Mójta zabrał się za spuszczanie kolejnego towarzystwa :D
-
-
(16/17) Pozostałe mecze 1 kolejki
Kaziu siodmy orgazm przezywa gdy komentuje swoja druzyne.....wazne ,ze remis.
"wzmocnienie" rzeki w postaci Mójty - tak opłakiwanego (że nie trafił do nas) przez superspeców z forum bardzo mi się podoba. Już zawalił , wraz z Miśkiewiczem) pierwszego gola. I chyba nie ostatrniego. Mam nadzieję, że utrzyma tę formę do 5 sierpnia ;)
zawaliła ich cała obrona, przecież rzeka tego nie wygra grając z sadlokiem, urygą i cywką na stoperze, to tak jakbyśmy my wystawili Żytkę, Marciniaka i Rymaniaka w składzie :D
Z forum jest tak, że gdy Mójta trafił na drugą stronę łąki to płacz, ale jeszcze większy byłby, gdyby trafił do nas :D
Edit: jeśli chodzi o ich skład, zwłaszcza obrony, to cóż, budzi szacunek ;) jak nie wygrają kilku meczów, to prędko pryśnie mit Dariusza W. :D
jejku, Euro nie było na wysokim poziomie, ale przejście na naszą kopaną i tak jest szokujące ;)
tomex Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> "wzmocnienie" rzeki w postaci Mójty - tak
> opłakiwanego (że nie trafił do nas) przez
> superspeców z forum bardzo mi się podoba. Już
> zawalił , wraz z Miśkiewiczem) pierwszego gola.
> I chyba nie ostatrniego. Mam nadzieję, że
> utrzyma tę formę do 5 sierpnia ;)
Wydaje mi sie, ze nie ma co oceniac zawodnika po 1 meczu i jak zagra fajnie to jest mega zajebis** a ja zle to mega chujo** 8-)
Mojta to typowy wysuniety skrajny obronca, w obronie nie gra niewiadomo czego ... ale pociagnac do przodu potrafi i dorzucic pilke tez potrafi, przypomina naszego Suarta. Ja uwazam ze u nas by sie sprawdzil.
ian thorpe Napisał(a):
> jejku, Euro nie było na wysokim poziomie, ale
> przejście na naszą kopaną i tak jest szokujące
> ;)
Ja tam nie widzę dużego szoku...
Ciekawe, czy GTS nadal będzie dodawał do frekwencji wszystkie karnety...
gts 2:1
Na Pogoń nie da się liczyć...
2 celne strzały i wygrali 2-1
śmichy chichy na forum, że Mójta itd ale mecz wygrali
ciekawe jak nasz dream team zagra jutro
Wynik nie może nikogo zmylić; czarna wieś ma bardzo słabą obronę, Pogoń miała w związku z tym wiele bardzo dobrych sytuacji. Bardzo szczęśliwa i trochę niezasłużona wygrana. Ważne, by rzeka taka formę w obronie zachowała do derbów :)
Pogłoski o GTS-skiej śmierci są mocno przesadzone :D
Cupiał wszystko zrobi, by zbyt szybko go nie pogrzebano, nawet zadłużając siebie, swoje dzieci i wnuki :P
To prawda. Wyrzucanie Michniewicza (choć ja średnio za nim przepadam, jakoś dziwnie czerwoną ma twarz) to był czysty idiotyzm. Zatrudnienie Moskala, jeszcze większy! Ale to nie nasz problem :)o
Jagiellonia 0 strzalow, a legia strzela bramke w ostatniej akcji meczu B)
wrobelson Napisał(a):
> Jagiellonia 0 strzalow, a legia strzela bramke w
> ostatniej akcji meczu B)
Połowy :)
kristhc Napisał(a):
> 2 celne strzały i wygrali 2-1
>
> śmichy chichy na forum, że Mójta itd ale mecz
> wygrali
>
> ciekawe jak nasz dream team zagra jutro
Ja tam ciekaw nie jestem, choć gorzej niż z Macedończykami to chyba nie....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)