Awans do el . LE to tylko dodatek , przygoda . Liczę na 3 miejsce i medal ,chciałbym aby ta drużyna i trener zapisali się w pięknej historii Naszego klubu . To będzie dla nich nagroda za wspaniały sezon . Tylko 3 punkty !!!!
Dziękuję za odpowiedzi na mój wcześniejszy wpis :)
-
-
(WIKTORIA)Cracovia-Lechia 2 : 0
Vola1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Teorie spiskowe dziennikarzy z konferencji
> powiększ? Przecież powiedział że gramy o
> pełną pulę
Dariusz W. mowil ze wisla gra o pelna pule a wystawil na boj z PB malolatow :)
Wiec to, co trenerzy mowia na konferencji to jedno a zycie to drugie. Jak bedzie zobacznym jutro !
Trzecie miejsce to było by piękne, tylko czy realne... Ale jak to w życiu, wszystko jest możliwe.
Slapi1988 Napisał(a):
> Vola1906 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Teorie spiskowe dziennikarzy z konferencji
> > powiększ? Przecież powiedział że gramy o
> > pełną pulę
>
>
> Dariusz W. mowil ze wisla gra o pelna pule a
> wystawil na boj z PB malolatow :)
> Wiec to, co trenerzy mowia na konferencji to jedno
> a zycie to drugie. Jak bedzie zobacznym jutro !
Zgarnął pełną pule? Zgarnął. Ja bym sie nie czepiał.
Slapi1988 Napisał(a):
> Dariusz W. mowil ze wisla gra o pelna pule a
> wystawil na boj z PB malolatow :)
> Wiec to, co trenerzy mowia na konferencji to jedno
> a zycie to drugie. Jak bedzie zobacznym jutro !
yyy ale przecież Wdowczyk powiedział na konferencji ze zagra zemlo, pietrzak, uryga i drzazga i ostatecznie wystawił dokładnie taki skład na Podbeskidzie
Tylko zwycięstwo!
Na jutro mamy 2 cele. Pierwszy minimalny drugi maksymalny.
Cel nr 1 - nie przegrać z Lechią. Zapewniamy sobie udział w pucharach. Jednocześnie prawdopodobnie będzie to oznaczać lepszą jakość transferów u nas, Będzie na to większa kasa, jak i dla samych piłkarzy moze to być dodatkowy magnes żeby podpisać kontrakt u nas. Poza tym, nie ukrywam, mnie europejskie puchary zawsze kręciły. Możemy odpaść z jakimiś ogórkami, ale też możemy ich przejść i w boju ze średnimi europejskimi drużynami wywalczyć awans do fazy grupowej. A wtedy czekają nas jesienią na prawdę fantastyczne mecze.
Cel nr 2 - wygrać. Pokazujemy rywalce z gorszej części Trójmiasta kto naprawdę na to zasłużył. Na grę w pucharach. Poza tym oczekujemy wieści z Gliwic, gdzie zwycięstwo Piasta wydaje mi się bardzo prawdopodobne. Mamy medal mistrzostw Polski i wszyscy jesteśmy zadowoleni :)
Dodam, że mamy zajebistego trenera i jestem pewien, że ustawi drużynę na zwycięstwo :) A jak wyjdzie? Zobaczymy. Pomóżmy dopingiem.
Takie tam żeby się nakręcić na jutro
https://www.youtube.com/watch?ebc=ANyPxKrv9H5y9hemv9Id1Fj7JmxZlXm_nsb2gVK0fqyuCGr5whtji2Ujva393MndlvzCtrbiaQn3DFEnimRx25LDMHmoUb9gQQ&v=I74eeefwazw&app=desktop
To już dzisiaj!
Walka, walka, walka!!! (WIKTORIA)
Wiadomo jak sprzedają się bilety?
eredin Napisał(a):
> Wiadomo jak sprzedają się bilety?
Dobrze, ale zostało mnóstwo miejsc jeszcze, więc niestety kompletu raczej nie będzie.
Nie mogę tego pojąć, że na mecz który może przejść do naszej historii nie będzie kompletu.
Dla tych z poza Krakowa. Mecz dziś na Nsport+
Potrzebuję info, czy da się dzisiaj kupic bilet poprzez strefe kibica? Teoretycznie system pozwala na taki zakup, ale kasa spłynie na klubowe konto dopiero w poniedziałek, więc pytanie czy nie bedzie takiej sytuacji że owszem bilet kupiłem ale do realizacji od ... no własnie nie wiadomo kiedy.
Dzięki
Informacje frekwencyjne na godzinę 12:
Sprzedano 7394 bilety z 11 470, co stanowi 64,46%.
Pozostało w sprzedaży 4076 biletów.
Zatem będzie coś koło 13 tys z kibicami gości.
Czekałem na taki sezon , mecze trzydzieści parę lat , cokolwiek się dzisiaj wydarzy , jestem dumny, dziękuje Ci Cracovio , warto było być cierpliwym.
I oczywiście będę na najlepszym sektorze rodzinnym w całej j.b.a.n.e.j. unii europejskiej , Europo bój się , Nadchodzimy!
Kamaz Napisał(a):
> Dla tych z poza Krakowa. Mecz dziś na Nsport+
Spoza Krakowa będą wcześniej i liczniej niż ci z samego Grogu Kraka, bowiem takowi lubią się spóźniać. Pozdro
Damian w kadrze na mecz... Oby to był wielki powrót po kontuzji...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)