kompletny jak pisałem. dzięki za ten transfer
-
-
Mateusz Szczepaniak - witamy w Cracovii!
Bohater filmu Wajdy - Człowiek z żelaza. Dziękuje, gdyby nie te czerwone buty, to bym mylił Cię z innymi zawodnikami, bo Cię tak dużo było na boisku.(tu):)
Ileż to razy byłeś w obronie. Walczyłeś od początku do końca. A bramka malina :)
Dzięki za mecz,pierwsza połowa byłeś najlepszy na boisku ,druga też ok.
Jak dla mnie wejście smoka.
Życzę tobie i sobie obym po następnych meczach tak pisał(tu)(WIKTORIA)
nie zagłaszczmy go ;)
świetny debiut, jest moc :)
Jestm pod wrazeniem tego zawodnika!!!! Gosc dzis byl wszedzie a speed jaki ma w nogach.... oj nowy idol :) :) :)
No, gość nie do zajechania, harował na całym boisku. Brawo.
Jeżeli poprawi dośrodkowania ..aż strach się bać.
Najlepszy dziś na boisku.
Zmiażdzył
Brawo, pięknie się przywitałeś z pasiastymi barwami :)
Powiem krótko: Lepszy 1 taki transfer niż 5 z tych proponowanych tu przez "elitę" narzekaczy.
Mati Gratuluję!!! super !!
Będzie z Ciebie ulepszona wersja Rakelsa. ;) Rewelacja!
Przypomina mi Rakelsa. Tyle, że Denis potrzebował jednego sezonu żeby do siebie przekonać, Mateusz super pokazał się już w pierwszym meczu!
Jedna jedyna rzecz nad którą musisz popracować to przyjęcie piłki, reszta rewelacja.
Najlepszy na boisku!! BRAVO!!
Brawo -kapitalne wejście do drużyny !!!
po pierwszym meczu, na dzisiaj - super transfer. Ciekawi mnie, czy on tak zawsze będzie zapierdzielał na boisku, czy tylko dzisiaj jeździł na debiucie. Jeżeli tak zawsze, to mocne wzmocnienie drużyny.
on tak zawsze
Udany mix Cetnarskiego i Wdowiaka :)
Dobry mecz ..trzymaj ten poziom adrenaliny jak najdłużej.
ian thorpe Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> po pierwszym meczu, na dzisiaj - super transfer.
> Ciekawi mnie, czy on tak zawsze będzie
> zapierdzielał na boisku, czy tylko dzisiaj
> jeździł na debiucie. Jeżeli tak zawsze, to
> mocne wzmocnienie drużyny.
zawsze w Podbeskidziu był jednym z tych nielicznych którzy zapierdalali na maxa w każdym meczu
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)