Pavlopc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Info z boiska - forma Mączyńskiego tragiczna ;)
No i po co chłopa sprzedawać?(:P)
-
-
U NASZYCH RYWALI....prywatne "pogaduchy" będą kasowane część II
bu3o Napisał(a):
> Podobno Maspex Wadowice ma byc sponsorem rzeki
największy konkurent kibola gts i kumpla Miśka - Wiesława W.? Przekłamanie na linii. Jeśli już to raczej to o Fudkara chodzi. Ale w tym przypadku kasa nie będzie za duża, bo pan W.W. teraz zbiera na odszkodowanie dla Tigera za Tigera ;)
ale... jeśli to będzie Maspex
to trzeba by zrobić transparent:
Kubuś idź się [s]j....ć[/s] kąpać
Właściciel Maspex-u jest chyba kibicem Cracovii
Sejno Napisał(a):
> Pavlopc Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > Info z boiska - forma Mączyńskiego tragiczna
> ;)
>
>
> No i po co chłopa sprzedawać?(:P)
może właśnie dlatego forma "jest tragiczna" bo go nie sprzedali do tych italiańców, co byli tacy mądrzy, że go chcieli? I chłop się wnerwił B)-
paluch Napisał(a):
> Właściciel Maspex-u jest chyba kibicem Cracovii
tego nie wiem, ale nawet jakby nie był - po tym co mu zrobił W.W - na pewno nie będzie kibicował gts-owi ani go wspierał
w końcu W.W. nie kryje się ze swoim kynologizmem
- Powiem szczerze, że czasami targają mną emocje. [b]Wczoraj po ludzku z kilkoma piłkarzami się pożegnałem, bo nie wiedziałem, co będzie dzisiaj[/b] - przyznał Wdowczyk po piątkowym sparingu z Kalwarianką Kalwaria Zebrzydowska.
- To był taki ludzki Wdowczyk, a przez noc wyszedł piłkarski Wdowczyk, który mówi: to nie jest metoda, będziemy walczyli do końca i to samo mówię zawodnikom w szatni. Jesteśmy razem, gramy razem, ciągniemy razem w tę samą stronę i walczymy o to, żeby było lepiej - dodał szkoleniowiec Wisły.
źródło: wp.pl
Ps. Tam na Reymonta to już wszystko jest chore. Wdowczyk się żegna z piłkarzami, bo nie wie co będzie później. Dramat, fajnych czasów doczekałem.
Po wejsciu na strone Maspexu pierwsze co mi sie wyswietlilo to........''Ogorki'' Calkiem powaznie prosze bez skojarzen >:D<
.
Wykończyć ich szybko. Na każdą realną próbę pozyskania inwestora odpowiadać. Nie wiem? Może mailing od stowarzyszenia o psełdokibicach psiarni. Nie sądzę aby taki szef marketingu Mapex chciał widzieć w prasie "koszulki z Tymbark na przedzie i meczety". Potrzebna jest teraz wzmożona czujność. Dobić kundla i tyle.
KOTU Napisał(a):
> Wykończyć ich szybko. Na każdą realną próbę
> pozyskania inwestora odpowiadać. Nie wiem? Może
> mailing od stowarzyszenia o psełdokibicach
> psiarni. Nie sądzę aby taki szef marketingu
> Mapex chciał widzieć w prasie "koszulki z
> Tymbark na przedzie i meczety". Potrzebna jest
> teraz wzmożona czujność. Dobić kundla i tyle.
Spokojnie Spokojnie Spokojnie Pany.
