Na E1 widnieje jedna sztuka :)
-
-
[27] Cracovia - Legia 1 : 2
Tiaaaa... no nie wiem, co o tym myśleć.
Mamy w sklepie internetowym jakiegoś towaru 53 sztuki po 200 zet - towaru, który jutro się przeterminowuje. Czyli groźba, że nie zarobię 10.600 zł.
Tymczasem główna strona tegoż sklepu wali w oczy od razu, że towar wyprzedany.
Zniechęcanka do dalszego klikania jak byk.
Aha i to jest taki towar, który zazwyczaj idzie po cenach od 15-50 zet i zostały tylko superkolekcjonerskie wersje.
Zatem quiz filmowy: wyobraźcie sobie, że jesteście właścicielem takiego sklepu - co w takiej sytuacji robicie administratorowi strony?
a) końcówka Bravehearta ?
b) początek Szeregowca Ryana?
c) końcówka Generała Nila ?
d) nasyłacie milusią parę w garniturach jak w Pulp Fiction ?
e) robicie gościowi z d. jesień średniowiecza?
f) każecie zapłacić 10 kafli za niesprzedany towar (600 zł. to niezjedzone żarło i niedopity alkohol, który został ze wzgl. na brak chętnych)?
izbik Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> volt Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > dobra, na tych vipach są jakieś bonusy w cenie
> ,
> > typu catering , alko ?? byłoby mi łatwiej
> > przeboleć te 200 zl:D
>
>
> A Twoja wypuści Cię z domu ? :D
No jak jej powiem że kupiłem bilet za 200 zł to sama mnie pogoni z domu :D
Jest mozliwosc zamiany biletu z H na A?
e) a po tem f) :)
To jest historyczny wątek meczowy.
17 stron na 24h przed meczem,
a nic mądrego w nim nie można wyczytać.;)
Widze ze dopisuje humorek przed meczemem!!!!!!! JEDZIEMY!!!!!!!!!!!
klaros - piękny tekst.
Zobaczyłem sobie sprzedane bilety w strefie i jest pięknie!
Przy okazji zobaczyłem jedną ciekawą rzecz - sprzedaż na sektor dla niepełnosprawnych jest wyłączona ze sprzedaży on-line.
I pomyślałem, rzeczywiście, niepełnosprawnym najłatwiej jest udać się pod stadion po bilet. Ktoś pomyślał!
dla niepełnosprawnych to się załatwia chyba u jakiejś osoby w klubie a nie kupuje bilet
Niepełnosprawni i ich ewentualni opiekunowie kupują bilety w kasie. Jedyna różnica jest przy wchodzeniu na stadion, nie wchodzi się przez kołowrotki. Wiem, bo jak ojciec jeszcze żył, to byłem z nim kilka razy na C.
Tak jak pisze Mr.Crowley.
Karnety trza kupować, żeby w przypadku takim jak jutrzejszy mecz nie odbijać się od kas.
I nawet bez tego trza kupować.
200zł na VIP jest ok, ale chyba lepiej wydać 200zł z małym hakiem na cały sezon...
Jako optymistyczny pesymista.... będę zadowolony z remisu.
I cieszę się, że mecz się będzie oglądać na stojąco ;)
pawelski Napisał(a):
> Tak jak pisze Mr.Crowley.
> Karnety trza kupować, żeby w przypadku takim jak
> jutrzejszy mecz nie odbijać się od kas.
> I nawet bez tego trza kupować.
> 200zł na VIP jest ok, ale chyba lepiej wydać
> 200zł z małym hakiem na cały sezon...
>
> Jako optymistyczny pesymista.... będę zadowolony
> z remisu.
> I cieszę się, że mecz się będzie oglądać na
> stojąco ;)
Najważniejsze to jutro pokonać Sanok. I pokazać całej Polsce jak się kibicuje w Cracovie :D
eredin Napisał(a):
>
> Najważniejsze to jutro pokonać Sanok. I pokazać
> całej Polsce jak się kibicuje w Cracovie :D
(tu)
Popieram, dawno Polska WTSK nie słyszała.
Szkoda, że ten temat został sprowadzony do podjarki frekwencyjnej stając się swoistym alter ego tematu typera.
To o czym mamy rozmawiać? Pytać po raz setny czy zagra Covilo?
A o czym tu pisać od strony sportowej. Przyjadą, dostaną trójkę i wrócą do betonowej wsi.
A tak na poważnie, to ciężki mecz się szykuje
dla zdesperowanych, pojawiają się na strefie bilety widmo :D ja przed chwilą zakupiłem na H3, czy będzie ważny to się okaże. Trzeba okrążyć stadion ze trzy razy i liczyć że coś się pojawi :P
dddarek Napisał(a):
> Popieram, dawno Polska WTSK nie słyszała.
Tak bardzo interesuje Cię piętnasta drużyna w tabeli? Najważniejsza jest Cracovia, a jeśli komuś zależy na wyzywaniu innej krakowskiej drużyny i po to przychodzi na mecz CRACOVII to jest to raczej smutne...
fajnie by było jakby nawet na takim meczu się pojawiło. zazwyczaj wyzywamy tylko 7egie a zapominamy o ladacznicy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)