Kliszka jak najbardziej, Rzeźniczak to pomyłka
-
-
TRANSFERY CRACOVII (komentarze, listy życzeń, twittery itd...)
No to chyba powoli mija temat Piątka u nas :P
[url=http://www.trojmiasto.sport.pl/sport-trojmiasto/1,111904,20587233,lechia-chce-krzysztofa-piatka-z-zaglebia-lubin-trwaja-zaawansowane.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Sport]Lechia chce Piątka[/url]
bodzio969 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> No to chyba powoli mija temat Piątka u nas :P
> Lechia chce Piątka
Zaraz Ci Potter napisze, że nabierasz się jak dziecko, bo z tą Lechią to kolejny pierd jak z Legią, aby zedrzeć z nas jak najwięcej ;)
Już kilka dni temu informowaliśmy, że Cracovia jest zainteresowana pozyskaniem Kamila Mazka i złożyła w jego sprawie ofertę rzędu 200 tysięcy euro. Niebiescy propozycje przyjęli i obecnie ją rozważają. Kulisy całej sprawy zdradził Janusz Paterman, prezes klubu w trakcie rozmowy z katowickim "SPORTEM".
- Musimy się zastanowić i przeanalizować ofertę - powiedział prezes, który nie jest przekonany, czy sprzedaż aż dwóch ważnych piłkarzy nie za bardzo osłabi zespół. Z drugiej jednak strony, umowa Mazka obowiązuje jedynie do końca czerwca przyszłego roku i jeśli nie uda się jej przedłużyć, to 22-latek będzie mógł po tym czasie zmienić otoczenie bez kwoty odstępnego.
Mazek występuje w Ruchu od zimy 2015 roku. W poprzednim sezonie zagrał on na wszystkich frontach w 30 spotkaniach w barwach Niebieskich, w których strzelił trzy gole i zapisał na swoim koncie pięć asyst.
Jestem gotowy żeby to przyjąć na klatę ;)
A prawdę mówiąc biorąc te wszystkie "pierdy" pod uwagę plus nasze co półroczne "efektowne transfery" to jestem niemal pewien, że ani Piątka ani nikogo sensownego już w tym okienku nie zobaczymy :( Obyśmy się mile rozczarowali...
Ja muszę założyć swój klub chyba żeby pokazać filipiakowi jak się robi sukces. To jest takie proste. Idziesz jak do warzywniaka i bierzesz brzyskiego. Polka dalej Klich za promocyjną bańkę. To drugie to inwestycja bo zacznie grać i sprzedasz za 3. Idziesz regał dalej i tam Lipski za podobną kwote. Też inwestujesz i zarabiasz. Jakie to proste :(
Santo już się nie mogę doczekać i nawet będę Ci kibicował ;)
musiałbyś SaNtO zaczynać z tym swoim klubem od C-klasy (takie przepisy). Zasług Clepardia i Wawel (nie licząc wymuszonego przez generałów vicka w latach 50-tych) nie mają, więc tow. red. Niemiec nie pozwoli od 4. ligi.
No chyba że przejmiesz klub ekstraklasowy lub I-ligowy. W lipcu była szansa na ten pierwszy, za niecały rok będzie szansa na ten drugi (i będzie to ten sam klub :P)
Lubin podpisał z Nesporem
http://www.zaglebie.com/news/2016-08-23/martin-ne%C5%A1por-pi%C5%82karzem-zag%C5%82%C4%99bia
7 dni zostalo
no przy Starzyńskim może ubić więcej goli niż w Gliwicach, zobaczymy jak będzie wyglądał
Przecież było już dwóch "takich-jak-Santo" w polskiej piłce. Mateusz Cacek i Kajetan Osuch.
Co prawda ich tatusiowie już zwinęli zabawki, no ale co pokazali Filipiakowi jak się robi sukces to ich.
Dajcie już spokój z Profesorem, czy ktoś, komu broni, dojść do takich pieniędzy jak Profesor? a jak już dojdziecie, to zapraszam do Cracovii:)
szuwarek Napisał(a):
> Dajcie już spokój z Profesorem, czy ktoś, komu
> broni, dojść do takich pieniędzy jak Profesor?
> a jak już dojdziecie, to zapraszam do Cracovii:)
Krótko zwięzle i na temat (tu)
Możemy mieć problem z pozyskaniem Piątka z ZL...Lechia się włączyła...
szuwarek Napisał(a):
> Dajcie już spokój z Profesorem, czy ktoś, komu
> broni, dojść do takich pieniędzy jak Profesor?
> a jak już dojdziecie, to zapraszam do Cracovii:)
Pierwszy raz od jakiegoś czasu zgadzam się z Tobą :)
Życzę Zagłębiu żeby nikt tego Piątka nie kupił i niech się z nim kiszą w rezerwach (mając Nespora, Papadopulusa i Piątka, któryś będzie musiał zwolnić miejsce na ławce).
Piątek ma ważną umowę do końca czerwca przyszłego roku, i uparcie odmawia podpisania nowej
a mam pytanie: dlaczego nie kupiliśmy Nespora? :P
Nespor to boiskowy cham którego po meczu przeciwko nam nie chcę widzieć w Cracovii.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)