G 2 już zero dostępnych
E 1 - 52
H 3 - 258
VIP - 108
Razem 419 (czyli 3,56 % tego co mgło być dostępne via NET)
Plus jeszcze jest B 5 + Skyboxy+ to co jeszcze voucherów zostanie)
-
-
[27] Cracovia - Legia 1 : 2
Życzę sobie, by dziś via net nic nie było dostępne.
I tak ma być zawsze!
Nie tylko na Legiach, GTSach czy takich tam, ale nawet na Łęcznych, czy Lubinach.
Jest w stanie ktos podac wiarygodne info czy juz nie ma biletów na D czy I z tych voucherow bo nie wiem czy jechac ?
Jeśli rzucą bilety z voucherów to pewnie jutro. Można chyba racjonalnie założyć, że pojawienie się pod kasami jutro o 10-tej daje bardzo duże szanse, że coś się jeszcze kupi.
Według sprzedającej w okienku, ja kupiłem ostatni bilet na D jakieś pół godziny temu. Co do voucherów na I to nie wiem.
Jedź , na pewno są na H 3. Nie pasi?
A jaka informacje dali na tych wołszerach? do kiedy je trzeba wymienic?
Soyer pisał wczoraj
[i]Prawdopodobnie sporo biletów pojawi się w sobotę na sektor rodzinny. Na UJ-cie rozdali sporo tych voucherów, do jutra trzeba je wymienić na bilety, a nie sądzę by studentki stawiły się ze 100% frekwencją.[/i]
czyli jak dobrze liczę, to do dzisiaj. Konkretnych godzin, liczb nie znam.
A jest opcja gdzies zdobyc nr.kontaktowy do kas?
Na twitterze znalazłem najbardziej prawdopodobny skład legii na to spotkanie na podstawie ostatniego treningu:
Malarz - Jędrzjeczyk, Lewczuk, Rzeźniczak, Hlousek - Jodłowiec, Borysiuk, Duda, Kucharczyk - Prijović, Nikolić
A Duda miał być kontuzjowany... :-D
Grype mial chyba wiec moze wyzdrowial, ale i tak nie bedzie w pelni sil, wiec lepiej dla nas jak wyjdzie w pierwszym :)
CWKS raczej bez Dudy, wczoraj nie trenował - http://www.legia.sport.pl/legia/1,139320,19745881,legia-trenuje-przed-cracovia-nadal-bez-ondreja-dudy.html#indeks_news
eredin Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> A Duda miał być kontuzjowany... :-D
pękła mu tylko guma
ale nic mu nie jest
W sumie dobrze by było, gdyby Pazdan dalej odpoczywał. Na nas zawsze mocniej się spinał.
pathcryk Napisał(a):
> W sumie dobrze by było, gdyby Pazdan dalej
> odpoczywał. Na nas zawsze mocniej się spinał.
...sympatyk GTS-u
Damian Dąbrowski gotowy do gry (tu)
szuwarek Napisał(a):
> CWKS raczej bez Dudy, wczoraj nie trenował -
> http://www.legia.sport.pl/legia/1,139320,19745881,
> legia-trenuje-przed-cracovia-nadal-bez-ondreja-dud
> y.html#indeks_news
Dzisiaj normalnie trenował
Jest natomiast szansa, by przeciwko Cracovii zagrał Ondrej Duda, który w ostatnich dniach zmagał się z przeziębieniem. - Ondrej nie trenował z nami od niedzieli. W piątek wyjdzie na boisko i zobaczymy, jak to będzie wyglądało. Dopiero, gdy będziemy pewni, z ilu graczy możemy skorzystać, będziemy mogli coś planować - stwierdził trener Legii.
14:09
E1 - 51
H3 - 125
VIP - 106
i... pojawił się jakiś "zwrot" na I2 - sztuk jeden
razem 283
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)