Na maszcie powiewa duża flaga Cracovii, POKi w nowym, odświeżonym wyglądzie, tak więc nowy sezon czas zacząć :) Fajnie by było jakby był awans, ale podchodzę do tego realnie, jak się uda to super, jak nie to trudno, nie będzie rozczarowania, aczkolwiek tak czy siak, rzeczy będzie trzeba nazywać po imieniu, a brak awansu z tej klasy przeciwnikiem będzie po prostu kompromitacją.
-
-
Cracovia - Shkendija 07.07.2016 20:00
Dobre, będzie kompromitacja, ale nie będzie rozczarowania.
Takie rzeczy tylko na Cracovii ;)
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dobre, będzie kompromitacja, ale nie będzie
> rozczarowania.
>
> Takie rzeczy tylko na Cracovii ;)
Trzeba sobie jakoś radzić z taką sytuacją ;) Po prostu jestem przygotowany na to, że dziś opadniemy, może nawet przegramy mecz, więc jak tak się stanie, to jestem na to gotowy, natomiast kompromitacja pozostanie kompromitacją. Może źle to ująłem wcześniej, o to rozczarowanie, to chodzi o moje osobiste odnośnie tego czego się dziś spodziewam, a mówiąc szczerze za bardzo się awansu dziś nie spodziewam i w tym sensie nie będę się czuł rozczarowany jeśli dziś odpadniemy. Może trudno mi to do końca wyjaśnić :)
dzisiaj byłem w Biedronce i zrobiłem zakupy za 19,06 PLN
to dobry znak
3-0
@Matthias89
Ja zrozumiałem o co Ci chodzi, tylko ujęcie sprawy mnie urzekło.
Będzie dobrze!
Czyli ci którzy nie bedą dzis na stadionie nie zobaczą nigdzie meczu ? Nawet klub nie poprowadzi transmisji ?
Frekwencja przeraża, mam nadzieję że mecz faktycznie nie będzie transmitowany (emigrantów szkoda) dzięki czemu dobijemy do 6 tysięcy ;-)
Do przerwy będzie już odrobione
Seprioth Napisał(a):
> Czyli ci którzy nie bedą dzis na stadionie nie
> zobaczą nigdzie meczu ? Nawet klub nie poprowadzi
> transmisji ?
Wychodzi na to ze nie. Oficjalny kanal YT robi transmisje sparingowoficjalny am ecz o stawke jest kompletnie pomijany z przyczyn mi nieznanych. Pamietam jak 2 lata temu kanal yt ruchu chorzow robil transmisje meczu z elfsborgiem i o koszta, organizacje nie trzeba bylo sie przejmowac. Juz 2 lata temu byl przekaz live na you tube! Halo ludzie odpowiedzialni za kanal yt Mks Cracovia- mamy rok 2016! Kibice z calej Polski domagaja sie transmisji live na you tube!!!!
Jak ktoś się zastanawia czemu jesteśmy u bukmacherów stosunkowo dużym faworytem (biorąc pod uwagę chujowy pierwszy mecz) odpowiadam - atut własnego boiska ma dużo większe znaczenie w meczach pucharowych niż w meczach ligowych, ze względu na dystans do przebycia (nawet przy podróży samolotem dochodzi pewna kwestia aklimatyzacji, nocowania/przygotowań w kompletnie obcym kraju itd), do tego dochodzi nieznajomość lokalnych realiów czy to chodzi o klimat ale głównie stadion, my graliśmy na nietypowym stadionie, mało jest takich w Polsce (chociaż akurat z naszej perspektywy to był plus - stadion z bieżnią = duża odległość od trybun = mniejszy atut własnego boiska), dla Skhendiji nasz stadion mimo stosunkowo niewielkiej pojemności może być w pewien sposób przytłaczający i onieśmielający, nowoczesny obiekt, z bardzo bliską odległością trybun od boiska, generalnie zmierzam do tego że o ile w meczach ligowy, ten dodatkowy tysiąc czy dwa na trybunach nie robią wielkiej róźnicy tak tutaj mogą mieć wpływ na końcowy wynik (oczywiście nie mówię tu o zwiększeniu naszych szans na sukces o kilka procent, to są bardziej kwestie dziesiątych procenta ale futbol składa się z kilkudziesięciu takich czynników skumulowanych razem)
a dlaczego byliśmy faworytem w poprzednim meczu ? ;)
kkk_84 Napisał(a):
> a dlaczego byliśmy faworytem w poprzednim meczu ?
> ;)
bo teoretycznie na 1000 meczów między tymi dwoma zespołami rozegranych na neutralnym terenie to my powinniśmy wygrać więcej spotkań, na dłuższą metę jesteśmy zespołem silniejszym (tak, wiem, pierwszy mecz nie sprzyja mojej tezie)
Kasa czynna jak w normalnym dniu meczowym ?
ceny takie jak na mecze ligowe ?
morata Napisał(a):
> Kasa czynna jak w normalnym dniu meczowym ?
> ceny takie jak na mecze ligowe ?
tak
A mi się wciąż przypomina prognoza, którą ktoś postawił na Weszło":
Cracovia przegra pierwszy mecz 0:2 by u sienie wygrać po szalonym meczu 5:2
Całkiem możliwe :)
Atak i walka od pierwszej minuty do ostatniej minuty!!! To jest gra o coś więcej niż o awans, wspólnie tworzymy historię Cracovii! Panowie, nie zepsujmy tego!!!(WIKTORIA)
Brak transmisji meczu el. LE w 2016 roku to jest jakiś dramat. A jak klub zablokował możliwość streama ( tym samym obejrzenia meczu tysiącom emigrantów), to brak słów.
konserwa Napisał(a):
> A mi się wciąż przypomina prognoza, którą
> ktoś postawił na Weszło":
> Cracovia przegra pierwszy mecz 0:2 by u sienie
> wygrać po szalonym meczu 5:2
> Całkiem możliwe :)
Siemion mówi, że będzie 4:1 ;) I to i to dobre - emocje, bramki i awans w jednym :D
http://www.drhtv.com.pl
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/751094835994648576 No no trener troszkę porotował składem. Cieszy obecność Karachana w pierwszym składzie, widać, że cieszy się coraz większym zaufaniem ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)