C+sport
-
-
Lech Poznań - Cracovia 12.08.2016
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> C+sport
Lipa...dzieki;)!
Tak jak w derbach byłem przekonany o wygranej to w Poznaniu nic raczej dobrego nas nie spotka. Ugrajmy remis i będzie dobrze.
Tak jak bylem pewny przegranej z Bialym-stokiem tak teraz tez nie widze zadnych argumentow, ktore mialy by nas poniesc do zwyciestwa-remis biore w ciemno
Spokojne 3 pkt nie widzę argumentów, by przeciwnik się postawił.
Mimo sympatii do Lecha liczę na trzy punkty, a tym samym większą regularność w lidze skoro z pucharami wszelkiej maści już się pożegnaliśmy.
Aro Napisał(a):
> Mimo sympatii do Lecha liczę na trzy punkty, a
> tym samym większą regularność w lidze skoro z
> pucharami wszelkiej maści już się
> pożegnaliśmy.
Dokładnie - z tym ze ja raczej w trzy punkty w Poznaniu wątpię.
Chleba i igrzysk!
w 5 ostatnich meczach mamy korzystniejszy bilans meczowy (2-2-1), w 24 idealnie równy (10-4-10). Wierze, ze go nie pogorszymy, a moze nawet poprawimy.
Lech juz 4 kolejki graja bryndze ... w koncu przyjdzie przelamanie .. i cos czuje ze w meczu z nami :)
No ale nie piszmy czarnych scenariuszy :)
chcialbym zebysmy zagrali w pomocy (Bez Cetnara, Wdowki i Jedriszka):
..................Szczepaniak
Vesten..........Budzik............Diego
...............Covilo.....Dimun
Powiem wam tak, jeżeli jest tak jaak myślę i piłkarze chcą wywalic Urbana spiskowo z Lecha to wygramy minimum strzelajac 3 gole i będzie to jego ostatni mecz na ławce. A jeżeli tak nie jest i naprawdę przez ostatnie mecze zapomnieli jak się gra w piłkę, to jest szansa że to będzie ciężki mecz remis lub porażka. Ale ja tam wierzę... Tylko zwycięstwo Cracoviio Tylko zwycięstwo!! :)
Serce mówi - zwycięstwo, ale rozum podpowiada - remis. O garbatej doli nie wspominam, bo mnie niektórzy zadziobią, ale jako Pasiak z ponad 40. letnim stażem mogę patrzeć z innej perspektywy.
Jak nie będą się dziać żadne cuda w naszej obronie i nie będzie oberwania chmury, to spodziewam się co najmniej remisu.
Slapi1988 Napisał(a):
> Lech juz 4 kolejki graja bryndze ... w koncu
> przyjdzie przelamanie .. i cos czuje ze w meczu z
> nami :)
> No ale nie piszmy czarnych scenariuszy :)
>
> chcialbym zebysmy zagrali w pomocy (Bez Cetnara,
> Wdowki i Jedriszka):
>
> ..................Szczepaniak
> Vesten..........Budzik............Diego
> ...............Covilo.....Dimun
Diego w pucharze słaby na maxa! Cetnar i Jędrek muszą być w składzie!
Aro Napisał(a):
> pożegnaliśmy.
Warszawska sympatia.. ;)
Aro Napisał(a):
> pożegnaliśmy.
Warszawska sympatia.. ;)
Lech wychodzi na nas w najmocniejszym skladzie, z Pawlowskim, Jevticiem i Arajuurim, wszyscy kontuzjowani wykurowali sie na mecz z nami
Ja stawiam na 4:2 dla nas. Coś musimy stracić z taką obroną, ale liczę, że z przodu to sobie odbijemy z nawiązką.
Skład: https://www.facebook.com/terazpasy/photos/a.10150397159967173.378367.252345997172/10154408237792173/?type=3&theater
Nie ma rewolucji.
Zwycięskiego składu się nie zmienia :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)