Jendrisek, Polczak, Bejan, Wołąkiewicz, Budziński - tragedia. Aż dziwne, że przy tylu fatalnie grających udało się zremisować.
-
-
[28] Pogoń Szczecin - Cracovia 2 : 2
Uszanujmy ten remis , w Poznaniu w podobnych okolicznościach straciliśmy wszystko .Teraz mamy 2 tygodnie na lizanie ran .
W ostatnich 4 meczach traciliśmy zawsze 2 gole. Nie wiem jak ale trzeba poprawić gre w defensywie.
No wlasnie..kiedy sie doczekamy meczu bez straty gola!?....W kazdym ciagle to samo..
Ta przerwa na Repe jest dla nas zbawieniem - dzięki za walkę
Mimo wszystko należy się cieszyć z tego punktu, Pogoń była bardzo groźna, w szczególności ten węgierski skrzydłowy. Punkt wywalczony na jakby na to nie patrząc ciężkim terenie...teraz w dwóch ostatnich kolejkach pozostaje walczyć o realny komplet punktów :)
haha, kocham takie na.pie.rda.alanie :D
posrajcie się, obrażajcie każdego zawodnika.
wynik świetny patrząc na skład. Pogoń groźna, ale grali z kontry u siebie z bardzo osłabioną Cracovią.
najgorsze jest to, że za dwie kolejki na prawdę na boisko będzie musiał wybiec Filipiak z Tabiszem.
Ciśniecie po Jendrisku, a wg mnie całkiem dobry mecz, może rzeczywiście nie błysnął żadnym ofensywna akcją, ale tyrał w obronie jak... Rakels. Podobnie Bejan - dużo lepszy od Polczaka, do tego bardzo podoba mi sie jego spokój w wyprowadzaniu piłki. Co do reszty (ofensywnej przede wszystkim) tak się gra, jak przeciwnik pozwala, dziś śledzie dobrze w defensywie to im trzeba oddać. Wszyscy na Górnik!
Dobry i ten punkt. Teraz trzeba stuknąć Łęczną. Jest duża szansa na 1-szą czwórkę.
Mam nadzieję, że z Łęczną zagramy tylko bez Dąbrowskiego.
dzis zobaczylismy jak moze wygladac zycie druzyny bez Bartka....calkiem niezle- tylko! Do kuwy nedzy Profesor musi kupic nam zajebistego obronce!
Niezly mecz walki - remis mnie cieszy - teraz tylko nie dac dupy z Leczna i Slaskiem!
Dla mnie dziś najlepsi to:
- Wdowiak
- Cetnarski
- Vestenicky
- Wójcicki
Remis ze wskazaniem na Pogoń.
Niestety obrona naszą piętą achillesową. Co Polczak dochodzi do piłki to boję się, że coś spierniczy. Widać też, że z Bejanem jeszcze się nie zgrali. Dobrze, że teraz 2 tygodnie przerwy.
Obrona jest bardziej niepewna niż sytuacja na Bliskim Wschodzie.Może i faktycznie trzeba uszanować ten remis.Trudno wszak pogodzić się z tak łatwym traceniem przewagi z trudem wywalczonej ...
szuwarek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dla mnie dziś najlepsi to:
> - Wdowiak
> - Cetnarski
> - Vestenicky
> - Wójcicki
Zgadzam się. Z formacji obronnej wyróżniłbym wyłącznie Jaroszyńskiego. Po sezonie koniecznie trzeba się zająć obroną.
Remis na bardzo trudnym i niezwykle wrogim terenie na pewno cieszy
ale gra obronna naszego zespołu to jakaś katastrofa
Pogoń dziurawiała nas prostopadłymi dzidami non-stop
Dobrze, że teraz 2 tygodnie pauzy - bo trzeba poprawować nad destrukcją
Szanujmy remis....przy tak wielu wielbładach w obronie to sukces.....sszczęście,że portowcy mieli rozlegulowane celowniki!!!
Wynik sprawiedliwy. Dla postronnego widza mecz rewelacyjny. Ciekawie graliśmy zarówno my, jak i paprykarze. Vestenicky, Wójcicki i Cetnar na bardzo wysokim poziomie, za to Wołąkiewicz występ na jedynkę, niezależnie w jakiej skali ocen. Dzięki za walkę, obyśmy po przerwie na kadrę byli mocniejsi.
Bardzo dobry wynik :)
Dla mnie na minut tylko i wyłącznie Polczak, który w każdym meczu na wiosnę musi popełnić babola
Mecz podobny jak w Chorzowie dużo szczęścia i tyle przy takiej obronie,ale grając w przewadze końcówkę można się było pokusić o więcej
1. Widać wyraźnie, że łatwiej dziś zastąpić Kapustkę niż Dąbrowskiego.
2. Problem wciąż ten sam a i tak 80% Forum zaraz przy transferach będzie krzyczało o napastnika.
3. Z Pogoni tego Węgra widziałbym jak najbardziej u nas
4. Nie opowiadajcie że Wdówka zagrał dobry mecz bo to nieprawda. Owszem bramkę strzelił przepiękną i tyle.
5. Do gry z pierwszej piłki trzeba mieć wykonawców, albo zastrachanego rywala, przy tak grającej Pogoni to było wystawianie się na ciosy.
6. Jak na razie wiosna praktycznie u wszystkich z naszych oznacza zjazd formy (wyjątek to Jendrisek i Wójcicki). Mam nadzieję ze szczyt formy przypadnie tak jak w zeszłym sezonie na rundę finałową.
7. Jeśli z Łęczną wygramy to we Wrocławiu tylko zwycięstwo daje nam kolejne punkty, remis jest za 0 pkt.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)