Ładna zapowiedż (dziewczyny Drzewka) Cracovii ;)
https://www.youtube.com/watch?v=kR9xIbnb27U&feature=youtu.be&a
ps: I nawet ja się znalazłem :D
-
-
CHL 2016/17 - Where Europe comes to play!
Ja tez jak na patelni wystawiony w spocie :)
Do kogos sie trzeba zglosic o karnety za udostepnienie twarzy w spocie ;)
Obejrzałem sobie te zapowiedzi, na razie ich jest 6 i nasza... no jest naprawdę super! Wybitna! Fajna, dobrze zrobiona, komunikatywna, profesjonalna, no jest bardzo, ale to bardzo ok. Patrzę na inne i widzę że niektórzy to tak zrobili na odczep się... Pełen przekrój, bo oprócz świetnych są też cienkie, są przaśne... U Dragons de Rouen wyszła francuska awersja do angielskiego na przykład, a taka Mlada to sobie zrobiła wręcz bardziej spot reklamowy Skody niż zapowiedź CHL... Te 3 "fajne" w mojej ocenie to #3 - Wolfsburga jest bardzo fajna, #2 - nasza, tak, nasza jest zdecydowanie lepsza od niemieckiej, no ale chcąc być szczerym, to #1 - dla mnie Junost. Niemniej nasza zapowiedź jest bardzo super, naprawdę wybitna, i wyróżniająca się i ciekawa i świetnie zrobiona, no miodzio! Realizatorom oraz dziewczynie Filipa należą się gratulacje, bo zrobili super robotę, naprawdę super! Trzeba pilnować kolejnych zapowiedzi w najbliższych dniach :)
Tak przy okazji - w ciągu 3 dni powinniśmy zobaczyć nasze CHLowe bluzy :)
No inaczej być nie może bo 8 sierpnia rusza sklep CHL.
https://www.youtube.com/watch?v=8_cplPinzrY
Za rok taki filmik zrobią o naszym Dziurze :)
Filmik naprawdę elegancki. Dobrze się prezentuje na tle innych. Może ja bym go bardziej "teledyskowo" zrobił, ale jest naprawdę git :) Cieszę się, że od mniej więcej roku, może roku z hakiem, promocja hokejowej Cracovii ma się coraz lepiej. Artykuły, zapowiedzi, filmiki... Dobrze jest i oby tak dalej.
Sparta wygrała w sparingu z ERC Ingolstadt (DEL) 4:2
Cóż się dziwić, skoro cel na nowy sezon to walka o Majstra w Czeskiej ekstralidze.
Trochę pechowo trafiliśmy z tą datą i godziną rozgrywania meczu ze Spartą - patrząc pod kątem promocji hokeja i Cracovii. Tego samego dnia (17.08) TVP będzie pokazywać:
1. ćwierćfinał siatkarzy
2. prawdopodobnie ćwierćfinał ręcznych
3. mecz Legii w decydującej fazie eliminacji LM
4. na dokładkę inne wydarzenia podczas IO
Coś czuję że nasz mecz będzie pokazany w TVP regionalnej. Poza tym obawiam się o frekwencję...
Cóż, olimpiada trwa i tam chyba non stop coś się dzieje. Co do frekwencji - pamiętam że jak był mecz pożegnalny #22 to też coś wielkiego w tym samym czasie było i pomimo to frekwencja była. Pożyjemy zobaczymy.
witam
jak sytuacja z wyjazdem do Pragi , klub cos organizuje moze sa gdzies wolne miejsca prosze info na priv
Gryfny Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sparta wygrała w sparingu z ERC Ingolstadt (DEL)
> 4:2
Tyle samo wygrali niewiele wcześniej ze Slovanem Bratysława. Niestety są w formie :)
Nasi też są w formie. Przegrali 6-3 w sparingu i ktoś pisał że strzelanie 3 bramek takiemu rywalowi to dobrze także nie narzekać...
nugenthopkins Napisał(a):
> Trochę pechowo trafiliśmy z tą datą i godziną
> rozgrywania meczu ze Spartą - patrząc pod kątem
> promocji hokeja i Cracovii. Tego samego dnia
> (17.08) TVP będzie pokazywać:
> 1. ćwierćfinał siatkarzy
> 2. prawdopodobnie ćwierćfinał ręcznych
> 3. mecz Legii w decydującej fazie eliminacji LM
> 4. na dokładkę inne wydarzenia podczas IO
>
> Coś czuję że nasz mecz będzie pokazany w TVP
> regionalnej. Poza tym obawiam się o
> frekwencję...
1. Można sobie nagrać.
2. Po wczorajszym klopsie z Brazylią, to chyba nie ma co na nich zbytnio liczyć.
3. Co to jest ta jakaś Legia ? Cudzoziemska ? To oni gdzieś grają ?
4. Olać to.
https://www.youtube.com/watch?v=mtln_muWpQM
Boskie!
Dublować nie ma co, ale zapamiętać sobie i za kilka lat uderzyć w ten deseń, albo może filmik na ten schemat przed wiosną zrobić dla sekcji piłkarskiej. Hmmmm, mi się w każdym bądź razie pomysł podoba pierwszorzędnie!
4 dni później
Właśnie mówili w Kronice, że mecze będą transmitowane w TVP Kraków.
http://krakow.tvp.pl/26533781/hokejowa-liga-mistrzow-w-tvp3-krakow
agent44 Napisał(a):
> Właśnie mówili w Kronice, że mecze będą
> transmitowane w TVP Kraków.
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/hokeisci_comarch_cracovii_opanowali_rynek_glowny_video
Przyjęcie Drzewka z 17 sekundy nagrania - miodzio!
Sap zakończył przygodę z hokejem, z Lorkiem najprawdopodobniej rozwiązujemy umowę, Paczkowski nie zagra ale w Klubie jest, za to Noworyta gotowy na 100%. Iberer planowo w parze z Rompkowskim. Frekwencja zapowiada się na 7-8 k, tak mówią w kuluarach. Mówią też w tych kuluarach o psiarni co nieco, ale to nie ten sport...
żółta kaczka Napisał(a):
> Sap zakończył przygodę z hokejem,
to czemu ten portal co wie wszystko pisze, że trenuje w HC SKH Katowice?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)