Wczoraj jak przedłużałem, to facet chciał zmienić miejsce i sympatyczna pani z okienka powiedziała że dopiero po okresie przedłużania czyli od poniedziałku 20.06
-
-
(GLOS) Karnety , bilety , karty kibica, punkty referencyjne, zdjęcia , jak załatwić wszystko , jak kupować przez net ...
Do przedłużonego karnetu, jak się poprosi, dają plakaty jubileuszowe, minatury tych co wiszą na mieście są na okrąglakach ! ;)
Zupełnie nie rozumiem gdzie jest problem z tą zmianą miejsc, gdy wybiera się takie gdzie karnetu nikt nie miał. Klasyczne "nie bo nie" bez uzasadnienia logicznego.
Też chciałem kupić dla moich dzieci karnety na sektor rodzinny, na miejsca na które nie zostały wykupione karnety w ubiegłym sezonie, to dostałem od pani w kasie informację, że nie da się, bo mają system zablokowany na sprzedaż karnetów na wolne miejsca i można tylko przedłużać ubiegłoroczne karnety na te same miejsca, a wolna sprzedaż i inne machloje będą możliwe dopiero od poniedziałku !
System jest jakiś zablokowany? Ach, teraz rozumiem dlaczego miejsca karnetów (sektor, rząd, nr siedzenia) są przy sprzedaży zapisywane długopisem na kartce :)
Karnecik przedłużony (ceny mistrzostwo świata!0) + plakat w prezencie :)
Karnety przedłużone !!! TYLKO PASY!!!
Karnet do końca rozgrywek zakupiony :) jak zawsze :)
Przedłużony
Ja również - brak karnetu przy obecnych cenach to dziwne utrudnianie sobie życia jeżeli chodzi się na mecze regularnie..
Ja karnet prolongowałem we wtorek na B1
Ceny rzeczywiście atrakcyjne - aczkolwiek pomyślałbym o większych upustach dla studentów i młodzieży szkolnej, i to nie tylko na sektor "I"
Młodzież to przyszłość naszego Klubu
Oczywiście przedłużenie.. Mega atrakcyjna cena karnet na D to jedna koszulka PItbulla (:D lub wstęp na koncert Popka (:P) i wiele innych porównań...
osobiście B.
Bardzo podobają mi się nowe plakaty promujące karnety:
[url=http://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/cracovia_znaczy_krakow]Cracovia.pl[/url]
Ciekawe czy będzie je można kupić. Ten "Wychodzę na pole, chodzę na Cracovię" brałbym w kilku egzemplarzach :).
Nowy spot też fajny, no i Lubaszenko senior jako lektor :). Klasa :).
[url=https://www.youtube.com/watch?v=5hbC9uhX4tY]spot[/url]
Brawa brawa i jeszcze raz brawa dla marketingu za ten spot i plakaty !
Też bym wziął kilka, z tym "Wychodzę na pole, chodzę na Cracovię" :)
Wstęp na 4 mecze PE za FREE to super gest ze strony klubu.
Karneciki przedłużone już czwarty rok z rzędu. Plakaciki pierwsza klasa, zwłaszcza że pani z okienka dała mi parę sztuk więcej (obdaruję rodzinę) ;)
Ciii. Jak się Tabisz dowie, ta pani straci pracę.
Jedyny minus kupowania karnetów taki, ze panią w okienku widzi się w tymże okienku tylko raz na sezon. B)-
Ceny przystępne. ;)
Szkoda, że nadal nie ma żadnych zniżek dla młodzieży szkolnej (12-18 lat) na inne sektory niż rodzinny...
Karnety tak tanie, że wszystkie jakby trochę ulgowe ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)