Sparta i Farjestad - ciężko, ciężko...
-
-
CHL 2016/17 - Where Europe comes to play!
Vitkovice i Krefeld w jednej grupie...
Wymarzona grupa była by M, Bern i Koszyce.
Ale nie ma tego złego, wyjazd do Pragi :D
Liczyłem na Pilzno i Nitrę.
Szykuje sie najazd na Prage ladny :)
Janek siedzial zadowolony i usmiechniety takze mam nadzieje ze zepnie poslady i wzmocni skald tak zebysmy z bagazem 8goli nie wracali :)
Ja też liczyłem na Pilzno i Nitrę ale jedziemy przynajmniej do Pragi ! (GLOS)
[img]http://imgup.pl/di/OOVC/2.jpg[/img]
Będzie święto, bardzo duże marki przyjeżdżają. :)
Eee, to jakieś słabiaki są, nawet ostatnio medali w swoich ligach nie zdobywają ;)
Przynajmniej jeden bliski wyjazd się szykuje..... Ale temat raczej ciężki do ugryzienia sportowo.......
Skompletować drużynę, by wynik nie kłuł po oczach i wyjazd do Pragi.
Jest w sumie ok.
No i będzie wreszcie można zobaczyć kogoś z SHL.
Sparta ma wielką zaletę - jest znana nawet wśród ludzi, którzy nie oglądają hokeja, może uda się ich dzięki niej "przyciągnąć" (:D
A liczyłem, że wpadną do M z Bernem i Koszycami, było blisko. ;)
Jeszcze przy okazji osoba losująca mówiła, że miała przyjemność spotkać się z naszymi kibicami na turnieju we Francji gdzie zrobili szaloną i niesamowitą atmosferę na trybunach.
Z punktu widzenia przeciętnego Kowalskiego trafiliśmy na najlepszy możliwy zespół: Sparte która powinna przyciągnąć sporo ludzi.
sportowa to najlepsza grupa z Pilznem i Nitrą, chyba jedyna dająca jakiś szanse na wyjście...Ważne że nie dwie drużyny ze Skandynawii. Kibicowsko to dobrze że ta Sparta jest.
Ostatni będą pierwszymi! ;) Szykuje się super wyjazd do Pragi!
Znany sa mniej więcej terminy rozgrywanych meczy ?
Wow Praga!!!
canon1001 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Znany sa mniej więcej terminy rozgrywanych meczy
> ?
Według założeń faza grupowa od 16 sierpnia do 11 września.
Cracovia chciałaby grać domowe mecze pod koniec tego terminu w TA, a jak wyjdzie - zobaczymy.
Firmy zacne, łatwo nie będzie. Czas na wzmocnienia.
Cracovia_Inform
Dziękuję za odp. ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)