Jak by teraz GTS poleciał za długi do 5 Levelu to by mogli się w ciągu jednej dekady szybko odbudować. a przy okazji oczyścić atmosferę w okół swojego towarzystwa. Im możniejszy sponsor teraz przyjdzie tym "lepiej" dla GTSu bo nawet jak by się ktoś tam pojawił kto bez problemu rzucił by 50 baniek to i tak by GTS poleciał bo tam jest taki burdel organizacyjny. 25 baniek pójdzie na długi 10 zjedzą misie i brodacze, za resztę się drużyny do LM nie zbuduje i tylko powstanie wyraźny sygnał że inwestując w GTS tracisz pieniądze i robisz sobie smród który ci będzie przeszkadzał w interesach. Niech im Miasto nawet odda stadion za free. tylko niech go nie remontuje no bo z czego jak Rzeka nie zamierza płacić. i tak metodą Nowojorską zwaną teorią wybitej szyby GTS sobie zacznie upadać bo się okaże że ten spoko stadion na 30K taki podniszczony trochę jest i tam nawet 15k nie chodzi. Że w 1 Lidze to ten GTS się miał odbudować a tu raczej tak se jest i wgl 2 liga im grozi i Kibice mają już dość bo ani sukcesów i tylko ci bandyci się panoszą w strukturach. i wgl to są Bandyci co są potomkami bandytów z SB bo wtedy był komunizm i wgl dobrze że się to Towarzystwo Stoczyło. Tylko to musi się dziać Etapami. Bucu\ówa w E klapie, bucówa w 1 Lidze. Brak Awansu z 2. Potem już kompletna degrengolada i 4 level. i niech się tam okopią na następne 30 lat. Za ten czas My musimy przyjąć na swoje trybuny tzw kibiców Sukcesu albo kibiców Krakowskiej piłki. Szkodliwi bardzo nie są a przy okazji zawsze podbiją frekwencje. W każdym razie chodzi o to żeby na GTSie spadła publika i stał się to klub marginasu społecznego że tam chodzi tylko 4K kibiców i wszyscy to są Fani Wsh a nie piłki nożnej i z nimi to miasto nie ma co negocjować.
ja wybieram tą pierwszą opcje.Natychmiastowy spadek do 5 lewelu. A za dekadę będziemy się martwić. Niektórzy sędziwi kibice mogą już tego nie dożyć. Marzę o tym żeby im zagrać time to say goodbay. W rewanżu!
Karma musi kiedyś wrócić i...chyba najwyższy czas.
Sejno Napisał(a):
> ja wybieram tą pierwszą opcje.Natychmiastowy
> spadek do 5 lewelu. A za dekadę będziemy się
> martwić. Niektórzy sędziwi kibice mogą już
> tego nie dożyć. Marzę o tym żeby im zagrać
> time to say goodbay. W rewanżu!
O tak , tego s....synom nigdy nie wybaczę .I dodałbym jeszcze coś od siebie , na drogę .
stanowski wyskrobał tekst wyglądający jakby zostyał stworzony na kolanie na płatne zamówienie nowych waaadz gts
[url=http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/gdzie-ci-trenerzy-prawdziwi-tacy/sxbzgd][u]tutaj[/u][/url]
Nic im nie bedzie... utrzymaja sie spokojnie a i ichniejsza grupa sponsorow da rade... Podniecacie sie strasznie a ichnich koniec jest naprawde daleko... Nie wierze ze licenji nie dostana... bo to jedyna szansa .... kluby typu gornik czy ruch czy leczna dostaja licencje mimo braku kasy to i one dostana....
Niestety ten pies jest jak kot i spadnie na 4 lapy.... ale ogonek bedzie przytrzasniety...
I jeśli sobie łapkę przytrzaśnie, to będzie super! Nie ma to jak kulawe psy!
Racławia Racławice Śląskie (liga okręgowa) 0-15 Ruch Chorzów (:D
brak kasy+słabe zarządzanie to jest klucz do upadku. Na tej samej zasadzie do Dziś w Eklapie albo chociaż 1 lidze powinna grać Odra, Widzew czy tam ŁKS. W tym momęcie jakieś opowieści o ich super sponsorach i wgl są raczej niczym nie popartym zaklinaniem pięknej rzeczywistości a co najważniejsze już w futsalu pokazali że kasa nie gra roli gdy w głowach się p!@#$%^&
Ja dalej twierdzę, że to wszytko było ustawione, Meresiński szum medialny i jacy to nie są teraz pokrzywdzeni ... i oczywiście jak taki klub z tradycjami mógłby w ogóle upaść. Miasto a w szczególności Majchrowski stoi pod scianą, bo w razie upadku klubu zostaną ze stocznią za tyle milionów, którą nie dość że będą musieli utrzymywać to jeszcze nie odzyskają zaległych gtsowych długów. Biorą na litość, jak typowe żebraki ... wiadomo, że gdy długi im spadną(zawieszą) to już mają połowe sukcesu i pewną licencje, a że miasto po dobroci nie chciało się ułożyć, to odyebali szopke na całą Polske.
W tej całej sytuacji, najlepiej będzie jak spadną w tym sezonie sportowo i na zapleczu będą regularnie jechani, bez perspektywy na powrót do extraklasy - takie powolne odcinanie tlenu ;)
Jak GTS poleci to nie trzeba będzie utrzymywać już ich stadionu :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!