gimli Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Na co nabiją Ci ten karnet? Z czym wejdziesz na
> mecz?
z papierkiem? w minionym sezonie sie dalo
Kruszyna: A3 R1 M93 ? ;)
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
engeyy Napisał(a):
> gimli Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Na co nabiją Ci ten karnet? Z czym wejdziesz
> na
> > mecz?
> z papierkiem? w minionym sezonie sie dalo
> Kruszyna: A3 R1 M93 ? ;)
Dokladnie :) to jest moje miejsce ..to jest moj dom ;)
Widzę, że nastał czas coming out - ujawnij swoje miejsce na stadionie >:D<
7 dni później
Wrszcie http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/ruszyla_sprzedaz_na_mecz_rewanzowy_z ruszyła sprzedaż biletów na rewanż z Macedońcami.
super ta akcja z plakatami w stylu retro z krakowski "że" :)
Wyrabiają już KK?
Od początku roku wyrabiają :)
A gdzieś jakaś cena biletów na rewanż? Czy jak na normalny mecz są?
Chciałbym przetestować VIP-y na jeden mecz. Mam karnet ("cały") na inny sektor, czy w takim przypadku muszę po prostu kupić pełny bilet bez zniżki, czy też jakaś szansa na upgrade nieco tańsze na ten jeden mecz?
BartAcid Napisał(a):
> A gdzieś jakaś cena biletów na rewanż? Czy jak
> na normalny mecz są?
Ceny biletow jak na mecze Ekstraklasy.
Ka Rot Napisał(a):
> Chciałbym przetestować VIP-y na jeden mecz. Mam
> karnet ("cały") na inny sektor, czy w takim
> przypadku muszę po prostu kupić pełny bilet bez
> zniżki, czy też jakaś szansa na upgrade nieco
> tańsze na ten jeden mecz?
Polecam , mozna sie najesc, napic jak i rowniez zobaczyc ciekawe postacie na stadionie :)
Tylko musisz kupic nowy bilet.
jaroksc Napisał(a):
> Od początku roku wyrabiają :)
Byłem w poniedziałek i ta ładna Pani o której wspominaliście mówiła, żeby spróbować w środę-czwartek, bo karty jeszcze nie doszły.
No to może bedą nowe, na wiosnę wyrabiali juz bez problemu.
Zimnej płyty się najesz. Ciepłe tak jak i kiełbaski. Trzeba chwilę przed przerwą przyatakować, soki i colę do woli. Mewa czy ciaj też. Tylko jak liczysz na wódeczkę to dobrze jest wziąć swoje piersiówkę na wszelki wypadek jak lubisz ciut więcej niż kiper wino. Nie można palić, trzeba wyjść przed stadion tam jak wejścia na vipy.
Pytanko od znajomych których namówiłem na karnety czy w czwartek przed LE będą mogli nabyć karnety?
Nie ma kart kibica.
ongiś znaczki od meroli też urywali
Muertes Napisał(a):
> Merol Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Nie ma kart kibica.
>
> to na co jest nabijany karnet?
Nie wiem jak jest z karnetami. Wczoraj jednak, kupując bilet dziewczyna w POK'u informowała wszystkich, że nie ma kart kibica i nie jest w stanie powiedzieć, kiedy znów będą dostępne. Bilet jest sprzedawany po podaniu PESEL i imienia z nazwiskiem, tyle.
Dzięki.
Czyli mam powiedzieć ludziom, których namówiłem na karnet, że wprawdzie na karnecie mają mieć darmowy wstęp na mecz LE ale i tak muszą kupić bilet, bo od miesiąca nie da się karty kibica wyrobić, żeby te karnety kupić i niewiadomo ile jeszcze meczy to potrwa.
Pięknie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)