Polczak serwuje napięcie!
-
-
[28] Pogoń Szczecin - Cracovia 2 : 2
Polczak w kazdym meczu musi cos odwalic??
No Polczak to potrafi podnieść ciśnienie...
Oj dobrze ,ze Dwalaszwili to nie Nikolic !
Kur wa mac czy my nie mamy obrony?!
Kurde Jendrisek utyka :/
Cinek Ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Kur wa mac czy my nie mamy obrony?!
Mamy:
Jaroszyński - Polczak - Bejan - Wójcicki
:S w czym problem?
uff
W tym, że jeden ze stoperow chyba został w Krakowie
Niestety nie mogę 2 połowy oglądać, a mecz dobry, z tad moje pytanie- ma ktoś możliwość nagrać?? Pw
EDIT: nieaktualne
19Rudi06 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Cinek Ksc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Kur wa mac czy my nie mamy obrony?!
>
> Mamy:
> Jaroszyński - Polczak - Bejan - Wójcicki
>
> :S w czym problem?
już k...wa wiesz w cyzm???!
sami prokurujemy sobie problemy w postaci kontratakow pogoni.....
Spokojnie Cinek :) dadzą chłopaki radę:)
Wdowiak do zmiany
Patrzac na przebieg spotkania 1:1 po 1 polowie to dobry wynik. Bo moglo byc nawet 1:3 dla Pogoni.
Do boju po 3 pkt !!! 2 polowa musi byc nasza.
Boję się że na drugą połowę Pogoń się cofnie i nas rozjadą kontrami... Ale z drugiej strony, coś nam może wejść po rozklepaniu ich obrony....
Wdowiak slabiutko zeby nie powiedziec beznadziejnie.
Wdowiak słaby, Budziński za machanie rękami po startach powinien po łbie dostać.Generalnie jest tak sobie ale wynik póki co pozytywny. Miejmyt nadziej, że Mirowi nic nie jest i dogra do końca.
To już Vestenicky nie jest szrotem? :D
Po meczach z Lechem i cska większość pisała, że ten gość to talne nieporozumienie :D
Całe szczęście ja w niego wierzyłem i niejednokrotnie pisałem, że jest to dla nas odpowiedni napadzior (na dzień dzisiejszy) :)
Nie wiem czy to z powodu oglądania pierwszej połowy bez komentatora, ale to było kurwa słabe w naszym wykonaniu. Ciągle próbujemy jakieś głupie odegrania z pierszej piłki, które kończą się w 90% stratą i to mimo tego że w lepszych pozycjach są wystawieni inni nasi gracze. Za dużo kombinowania...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)