DSS Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wyrafinowany futbol z Ruchem 8-)
Tak. Teoretycznie Lech ma sytuacje bramkowe, praktycznie nie dochodzi do 100% sytuacji bramkowych.
-
-
(WIKTORIA)[35] CRACOVIA - LECH 2 : 0
Lech jest ranny i przyparty do muru, ale ciągle ma szanse na puchary. Będzie walczył żeby ten sezon nie był zmarnowany.Nie widzę powodu do hurra optymizmu tym bardziej że tych naszych 13-14 piłkarzy jedzie podobno już na oparach.To będzie trudny mecz ,a wynik no tego nie wiem.....
... i Lech ma ciężki wyjazd do ZL.
Jeśli się nie mylę, to w tym spotkaniu nie będzie mógł grać Trałka, który w spotkaniu 33 kolejki dostał 12 żółtą kartkę w sezonie, tym samym wykluczając się z gry na kolejne 2 spotkania ligowe.
Mam nadzieję,że nie przyjadą kibole Lecha bo to co niektórzy z nich pokazali na finale PP to skandal do potęgi.
Denerwuje mnie gadanie, że Lech będzie przemęczony przez mecz Pucharu Polski. Celowo grali ostatnio w czwartek i mieli trzy dni przerwy a Puchar był w poniedziałek a ligowy z Cracovią z niedziele więc prawie tydzień przecież co jest normalne! Gdybyśmy grali w nimi w piątek to wtedy by można było gadać że będą odczuwać mecz z Legią... Nie wiem co ktoś pisał, że Trałka ma pauzować za kartki jak właśnie w poprzednim meczu z Lechią nie grał a 12 kartkę dostał mecz wcześniej z Pogonią.
Co meczu w niedziele to na pewno będzie wyjątkowo ciężko i nawet jeśli będzie wywalczony remis to będzie trzeba to uszanować bo Lech jaki teraz jest to jest, ale zawsze jest groźny i w każdej chwili może się przełamać i ładować wszystkich, no ale mam nadzieje że nie zrobią tego w meczu z Cracovią. Nasi muszą się rozkręcić na dobre by ten mecz wygrać bo z Ruchem to po prostu był bardziej fart bo oni nieźle nas cisnęli i dziwie sie, że nie strzelili bramki, a Lech ma nóż na gardle bo nie dostać sie do Europy to będzie dla nich klęska a ciągle mają szanse awansować, małe, ale jednak mają więc na pewno będą grać na całego. Krótko mówiąc trzeba zagrać jeden z najlepszych jak nie najlepszy mecz z sezonie by wygrać i być jedną nogą w Europie.
sterby Napisał(a):
> Każdy inny wynik niż zwycięstwo minimum dwoma
> bramkami nad starą zdezelowaną lokomotywą uznam
> za skandal ;)
Wydaje mi sie ze nie ma znaczenia czy wygramy 1:0 czy 5:0. Licza sie tylko 3 pkt !!. Mecz bedzie trudny, zreszta jak kazdy inny i nie ma co patrzec na pilkarzy Lecha ze moga byc podlamani itd. tylko trzeba zagrac swoje i juz.
[img]https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTwkFlwRmQ0e_A6qcz8NGjMQ5bMnbmM7l66lbuvBOEYloNAU1fHew[/img]
... ale jakie to było pyszne, mniam, mniam, mniam.........(:D
Tetteh kontuzjowany po wczorajszym meczu i nie wiadomo czy zagra a był jednym z najlepszych w Lechu, ten Duńczyk Nielsen ten kontuzja i może nie zagrać i jakby jeszcze Trałka faktycznie nie grał poważnie będą osłabieni...
... Trałka pauzuje dwa mecze (12 żóltych) i ten drugi akurat wypada na nas
Albert Napisał(a):
> Mam nadzieję,że nie przyjadą kibole Lecha bo to
> co niektórzy z nich pokazali na finale PP to
> skandal do potęgi.
Ty tak na serio, czy to ironia???
Wreszcie Urban musi przegrać z Cracovią a teraz jest najlepszy moment.
Cracovia musi zagrać tak zmotywowna jakby grał mecz o wszystko bez kalkulacji tylko zwycięstwo.
Musimy wygrać, po tym ewentualnym zwycięstwie brama do medalu brązowego otworzy się na maxa.
Albert Napisał(a):
> Mam nadzieję,że nie przyjadą kibole Lecha bo to
> co niektórzy z nich pokazali na finale PP to
> skandal do potęgi.
hahahaha :D :D :D ha :D
Muertes Napisał(a):
> Punkty z Lechem beda jubileuszowe.Cracovia w historii zdobyla do tej pory w najwyszej klasie rozgrywkowej 999 punktow - dobijamy do 1000 lub otwieramy drugi :)
W tabeli wszechczasów w najwyższej klasie rozgrywkowej mamy już 1002 pkt od meczu z Ruchem
Uważam, że nie ma co się oglądać na pewne problemy Lecha /osłabienia/ ale patrzyć tylko na siebie , wyjść na boisko z pelną koncentracją , zagrać na 200 % i mecz wygrać .
O skandalu na PP pisałem poważnie bo mam pytanie jak stworzyć Wielką piłkę,europejski poziom futbolu ? Kiedy mamy piękny stadion,dwie dobre drużyny, szanowanych Vipów na stadionie,ciekawą oprawę nad którą pracowały dziesiątki prawdziwych kibiców znajduje się paru palantów którzy rzucając flary niweczą to wszystko.Jeżeli do popleczników tego grona zaliczają się Ferencvaros i Isaac to lepiej nic dodać i nic ująć bo to nie ten poziom.
Albert - napisz, że masz nadzieję, że kibice Lecha nie spróbują powtórzyć tego co zrobili w Warszawie i będzie wszystko OK. Pisanie, że lepiej aby nie przyjechali, to naprawdę przegięcie. Ja też nie chcę piro na stadionie, bo to teraz same problemy, absolutnie nie warte efektu. Zachowali się w Warszawie bardzo głupio i zepsuli kompletnie mecz. Narazili klub na straty itp. itd. Jakoś jednak nie robili tego u nas jak byli ostatnio, przedostatnio i przedprzedostatnio... Piłka zdecydowanie dla kibiców, Lechitów będzie mam nadzieję jak najwięcej, a race niestety ale na Błoniach lub w innym miejscu, a nie na stadionie.
A ja jak najbardziej cieszę się ,że przyjadą kibice Kolejorza. Raz to nasi a dwa prawie zawsze ROBIĄ u nas WIDOWISKO!!!
ps: W Warszawie a zwłaszcza z rzucaniem racami w Malarza ZDROWO przegieli.
pps: Zbliżają się 3-y najważniejsze od lat mecze piłkarskiej Cracovii a my tu o PIERDOŁACH gadamy.
Kibice Kolejorza tworzą zawsze super atmosferę, zarówno wizualnie jak i głosowo, więc nie wyobrażam sobie takiego meczu bez nich! Paru "inaczej myślących" nie zmieni mojego zdania. Tak więc Poznaniacy - przyjeżdżajcie! Zawsze też fajnie pokrzyczeć sobie "Jeszcze jeden, jeszcze jeden" przy Wielkopolaninach ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)