Mecz z Termalica tez mial byc "otwarty" i mialo pasc pare bramek, jednak tak sie nie stalo :D mysle ze w tym meczu bedzie podobnie i obstawiam 2:0 dla nas.
-
-
[24] CRACOVIA - Zagłębie Lubin 1 : 2
2:0 to tez pare bramek :)
Byle wygrac - nawet 1:0.
1-1 to też parę bramek.
leszeczek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 1-1 to też parę bramek.
Zgadza sie, ale kazdy jak pisze "wpadnie pare bramek" to ma na mysli bramki ktore dadza zwyciestwo Cracovii, a nie remis 1:1 (:P).
wrobelson Napisał(a):
> leszeczek Napisał(a):
> > 1-1 to też parę bramek.
> Zgadza sie, ale kazdy jak pisze "wpadnie pare
> bramek" to ma na mysli bramki ktore dadza
> zwyciestwo Cracovii, a nie remis 1:1 (:P).
Pełne poparcie, jak para to tylko 2 : 0 dla nas .
docent Napisał(a):
> Covilo potrzebny jak tlen. Przeciw Termalice
> waliliśmy głową i piłką w mur.
http://terazpasy.pl/Pilka-nozna/Aktualnosci/Cracovia-nadal-bez-Miro-Covilo - niestety zagramy bez Covilo...
Jakoś o środek pola bez Covilo jestem spokojny. Duet Budziński-Dąbrowski gra rewelacyjnie. Mecz z Niecieczą w 1 połowie był tylko słaby.
Jedynie będę się martwił przy stałych fragmentach gry. Bo jedynym zawodnikiem "do główki" jest Polczak..
Jeżeli dajemy sobie radę bez Covilo, to może by go jeszcze opchnąć, puki czas. ;)
W meczu z Termalicą widać było brak kogoś w polu karnym, kto by regularnie zgarniał piłki główką i uderzał na bramkę. Pilarz w bramce przygwożdżony do linii, dośrodkowania, rożne - aż się prosiło o Covilo. Niech wraca! :)
... od poniedziałku rzekomo ma zacząć treningi, wydaje mi się, że na Chorzów też nie będzie gotowy:S
szuwarek Napisał(a):
> ... od poniedziałku rzekomo ma zacząć treningi,
> wydaje mi się, że na Chorzów też nie będzie
> gotowy:S
"- Sytuacja kadrowa nie zmieniła się w porównaniu z meczem z Termaliką. Miro Covilo już mocniej trenuje, ale nie jest jeszcze do gry. Pozostali są do dyspozycji." - trzeba wierzyc ze w Chorzowie da juz rade zagrac (:P).
Tylko inwalida umysłowy mógł liczyć na zwycięstwo w Niecieczy.A co do Lubina ...tylko zwycięstwo innego wyniku nie będzie (:D
MARCIN QN Napisał(a):
> Tylko inwalida umysłowy mógł liczyć na
> zwycięstwo w Niecieczy.A co do Lubina ...tylko
> zwycięstwo innego wyniku nie będzie (:D
Dziękuję za uświadomienie mi mojej ułomności. Jestem pracownikiem umysłowym, ale już lecę do szefa z wesołą dla niego nowiną - będzie dofinansowanie z PFRON!
Cracovia - Zagłębie Lubin, godz. 20:30, sędzia: Paweł Raczkowski (Warszawa).
http://www.90minut.pl/news/262/news2624766-24-kolejka-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
gargamel9998 Napisał(a):
> Cracovia - Zagłębie Lubin, godz. 20:30, sędzia:
> Paweł Raczkowski (Warszawa).
>
> http://www.90minut.pl/news/262/news2624766-24-kole
> jka-Ekstraklasy-obsada-sedziowska.html
Sędzia dla nas remisowy, ale raz bardzo szczęśliwy: http://www.90minut.pl/mecz.php?id_mecz=1049184
W obecnym sezonie prowadził nam jak na razie dwa mecze : remis, porażka .Najwyższy czas sięgnąc po zwycięstwo .
Osiemnastka na mecz z Zagłębiem Lubin.
Sandomierski - Stępniowski
Wójcicki, Wołakiewicz, Deleu, Polczak, Jaroszyński, Bejan
Zejdler, Dąbrowski,Budziński,Wdowiak, Kapustka,Cetnarski
Jendriśek, Diabang, Karaczanakov, Zjawiński
wa juz myslalem ze miejsce Zjawinskiego zajmie Slowak
Jeszcze jego certyfikat nie dotarł.
Już dotarł. Widocznie trener nie widział dla niego miejsca w meczowej 18.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)