Witam, czy jest jakaś możliwość nabycia biletów na mecze w Tychach bez wcześniejszej podróży tam? Gdzie biletów i tak może braknąć? Czy np. Tyscy przygotują jakąś pulę dla Cracovii do obioru przed meczem? Może dałoby się coś takiego zorganizować, na pewno nasi przyjaciele nie robiliby przeszkód. Czy oni dostają od nas jakieś bilety?
-
-
Bilety na finałowe mecze w Tychach
Tyszanie ponoć dostają, my też zawsze dostawialiśmy. Wszystko w swoim czasie.
i jak wyglada ten temat?
Będą dla nas bilety pod halą
O ktr by trzeba bylo byc pod hala ?
Jeeeedziemy wszyscy !(GLOS)
Biletow ma byc 1906.
Tylko to nie jest potwierdzone info :)
Dziś będzie komunikat STC w sprawie dystrybucji biletów.
Jest info od STC i jestem troche zaskoczony. Rozumiem ze kto pierwszy w Tychac po bilet ten wejdzie ?
Dokładnie.
Ok, choc wczesniej to bylo lepiej organizowane to nie bede jeczec.
Ciekawe ile osob nie pojedzie przez to..
Ciekawe ile osób pojedzie i nie wejdzie.;) Przede wszystkim prawo pierwokupu powinni mieć stali bywalcy przy S7.
CHT Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ciekawe ile osób pojedzie i nie wejdzie.;) Przede
> wszystkim prawo pierwokupu powinni mieć stali
> bywalcy przy S7.
Stali bywalcy : masz na myśli te osoby co chodzą na mecze przez cały sezon, nie tych co przychodzą tylko jak przyjeżdza GKS lub jest ostatnia faza PO :)
Jeżeli tak to 200 biletów powinno starczyć i jeszcze zostanie :)
Ja tylko głośno myślę, o tych, którzy chodzili regularnie przez cały sezon przez kilka sezonów pod rząd.;) Tych regularnych i chętnych na wyjazd jest pewna grupa i sprawiedliwie byłoby gdyby mieli tę gwarancję wejścia. Ja o nic nie wnioskuję, bo sam mam zagwarantowane wejście, a inni chyba umieją się sami o siebie zatroszczyć. Poza tym moje forumowe postulaty nic nie wniosą do sprawy, od tak luźny wpis.
Nie sądzę, żeby te 200 biletów poszło w całości więc nie spinajcie. Ja dajmy na to będę tylko w sobotę - pewnie jak więszkość z nas.
Bo nie pomyślano wcześniej. Można było np. za każdy bilet kupiony na chodniku przez cały sezon dawać jakiś znaczek. Np. gwiazdkę, albo nie, gwiazdkę to lepiej nie, bo wiecie, psiarnię to można widzieć wszędzie, nawet na hokeju. Przecież nawet jakiś mały niewinny miś pluszowy się może źle z psiarnią na hokeju kojarzyć - i wtedy od misia lepszy byłby jakiś antymiś... No ale np. słoneczko? Słoneczko się z psiarnią chyba nie kojarzy? No to słoneczko. I potem w finale sprawa jest prosta - kto ma więcej słoneczek, ten ma pierwszeństwo :) Trzeba by o czymś takim na przyszły rok pomyśleć może?
Po co takie ceregiele, wystarczyłoby karnet na hokej okazać, a nawet dwa (sezon zasadniczy+PO), tam jasno określone kto ile razy był !
Słoneczko -> Polsat -> Solorz -> Śląsk Wrocław -> GTS
słoneczko też odpada ;)
[small]jurassic Napisał(a):
> Po co takie ceregiele, wystarczyłoby karnet na
> hokej okazać, a nawet dwa (sezon zasadniczy+PO),
> tam jasno określone kto ile razy był ![/small]
No co Ty? Karnet to nie, bo żeś go pewnie w kasie kupił, a nie na chodniku...
[hr]
[small]walas83 Napisał(a):
> Słoneczko -> Polsat -> Solorz -> Śląsk Wrocław -> GTS
>
> słoneczko też odpada ;)[/small]
Boskie! No żesz chwałka jego mać... wiedziałem, że wszystko da się z psiarnią skojarzyć... :D Ale to co by przeszło? :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)