Obrona gts-u przy golu na 1-1... Poezja :D
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 31 kolejki
V- ta kolumna ?
A Steblecki w Górniku nie gra ?
ile rzeka musi zaplacic za wolskiego ?
Wezmą kasę z mandatów .
2-1 dla psów ;/
W nowym sezonie ciekawie się zapowiadają mecze, Górnik Zabrze - GKS Tychy
Górnik ciśnie uboli. Przed chwilą poprzeczka.
Szanse są (:D
Jak się nie trafia z takich pozycji to się leci .
3-1, niestety.
kurcze, tam jeszcze coś wpadnie!
EDIT: ale nie sądziłem że w tę stronę :(
Trzeba im podkupić tego Wolskiego, choćby na ławkę i nie istnieją ;)
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> W nowym sezonie ciekawie się zapowiadają mecze,
> Górnik Zabrze - GKS Tychy
Jeszcze Zagłębie Sosnowiec i GKS Katowice
W sumie nic nie mam przeciwko spadkowi Żaboli.
Od sezonów im się to należy podobnie jak Ruchowi.
Killeroth
Co z wątkiem 32 kolejki? nie śpimy!
[img]https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/43/97/5713e06b9e0ce_p.jpg?1460921285[/img]
Kibice Górnika Zabrze przygotowani na koszulki swoich piłkarzy
Nie oglądałem wczoraj meczu rzeki, jak zagrał Ondrasek i Wolski i reszta wyśmiewanych przez Astona i innych forumowych ekspertów?
Wolskiego mało kto wyśmiewał, jeśli w ogóle. Jedyny chłop, który musi z Reymonta uciekać. Ondrasek natomiast potwierdził to o czym każdy ;) ekspert wie, chłop nie robi różnicy na boisku a setki marnuje w zastraszającej ilości. Tzn. inaczej. Robi różnice, tylko nic z niej nie wynika. Generalnie jest tak dobry że aż gra w Polskiej lidze.
To polecam zobaczyć jak zapi*rdala w pole karne przy 3 bramce. Nawet jak ma problem ze skutecznością to walecznością podrywa innych do walki.
Po ich niedawnych wyczynach transferowych Ci dwaj to akurat dobre strzały.
Od napastnika oczekuje się goli i to takich, którę przełożą się na wynik końcowy. Dopiero przyjście Wolskiego zmieniło obraz ich gry, niestety dobry strzał. Samo zasuwanie Ondraska mimo że robi wrażenie na tle snujących się po boisku obrońców jakoś nie miało wielkiego wpływu na ich wyniki, wczorajszy przeciwnik to najlepiej niech już juniorami dogra do końca sezonu, wiele w grze to nie zmieni. Na chwilę obecną jeszcze im punktu nie zrobił dzięki swojej grze i takie są fakty. Problem ze skutecznością? Jendrisek też go ma, choć potrafił ustrzelić ciut więcej goli a sytuacji do tego miał dwa razy mniej. Liczy się efekt końcowy. Nie podwarzałem nigdy faktu że to lepszy transfer niż ich ostatnie dokonania. Tylko zwracam uwagę że zbawieniem dla towarzystwa nie jest a co niektórzy sugerowali.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)