spinacie się, w grudniu do NT było tyle samo km a nas była garstka ;)
-
-
Bilety na finałowe mecze w Tychach
Ja się nie spinam :) Ja piszę ewidentnie dla beki, choć niestety i gorzka prawda w tym jakaś tam przecież też jest...
Ja będę lepszy - jadę, ale nie wiem czy zdążę kupić bilet w Tychach.
Wyjazd z Krakowa minuta po 15:00 (Sobota), dlatego wolałbym nabyć bilety w KRK.
żółta kaczka Napisał(a):
-------------------------------------------------------
Ale to co by przeszło? :)
może żółta kaczuszka? chyba dość jednoznacznie się z pasiastym hokejem kojarzy
Żółty -> jasny kolor ->biały -> biała gwiazda -> gts
kaczka -> nocnik -> gts
:)
pozdro
[small]Mi? Napisał(a):
> żółta kaczka Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> Ale to co by przeszło? :)
>
> może żółta kaczuszka? chyba dość
> jednoznacznie się z pasiastym hokejem kojarzy[/small]
Nie da rady i to z kilku powodów:
1) ja czasem bywam faux pais, więc nie jest dobrze się ze mną trzymać w ciemno, bo wiesz... nigdy nie wiadomo z czym znowu wyskoczę
2) ostatnio jestem raczej podpadnięty, bo po meczu nr4 w Sanoku emocje mi nie wydoliły, co się kibicom czasem zdarza w sumie... no ale trochę za dużo mi się naskrobało
3) nie obrażaj mnie proszę, ja z tym chodnikowym handlem nie mam nic wspólnego i mieć nie chcę, a już tym bardziej nie biorę pod uwagę, żebym swoim wizerunkiem to badziewie miał promować, no proszę Cię... Za jakie grzechy? Oki, podpadłem po tym meczu nr4, ale chyba nie aż tak, żebym musiał być karany wystawieniem na chodnik
4) ja jestem niestowarzyszony i z różnymi stowarzyszonymi tu i ówdzie mi raczej po drodze nigdy nie bywało. Generalnie to czegośmy razem nie próbowali to lipa zawsze wychodziła sakramencka. A to jakiś antymiś się zaplątał, a to wszystko było na ostatnie guziki zapinane i się te guziki chyba tuż przed galą pourywały... Naprawdę kolego, takie pechy same że wręcz nie do wiary. To tak jakbyś na Saharze zaplanował turniej siatkówki plażowej i na 5 minut przed startem by śnieg na tej Saharze spadł, albo w ogóle jakaś śnieżyca przeszła... Jak ja bym różnym kumatym na chodniku chciał nawet pomóc, to znając życie tylko byśmy razem coś spróbowali i skrzydło sobie daję uciąć, że zaraz by się okazało, że jest jakiś remont kanalizacji, wymiana nawierzchni, albo coś w tym stylu i by chodnik zdemontowano. No i co wtedy? Klops panie kolego, klops na całego...
[hr]
[small]Drgnęło? Nie, tu już od dawna ciężko mówić o drgnięciu, tu chwałkolnęło![/small]
żółta kaczka Napisał(a):
>
>
> walas83 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Słoneczko -> Polsat -> Solorz -> Śląsk
> Wrocław -> GTS
> >
> > słoneczko też odpada ;)
>
> Boskie! No żesz chwałka jego mać...
> wiedziałem, że wszystko da się z psiarnią
> skojarzyć... :D Ale to co by przeszło? :)
Gwiazda Dawida przejdzie.
Bo Gwiazda Dawida to nasz znak!
Ehhhh, jeszcze 24 godziny... :)
Jedzie ktos samochodem w sobote i ma wolne miejsce?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)