Aston1906 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ondrasek Ondraskiem, ale Pawłowski 11/10, Tadziu
> kocham cię :)
Tadziu ja też ! Prowadź wodzu
-
-
(15/16) Pozostałe mecze 24 kolejki
No i weekend nie będzie zrypany :D Pięknie!!!!
Po fatalnym piątku przyszła bardzo miła sobota. Dziękuję Panie Trenerze Podoliński.
Po meczu na "szczycie" milicja wiceliderem(:D
Cudowny wieczór. Kurwa prAWie leci :-D
I Tadziu też i Tadziu Też przyjacielem naszym jest :D
Rozrabiako na koniec tego milego wieczora ostatni raz spróbuje użyć argumentów by Cie przekonać do zmiany tego nieszczęśliwego 10/10, na marginesie jeszcze sie okaże ze maja kompletny skład tylko trenera chuj...go hahaha taki żarcik. Z relacji tekstowych czytanych pobieżnie zauważyłem ze ten napastnik KOMPLETNY miał kilka setek w ostatnich meczach. Wykorzystał 1. Gdyby byl kompletny (juz z malej) to sobie tak na swoje mysle ze Myślenice miałyby dzis 7 pkt. Nie można jego obarczać cala wina (ach tenTadzio) ale znowu mam wrażenie ze pilka to nie balet i liczy sie to co w sieci a kompletny piłkarz powinien to w tak beznadziejnie slabej lidze (co pokazuja powroty Wolskiego i Stazynskiego) udowadniać strzelając bramki mimo słabszych partnerów, choc czytam ze ci tez prawie kompletni. Bo pól ich drużyny transferujesz do Pasów.
szuwarek Napisał(a):
> W sobotę od 20.30 wszyscy jesteśmy
> bielszczanami:D
(:D
pomyslcie zyczenie-poki jeszcze czas....
Dzisiaj na młynie flaga Lazio a jutro na marsz ku czci Żołnierzom Wyklętym.
... jako kibic Cracovii zawsze byłem "płaczkiem żydowskim", ale to co się dzieje na forum GTS-u, toż to "larum milicyjne"(:D
TADEK PAWŁOWSKI BOHATER POLSKI! ;) Dożywotni kontrakt dla tego Pana!
klątwa po porazce z Cracovia trwa !!! :D
szkoda ze musimy dzielic ta tabele bo ich spadek byl by tuz tuz :D
@K_Stanowski Jestem wesoły Tadek. Zapewnię Wiśle spadek. Cupiał zakręci wodę, światło, gaz, a ja zaśpiewam jeszcze raz????
No qurna jednak Tadeusz (treneiro) w tym roku pucharów nie będzie!(:P)!
No, trochę mi lepiej! Santo subito co najmniej !( za w miarę poprawne wieszczenie).
Swoja drogą tak się zastanawiałem oglądając, jak wyleczą im się wszyscy to mają kawałek składu: Miskiewicz-Głowacki, Guzmics, Sadlok, Jovic-Maczynski, Brlek, Guerier, Balaszow, Wolski- Ondrasek (Brozek). Na papierze maja nie najgorzej. Ale my się nie musimy o to martwić. :)
Haha ten mecz to nic ale konferencja prasowa i odpowiedzi pawłowskiego to dobiero hit :D
To jest coś pięknego :)
Nie ważne, że zagraliśmy słaby mecz.
Nie jest istotne to, że 3 pkt pojechały do Lubina.
Ważne, że GTS wylądował w strefie spadkowej :)
Tadziu!
Jeeeeszczeee jeeeeeedeeeen! :)
szuwarek Napisał(a):
> szuwarek Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > W sobotę od 20.30 wszyscy jesteśmy
> > bielszczanami:D
>
> (:D
Od jutra wszyscy jesteśmy Tadziami. Cinkciarzu nie waż się go zwolnić!
Gdyby ktoś miał możliwość wejścia na forum ubecji, poproszę o kilka cytatów.
Tylko bez linków, bo mój komp, komórka i mózg mają firewale, adblocki i filtry antywislackie.
Bardzo piękny wieczór.
Niech spadną, niech zdechną, niech się nawzajem pozabijają na treningu nad Rabą.
Ze też nie mam w domu wódki "pan Tadeusz" :|
No trudno, pigwówka też może byc...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)