zubereg Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Widocznie Lubin nie uważa jak część na forum
> że Legia jest poza zasięgiem. Z nami też nic
> wielkiego nie pokazała, Sandomierski jej pięknie
> mecz ułożył..
idiotyzmem jest stawianie na równi gry z Legią u siebie i na wyjeździe
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 34 kolejki
w meczu Zagłębia wynik niekorzystny (jedynym pozytywem jest to że Legła będzie musiała do końca walczyć o mistrzostwo, wliczając w to mecze z Pogonią i Lechią) ale za to w meczu Lecha mamy nieziemskie szczęście że to jest wciąż 0:0
zubereg Napisał(a):
> Widocznie Lubin nie uważa jak część na forum
> że Legia jest poza zasięgiem. Z nami też nic
> wielkiego nie pokazała, Sandomierski jej pięknie
> mecz ułożył..
Nie zauważyłem ,żeby ktoś twierdził ,że Legia jest "poza zasięgiem" ale
stwierdzienie takie jest tak oczywistą PRZESADĄ ,że nie ma co z tym polemizować
wystarczy wkleić liczby
[b][large]19 10 5[/large][/b]
Cewukas wygrał 55% swoich meczy...gdzie tu nieby to "poza zasięgiem...
a może się okazać ,ze ta "drużyna poza zasięgiem";) będzie grała za tydzień z Piastem "o życie"...
ale pyte zagrala legia. Nie mogli dzis sie sprezyc ?!
Jest szansa na vice w Warszawie :D
Dzisiejsze mecze były niezłe, jak na naszą ligę
Pozytywem jest to, że (l)ampucera będzie musiała się spinać do końca, Zagłebie ma dwa bardzo trudne mecze. Wszystko w nogach piłkarzy.
Zagłębie prezentuje dobra formę , ponadto taktycznie jest świetnie przygotowane .Oj , będzie ciekawie do końca .
Gra o brązowy medal (najważniejsi "pretendenci":
My: Ruch(w) Lech (d) Pogoń (w) Lechia (d)
Zagłębie: - Pogoń(w), Lech (d), Piast (w)
Lechia: - Ruch(w) Legia(d) Cracovia (w)
Pogoń: Piast(w), Zagłębie (d) Cracovia (d) Legia (w)
Tylko my i Pogoń wygrywając wszystkie pozostałe mecze zapewniamy sobie miejsce na podium.
Pogoń w mojej ocenie ma trudniejszy terminarz.
Na ktorym programie jest mecz Gornika ?
Właśnie nigdzie nie widzę. Powinien eurosport2 pokazywać a pokazują kolarstwo...
edit: już pokazują
Jest mecz na Eurosport 2.
Górnik 1-0.
wszystkie mecze Ekstraklasy są na bet365 (spoza Polski) i tutaj http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&c=en&i=eWlwYWRpcGJxZw%E2%84%96f%E2%84%96f dla wszystkich
cracovia1616 Napisał(a):
> Właśnie nigdzie nie widzę. Powinien eurosport2
> pokazywać a pokazują kolarstwo...
>
> edit: już pokazują
Widze , ze nie tylko ja bylem zdziwiony. Dokladnie o 18 czasu Polskiego Eurosport 2 nadawal transmisje z jakiegos wyscigu kolarskiego :D
ale gol...
UUU Steblecki bohaterem.
Gdyby sprawozdawca nie wymienił jego nazwisko - Bence Mervó to nawet bym nie wiedział, że grał:D
Górnik po raz pierwszy od sierpnia ubiegłego roku wyjrzał na "powierzchnię" :D
A mnie nie zdziwiła gra (L)ampucery w Lubinie. U nas też grali strasznie prymitywnie - dzida do przodu i kontra. Gdybyśmy mieli trochę lepszych napastników (wykończenie), to wygralibyśmy ten mecz.
czy piast dzis wygra czy z zremisuje to tak czy siak mamy do nich 5 badz 7 punktow. 7 niby wiecej bo zeby ich wyprzedzic ewentualnie musza przegrac 2 razy i raz zremisowac ale przy 5ciu nic sie nie zmienia bo tak czy siak musza dwa razy przegrac ale raz ewentualnie wygrac (graja z żałosnym ruchem). wiec nie wiem czy skupic sie juz na graniu o 3 czy marzyc o 2 ? :) z drugiego sie pozniej zaczyna LE chyba?
nie wiem moze znowu człowiek odjechał :P dzisiaj tak czy siak lepiej żeby Pogoń nie wygrała a co będzie to będzie bo nic się nie wydarzy jeśli nie zapunktujemy odpowiednio w 3 ostatnich meczach. nade wszystko ważne żeby lechia odpadła z gry w najbliższym czasie zeby nei grali o wszystko u nas
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)