defensywny napastnik
-
-
[31]Piast Gliwice - Cracovia 1 : 1
Strzelić z 4 metra z główki w aut to trzeba umieć :)
No ale vicemistrz w tym roku mega mocny
cała liga tak mocna, ze aż żal patrzeć. Chwalony jesienią kandydat na majstra przepiherdohliłby dzisiaj z górnikiem zabrze.
Lepiej grają bez Cetnarskiego i Deleu. A Piast jeden strzał i wygrywa...Tym razem pech Sandomierskiego
jeeeest !!!!! 1-1 !! :D
GOOOOL !
Jeszcze jeden !
No, ile można było czekac... Brawo. ;)
Mirooooooooo !!!
1:1 ładnie podał Wdowiak.. lepiej po przerwie coś kopiemy ale mało :D
Bójcie się ch..... na 3 miejsce wracamy ! :)
Lol jeszcze to wygramy xD
Nie można było tak grać od początku jak w końcówce?
Koniec.
PAS-owałoby we wtorek wreszcie wygrać, bo już zapomniałem z kim żeśmy to ostatnio wygrali...
Brałem remis w ciemno przed meczem. Po bryndzy w 1 połowie, jestem zadowolony. Z Lubinkami wygramy, bo nie gra największy leser wśród kopaczy!
Izbiku Twoje zdrowie, podobnie jak Ty wierzyłem do samego końca :)
No to niezły pstryczek w nochale wiecznych malkontentów i napierdalaczy >:D<
Dzięki chłopcy za powrót do strefy pucharowej.
Panie Boże dziękuje ci za Mirosława Covilo syna swojej matki i ojca.Panie Boże jesteś Prawosławny?
bez Budzińskiego i jakoś ta druga połowa wyglądała, szkoda tej sytuacji Vestenickiego i Zjawińskiego, ale nie jest źle, najgorsze, że Piast gówno grał. A tak btw Bejan będzie sporym wzmocnieniem.
ufff.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)