Wawel (nie licząc wymuszonego przez generałów vicka w latach 50-tych) nie mają, więc tow. red. Niemiec nie pozwoli od 4. ligi.
No chyba że przejmiesz klub ekstraklasowy lub I-ligowy. W lipcu była szansa na ten pierwszy, za niecały rok będzie szansa na ten drugi (i będzie to ten sam klub :P)
Lubin podpisał z Nesporem
http://www.zaglebie.com/news/2016-08-23/martin-ne%C5%A1por-pi%C5%82karzem-zag%C5%82%C4%99bia
7 dni zostalo
no przy Starzyńskim może ubić więcej goli niż w Gliwicach, zobaczymy jak będzie wyglądał
Przecież było już dwóch "takich-jak-Santo" w polskiej piłce. Mateusz Cacek i Kajetan Osuch.
Co prawda ich tatusiowie już zwinęli zabawki, no ale co pokazali Filipiakowi jak się robi sukces to ich.
Dajcie już spokój z Profesorem, czy ktoś, komu broni, dojść do takich pieniędzy jak Profesor? a jak już dojdziecie, to zapraszam do Cracovii:)
szuwarek Napisał(a):
> Dajcie już spokój z Profesorem, czy ktoś, komu
> broni, dojść do takich pieniędzy jak Profesor?
> a jak już dojdziecie, to zapraszam do Cracovii:)
Krótko zwięzle i na temat (tu)
Możemy mieć problem z pozyskaniem Piątka z ZL...Lechia się włączyła...
szuwarek Napisał(a):
> Dajcie już spokój z Profesorem, czy ktoś, komu
> broni, dojść do takich pieniędzy jak Profesor?
> a jak już dojdziecie, to zapraszam do Cracovii:)
Pierwszy raz od jakiegoś czasu zgadzam się z Tobą :)
Życzę Zagłębiu żeby nikt tego Piątka nie kupił i niech się z nim kiszą w rezerwach (mając Nespora, Papadopulusa i Piątka, któryś będzie musiał zwolnić miejsce na ławce).
Piątek ma ważną umowę do końca czerwca przyszłego roku, i uparcie odmawia podpisania nowej
a mam pytanie: dlaczego nie kupiliśmy Nespora? :P
Nespor to boiskowy cham którego po meczu przeciwko nam nie chcę widzieć w Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (8 użytkowników)
Kazek Grabarz, Goście (7)