W knajpach na Miodowej jest pewno jakaś szatnia.
-
-
Puchar Polski 2016
A malo jest bud pod Hala Targowa ktoras sie wynajmie i po problemie ;)
Najlepsze, że sam PZHL nie ma do końca klepniętej miejscówki.
Ale tak to jest, jak się nie zajmuje pracą i na zapalenie płuc składa się w ostatnie dzień terminu pozwolenia na organizację imprezy masowej w kilku miastach, żeby sie gdzieś załapać.
4 dni później
[i]Wkrótce, pod koniec grudnia, Cracovia i Podhale zmierzą się w półfinałowej parze w Pucharu Polski. Turniej finałowy prawdopodobnie rozegrany zostanie w Krakowie (jak zawsze PZHL spóźnia się z ostateczną decyzją - miała zapaść do końca minionego tygodnia, nadal jej nie ma). - Cztery wygrane nad Podhalem dają nam pewną przewagę psychologiczną. Równie ważne jest to, że mamy grać w Krakowie, na swoim lodowisku przy ulicy Siedleckiego, a więc będziemy mieli wsparcie naszych kibiców, którzy są z nami zawsze na dobre i na złe - zaznacza Rompkowski. [/i]
Czytaj więcej: http://www.dziennikpolski24.pl/sport/hokej/a/hokej-cracovia-ma-patent-na-podhale,11551326/
4 dni później
No to calkiem fajnie by było zagrać u nas na Siedleckiego. Zawsze to ciekawe mecze gdy jeden decyduje o wszystkim i szansa na to ze wiecej kibiców przyjdzie na nasze lodowisko. Nasi hokeiści może tez poczują większe wsparcie z trybun bo mimo ze od kilku sezonów chodzi stały"sklad" to brakuje dopingu nawet na playoffach.
Więc czekać na przyklepanie decyzji i wszyscy na Siedleckiego!
Kolejny tydzień bez ogłoszenia konkretnej decyzji. Coraz ciekawiej.
No ale teraz na głowie maja EIHC i wykup obligacji w tym tygodniu... kto by tam sobie głowę PP zawracał.
A tak w ogóle to na kiedy oni planują ten PP w tym sezonie?
No jak to kiedy? Pod koniec grudnia. ;)
[quote='rmszar' pid='1205379' dateline='1481582474']
Kolejny tydzień bez ogłoszenia konkretnej decyzji. Coraz ciekawiej.
No ale teraz na głowie maja EIHC i wykup obligacji w tym tygodniu... kto by tam sobie głowę PP zawracał.
[/quote]
a wcześniej mieli na głowie wręczanie koszulki z numerem "1" :P
- Edytowany
Wręczanie koszulki i odkrywanie ukrytej pasji. Ale jakoś trzeba sobie radzić, skoro spółki skarbu państwa nie stoją w kolejce do sponsorowania PZHL, mimo zapewnień aktualnego wiceprezesa z immunitetem.
Teraz pewnie będą kolędować ze zdjęciem, jak ze świętym obrazkiem, po spółkach SP.
Inna kwestia, że żeby spółki SP dały kasę na organizację EIHC (mówi się o jedynce i kilku zerach), choć koszty organizacji EIHC powinny się pokryć z kasy dawanej przez IIHF, która jest całkiem niemała bo 200 tysięcy USD, to trzeba było dać politycznie ciałka i rozgrywać imprezę IIHF o puchar imienia.
Takim sposobem spłaci się choć część najbardziej palących długów.
[b]Finałowy turniej Pucharu Polski 2016 zostanie rozegrany w Nowym Targu. W półfinałach 29 grudnia zmierzą się GKS Tychy z Tempish Polonią Bytom oraz TatrySki Podhale Nowy Targ z Comarch Cracovią. Dzień później odbędzie się mecz finałowy.[/b]
- Edytowany
Ha, ha, wiedziałem ! :D :D :D
Edit:
Pełna informacja na Blogu Żółtej Kaczki:
https://czarnynabialym.wordpress.com/
Cóż się dziwić, PZHLowi nie w smak jest płacić Cracovii za wynajem lodowiska.
Fuck, a już się cieszyłem na PP na Siedleckiego.
Ech... No nic, a liczyłem że w końcu u nas uda się coś zagrać.
Ciekaw jednak jestem jakie teraz będą problemy w NT może bramki z dziurawymi siatkami? Rolba nie będzie jeździć?
Po ostatnim dramacie organizacyjnym superpucharu to powinni mieć na dekadę zakaz organizowania takich imprez (co by nie mówić - transmitowanych), ale to jest PZHL i zresztą cały polski hokej.
- Edytowany
Znowu w NT ?
Ileż razy można...
A jeśli znowu będą jakieś problemy z lodowiskiem ?
PS. Dobrze, że choć widownia tam kulturalna... :P
Myślę że decydującym czynnikiem rozegrania turnieju P/P w N/Targu jest fakt iż komentatorem dla potrzeb TV będzie Gabriel Samolej. Okres świąteczno - noworoczny gwarantem udanego i profesjonalnego komentowania!
[quote='Leesior' pid='1205535' dateline='1481647770']
Znowu w NT ?
Ileż razy można...
A jeśli znowu będą jakieś problemy z lodowiskiem ?
PS. Dobrze, że choć widownia tam kulturalna... :P
[/quote]
a monitoring już naprawili?
Ale serio myśleliście, że w Krakowie będzie PP? Braliście na poważnie słowa, że zastanawiają się między Tauron Areną a Siedleckiego?
[quote='rmszar' pid='1205581' dateline='1481663760']
Ale serio myśleliście, że w Krakowie będzie PP? Braliście na poważnie słowa, że zastanawiają się między Tauron Areną a Siedleckiego?
[/quote]
Chociaż to pytanie retoryczne, to odpowiem, że osobiście z tego co wyczytywałem i mając na względzie ostatnią wpadkę organizacyjną w NT i to że ostatnio tam był puchar to wydawało mi się prawie pewne (jeśli zgłosimy kandydaturę) że zagramy u nas na Siedleckiego (Tauron Areny oczywiście nie można brać na serio).
Ale to świadczy to niestety tylko o mojej naiwności połączonej z brakiem znajomości tematu :D
Może za rok się uda
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)