Powoli zapełniają się sektory na derby, na razie F3 oraz B1 wykupione.
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
3 okienka czynne na tyle osób w kolejce, min po 10 osób do okienka, niektórzy bez nr pesel stoją po 20min, dramat.
Dla siebie mam karnet, ale chciałem dla innych kupić bilety. Nie można więcej okienek otworzyć? siedzą w poku po 5 osób i nic nie robią.
Dodatkowo godziny otwarcia 10-18, mamy sobie brać urlop, żeby kupić bilet?
Oczywiście mam karnet, ale zachowanie Klubu to zniechęcanie mniej zapalonych kibiców do oglądania Cracovii.
Ludzie po bilety, żeby nie było później a bo ja myślałem że jeszcze będą .Bilety schodzą pięknie.
gimli Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dodatkowo godziny otwarcia 10-18, mamy sobie brać
> urlop, żeby kupić bilet?
>
> Oczywiście mam karnet, ale zachowanie Klubu to
> zniechęcanie mniej zapalonych kibiców do
> oglądania Cracovii.
wg. oficjalnej "Dzisiaj i jurto kasy otwarte do 20"
Dobrze, że poszli po rozum do głowy.
Ponoć aktualnie kolejki do kas po około pół godziny.
Około 11 wyglądało to tak, dwa czynne okienka.
Bilet na hokej można kupić bez kolejki.
[img]https://lh3.googleusercontent.com/DZiFNt8PdR1t6Isdf8eu59Ng2ZCtSvCHF19O_02t3zi2kB3ihHWV_UHorySTQmEHCf6I0LSY-oCGcqN1TCAR3yv9rSz1X3E26JEs_ZJ1vl1eMOvASWX0pWOnOxTgw-yPoOtrdlDbwP39-XIkAiO4tzc177_ppbxOcgADdlVcQUSAMrnv54Q5pthsz32Vc7BQ1UDN9XWws23RHVnRzLzMow0NbxMjbTdXla4wPN0zjBHW4woCzXX0HrJGzczLC22DJXKfjHfrUc46jz1UOGNQThQJ3NGym8KRSbouHY-1ab0lnGkNVAqlq9IhXk0XvYvETVSNaa4RJP4ZSSjOhW1lkglVme8I5Mtr6fgnuyU9XlFWFhy0SIxSiMEVTlnyRr69JYuXNi3ai6yJWRPg0h4X1bGiikWctDeFw2FeGg2clS_y8TAoeMO_pIiWZ55Ewxi49XiL5_eqzANnuzO1as7LcbFOT1tjdHfkOyn8iCBKIoewv_SX_codAO-zMPlb8TUzmMbWEc9QmrUUM4COu_Di_FhbSM_nzEgrt_oEkz77kTl0QnoMv8YCa9HEnfebmgsz3KunWl2MLIG9JaVB2ojLWMvLJ3Jdu68=w480-h640-no[/img]
Klub oficjalnie poinformował, że sprzedało się już ponad 10 000 "wejściówek".
gimli Napisał(a):
> Klub oficjalnie poinformował, że sprzedało się
> już ponad 10 000 "wejściówek".
...to znaczy, że od wczoraj ( tj z godz 19.50) sprzedali ponad 1500 biletów :S
http://screenshooter.net/100095456/kmrmgqu
Wg mnie, to co widac w strefie kibica nie pokrywa sie z tym screen shooterem, wydaje sie, ze to Klub ma rację.
szuwarek Napisał(a):
> gimli Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Klub oficjalnie poinformował, że sprzedało
> się
> > już ponad 10 000 "wejściówek".
>
>
> ...to znaczy, że od wczoraj ( tj z godz 19.50)
> sprzedali ponad 1500 biletów
Oczywiście kilkaset biletów mogło się sprzedać poprzez strefę, a do tego pewnie dodali te 750 (czy coś w okolicach) dla, że tak napiszę gości...
Mała aktualizacja wczoraj popełniłem błąd, bo do A1 zaplatała mi się dwójka i tam powinno być 53, a nie 253..
Dodałem też VIP, nie ma tych 10 000 chyba że na B5 można bilet tylko w kasie kupić i doliczyli gości..
na godzinę 11:30 8852
http://screenshooter.net/100095456/jsppqvd
Może poszedł w pakiecie tajemniczy sektor B5 :)
Biletów do nabycia poniżej 2,9 tys.
Kupować karnety, to nie będzie problemów z biletami!
Dziś wyrwawszy się z pracy ok. 11:50 nie miałem problemów z zakupem biletu - przede mną w kolejce trzy osoby.
Jakies info nt sprzedanych biletów?Mam mozliwosc byc z rodzina w Krk dopiero na 9 rano:/
Nie na wszystkie sektory, ale kupisz.
ja dzisiaj byłem około 16 i bez problemu kupiłem bilety na 'i' bez kolejki . 1 osoba była tylko obok w okienku
Ale padaka...
Pękła dycha, stadion raczej pełny skoro klub rano podał, że sprzedał dyche rano, a wg moich obliczeń od rana poszło niecałe 2 tys.
http://screenshooter.net/100095456/hvqrwqk
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)