Crac zaraz wstawi "odezwę do ludności"... Pamiętajcie co powiedział Bohuslav Ptacek #9. Szczegóły w biuletynie [url=http://www.teraz.pasy.net]teraz.pasy.net[/url]
-
-
Wszyscy na mecz-CRACOVIA:POLONIA!!!
to już dziś
19.00 !
jeszcze tylko 6.30 godzinki
O której w końcu jest ten mecz?
na forum czytam,że dziś o 19, z kolei w "Dzienniku" podają, że o 17...
sam juz nie wiem
Robie dzisiaj do 19 i będe dopiero od drugiej tercji - ALE BĘDE
pozdro
krejzi
Mecz jest na pewno o 19. Pewnie się w Dzienniku walneli.
do meczu pozostało 5 godzin :)))
ciekaw jestem jaki bedzie wynik. Tydzień temu obstawiałem że zmiotą ich z tafli i sie sprawdziło a dzisiaj typuje 7 do 1 dla nas
Wiadomość zmieniona (05-03-04 14:07)
No jak ja mam Was dzisiaj namawiać do pójścia na mecz skoro ja nie mogę. Trochę głupawo, ale powody są niestety nie do przeskoczenia. Przypomnę więc tylko. iż pozostało 4 godziny. Ja typuję dzisiaj 8 : 1.
A zresztą co mi szkodzi: HEJ, HEJ WSZYSCY NA HOKEJ !!!
Sanok mam zaklepany (znaczy mecz z Sanokiem u nas).
NA HOKEJ KOMU PASY I OJCZYZNA MIŁE !!!
ja tez bede !!!
TYLKO PASY 1906 !!!
ja tez :)
do meczu pozostały 3 godziny :))
Hop !!!!!!
Wiadomość zmieniona (05-03-04 16:13)
Niecałe 3 godzinki !
Ja z BUSKA się nie ruszam!!! Czy będzie ktoś podawał wynik na forum???
W dzisiejszym Dzienniku Polskim w jednym miejscu napisali, że o godz. 17.00, a w drugim, że o 19.00. Oj ta gazeta - nie dość, że w relacji z pierwszego meczu z Polonią była masa błędów, to jeszcze teraz wprowadzaja w błąd kibiców...
Te błędy w Dzienniku Polskim wynikają z choroby i nieobecności red. Andrzeja Stanowskiego.
Tak wyglądałyby wiadomości o naszej drużynie hokejowej gdyby nie zajmował sie nią A. S.
Szybkiego powrotu do zdrowia Andrzeju !!!
Za 2 godzinki już będziemy śpiewać.
będę :)
ja bounceuje na Rynku..
wiec mnie nie ma..
wpadajcie jak coś.. (Świstak wie gdzie)
pozdro dla Świstatych
pozdro
Wojtek
no....a po wygranej wszyscy Netowcy na Rynek, wiecie gdzie mnie szukać.Dajcie znać i idziemy wszyscy:)
Wiadomość zmieniona (05-03-04 17:34)
Zbieram się.
Hej Heja Heja ...
... Cracovia Mistrzem Hokeja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)