Rock Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ian thorpe Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > mecz z Legią, a tutaj onanizm w sprawie
> biletów
> > :( legła przyjedzie i zaśpiewa swoje, że
> > przyszliśmy na nią a nie na Pasy....lepiej
> > pogadajmy o szansach sportowych bo ciężko
> się
> > czyta te wypociny, zwłaszcza, że czytają nas
> > też obcy...
>
> ojej przeczytają i się dowiedzą o wielkim
> sekrecie że Legia przyciąga kibiców (w Poznaniu
> zostało 2K biletów a grają tydzien po nas -
> ciekawe czemu się tym chwalą na FB ).
Hehe to samo pomyślałem.
Wielka mi ameryka spod kapelusza odkryta ,że jak Polska długa i szeroka ludzie przyłaża na mecz przeciwko Cwks nawet jak jest słabsza niż jest teraz. Niektórzy chcą zobaczyć jak graja a głównie ludzie liczą na zobaczenia jak "legła warsziawa" :D
Co nas wogóle obchodzi co jakies typki z Warszawy będą śpiewać . Problemem jest to ,żeby naszych kibiców nie przekrzyczeli.
Ale wracajac do tematu to mnie to wyliczanie wolnych miejsc też śmieszy ale doskonale rozumiem. Cały sezon biadamy ,że mamy 8-9 koła frekwencji to i fajnie ,że się ludzie wreszcie ciesza z pełnego stadionu. Przypominam ,że z aPodolińskiego na mecz z L. przyszło zaledwie ~8tysięcy
-
-
[27] Cracovia - Legia 1 : 2
Ja pikole...jaka w ogóle rozkmina odnośnie większego stadionu :D Chciałbym doczekać czasów,by rzeczywiście kupienie biletu było problemem,ale-zejdźcie na ziemię :)
ian thorpe Napisał(a):
> pogadajmy o szansach sportowych
a co tu wiele gadać , ze względu na dziury w obronie mamy nieduże szanse powstrzymania ataku Legii
ale jakieś mamy a z przodu jak zawsze naszi coś strzelą.
Faworytem absolutnie nie jesteśmy co nie znaczy ,że nie wygramy.
Dużo będzie zależeć od tego czy i jak Miro zagra.
...no i ta nieobsadzona lewa obrona:(
O Dąbrowskim
[i]Opuścił kilka treningów, ale dziś już ćwiczył z kolegami. Jego ewentualna absencja byłaby sporym osłabieniem gospodarzy.[/i]
DP
To by było, jakbyśmy mieli zagrać bez Covilo i Dąbrowskiego.
Ja mam nadzieję że zagrają obydwoje.
Oj Dąbrowskiego ciężko byłoby w tej chwili zastąpić.
Khalid Napisał(a):
> ...no i ta nieobsadzona lewa obrona:(
Ja bym jednak postawił na obronę: Deleu, Polczak, Bejan, Wołąkiewicz, ale trener pewnie znów postawi na Wójcickiego na LO i Wołąkiewicza jako stopera obok Polczaka. I pewnie to jest optymalne zestawienie przy nieobecności Jaro. BTW, wiadomo kiedy Jaro wróci?
Stan na godz. 9.50
D1 35
D2 36
E1 58
VIP 113
G2 5
F1 1
H2 19
H3 280
eredin ostatni raz. Nie wiem co źle napisałem że nie rozumiesz, zatem zadam proste pytanie. Przychodzisz oglądać Legie czy Cracovię (która ma spuścić manto Legii, a teraz są znacznie większe przesłanki niż dawniej że to zrobi i stąd też większe zainteresowanie)? Nie liczę promila dziwnych chłopów (co wpadają tylko na kosy) oraz partyzantów. Jak wybierasz tą drugą opcję to z przyzwoitości nie kontynujmy tego tematu. Bo jak czytam te wypociny o "przychodzeniu na Legie" to mi się niedobrze robi. Przyciągają na stadion tego im nie odmówie, ale wmawianie sobie (bo to że oni tak mówią to ich sprawa i prawo) że ubierając barwy swojego klubu idzie się dla przeciwnika to już jakiś poziom absurdu, by nie napisać mocniej. Tak z ciekawości jeździcie za nimi po Polsce by ich oglądać? Pytanie retoryczne. :D
Sportowo będziemy mieć spory problem. Warszawianie mogą prowadzić akcję praktycznie każdą stroną bo jakościowo mają piłkarzy, którzy mogą zrobić róźnicę w tej lidze. Nawet śmiechowy Kucharczyk ich piąta kolumna w ataku, ma mecze że strzela i asystuje. Obrona też drugiej "Niecieczy" nie zagra, choć liczę na rozkojarzenie bramkarza, obojętnie kto by nie zagrał. Generalnie jeśli będziemy grać dalej tak nonszalancko w pomocy to nie wygramy tego pojedynku. Do meczu w Warszawie startowaliśmy z innego pułapu. Przeciwnik uciekł w tabeli i w sobotę jeśli chcemy dalej żyć marzeniami musimy wygrać. :) Zmian w składzie nie będzie bo ciężko oczekiwać by trener na Legię zrobił roszady.
Miro jest już w pełni sił i zapewne znajdzie się w kadrze na sobotni mecz. (tu)
Szuwarku, bardzo dobra wiadomość!
W C+ komentują Wolski-Mielcarski, podobno to szczęśliwa para komentatorów dla Cracovii :)
A ja mam w nosie Panowie te wszystkie analizy. Mają im zatańczyć hake! https://www.youtube.com/watch?v=yiKFYTFJ_kw
Panowie, mityczne 300.. biletów zostało.
Stan na godz. 11.30
E1 54
VIP 111
H3 250
brak biletów na A, B, D, I, F, E1-54, h3- 260 G2- 1 ( plus vipy )
https://www.youtube.com/watch?v=1dNV9QLn6vo
też Wolski komentował... :)
komentatorzy mało się nie popłakali nad niesprawiedliwym losem. Nawet nie próbowali kryć rozczarowania. Na pohybel żołdakom.
O 10.20 byłem po bilet. Sporo wejściówek było jeszcze na H3 i B5. Kupiłem na H3. Kolejek nie było, ale cały czas ktoś podchodził do okienek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)