Karny wg mnie jak drut. http://www.przegladsportowy.pl/rzut-karny-mateusz-cetnarskiego-dal-zwyciestwo-cracovii,artykul,665304,1,12684.html
-
-
(WIKTORIA)[32]Cracovia - Zagłębie Lubin 1 : 0
Tak w krótkim czasie Zagłębie sprawiło nam 2 prezenty. Przegrywając dziś i remisując z GTS-em. (:D
Ważne 3 pkt.!Oceny indywifualne w innym wątku! Walczyli? Walczyli.... Zwyciężyli? Oczywiscie.....Cieszmy się gdy jestesmy słabsi a wygrywamy! Miedziowym zależało na kazdym pkt i nie dali rady! Graliśmy 4 ma 20latkami!
Bartek 20 lat to skończy dopiero w grudniu - dla mnie to 19-latek!
Ktos kto pisze ze nasi nie biegali...... doslownie niech sie doyyyebie do sosny jak sie nie ma do czego a najlepiej odwiedzi okuliste...
... ale dlaczego do sosny (czy to Twoje ulubione drzewo?)
Brawo!!!
W końcu wygrana i do tego nasi grali z wielką ambicją :-)
Nie rozumiem trochę komentarzy, że zagraliśmy beznadziejnie. Owszem nie było szału i nie było 3 czy 4 goli tak jak na jesieni, ale trzeba patrzeć nie na to co było, a na to co jest, a jak jest wszyscy dobrze wiemy. Wiemy, że jesteśmy mocno osłabieni, wiemy, że brakuje formy, że przygotowanie do sezonu jest średnie, że nie było transferów. Wiemy, że ostatnie mecze nam nie szły, nie wygrywaliśmy. Dziś to Zagłębie było faworytem i - według mnie - grało naprawdę niezłą piłkę, a nam udało się im przeciwstawić i zagrać także niezły mecz (dobry mecz w obronie, Wołąkiewicz zagrał dziś bardzo dobrze, zresztą ta para stoperów gra dość pewnie; Covilo widać, że wraca do formy). Mecz bez fajerwerków, ale rozegrany bardzo mądrze, a co do tego - i dla mnie to bardzo, bardzo ważne - nasi walczyli cały mecz, to zwycięstwo zostało wybiegane, wyszarpane, wywalczone i za to ogromny szacunek. Mamy 3pkt. i jedziemy dalej, jeszcze raz brawa dla zespołu za dzisiejszą walkę.
KruszynaKSC Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ktos kto pisze ze nasi nie biegali...... doslownie
> niech sie doyyyebie do sosny jak sie nie ma do
> czego a najlepiej odwiedzi okuliste...
100% sie zgadzam ... dzis byla walka o kazda pilke .. i prosze nie napier***alac na Jedriska, bo to co chlopak dzis wybiegal w ofensywie i defensywie to jest naprawde kawal dobrej roboty ..
Te 3 punkty bardziej wywalczone niz wygrane za co ogromne Brawa !!!
Trener Stokowiec - Cracovia i Zagłębie to dwie najlepiej grające w powietrzu drużyny w lidze
Zgadzam się.(tu)
szuwarek Napisał(a):
> Tak w krótkim czasie Zagłębie sprawiło nam 2
> prezenty. Przegrywając dziś i remisując z
> GTS-em. (:D
Jaki prezent , jaki znowu prezent,
Na kiepskiej murawie w bardzo brzydkim meczu walki chcieli wygrać jak poprzednie dwa razy
a nasi tym razem na głowie staneli aby frajerskich bramek nie puścić.
SZUWARKU to Cracovia wygrała mecz "grany na styk" a nie jakieś tam WZL sprawiło nam prezent!
Brawo CRACOVIA.
Sukces rodzi się w bólach
A Wszystkim "komentatorom" proponuję oglądać mecz na żywo
Jeszcze raz brawo CRACOVIA
Khalid
... najlepsza zielona herbata. (emotikonkę nie widział, czy co?) ;)
Zagłębie to dobra drużyna a więc zwycięstwo cieszy.Cieszą też stałe postępy Jaroszyńskiego, niezła obrona choć bez Polczaka i uniwersalność Bartka niemniej do klasy reprezentanta musi poprawić celność podań.Chyba będzie też pociecha z Tomasa.
Byłem na meczu, walkę widziałem. Przepraszam ale tak niefortunnie wyszło, że mój syn był dziś na meczu w czapce Capitan America. Dopiero na stadionie zobaczyłem w jakich kolorach jest ten napis. Wszystkich którzy miło usmiechali się w naszym kierunku pozdrawiam:)
młodyStrażak Napisał(a):
> Jendrisek do zmiany, jedno dobre zagranie na 40
> min to trochę mało. Dzis same straty i niecelne
> podania.
gdyby nie jego strzał w stronę bramki (a na linii Rakowski) i karny, to co?
Strasznie ciężki mecz. Wygrana cieszy. Może to da Naszym kopa.
Ps.Zjawiński już któryś raz wchodzi na zmianę, która nic nie daje. Może Panie trenerze skorzystać z innej opcji.
Wolę męczenie buły i 3 pkt niż przepiękne 1:2.
Kazachstan co raz bliżej, a gdyby tak w II rundzie jakiś Władywostok. Rozmarzyłem się...
Rozumiem że Ci wszyscy komentatorzy z wątku stukali w klawisze z trybun??? Wszystko źle, wszyscy stoją, a kibice dupskiem przez TV i git. Nasza frekwencja to ŻENADA!!!
Na żywo widać było walkę, zdecydowana poprawa względem meczu z Łęczną. Jendrisek ma doła podobnego do Cetnara i Budzika, ale nie ma kto go zastąpić więc musi dojść do siebie grając.
Mysle ,ze wielu ludzi ktorzy marudza nie dostrzega jaki to byl mecz w ustawieniu taktycznym trenerow - ktorzy wlasnie tak ustawili druzyny ,ze ciezko bylo o fajerwerki. Widac bylo szacunek dla przeciwnikow i skupianie sie na realizacji taktyki. W telewizorni bardzo dobrze bylo to zobaczyc - zwlaszcza w ustawianiu sie formacji defensywnej naszego zespolu.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)