pasywpasy Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jedna rzecz natychmiast jednak do
> poprawy, jest to błąd, który nie może być
> powielany... Chłopak potrafi
> sobie stworzyć doskonałą sytuację, trzeba go
> natomiast oduczyć egoizmu.
Może za bardzo chce? ale faktycznie w tym przypadku przydałby się psycholog albo uwaga od trenera Zielińskiego.
-
-
Tomáš Vestenický - witamy w Cracovii!
gargamel9998 Napisał(a):
> Może za bardzo chce?
:)
A może nie umie tak wiele jak sobie co poniektórzy obiecywali?
Dajcie mu kur.wa czas -jeszcze będziecie go na rękach nosili !!!
Dokładnie. Oceniajcie kogokolwiek po kilku meczach sezonu. Który jeszcze się nie zaczął.
kscpeter Napisał(a):
> Dokładnie. Oceniajcie kogokolwiek po kilku
> meczach sezonu. Który jeszcze się nie zaczął.
Co racja to racja .
Tomáš Vestenický? Przypomina mi Zbyszka Stroniarza. To taki Lajkonik.
piotrek67 Napisał(a):
> Dajcie mu @#$%& czas -jeszcze będziecie go na
> rękach nosili !!!
hahahahahaha,w lidze okręgowej,oby
Chwostek Napisał(a):
> Tomáš Vestenický? Przypomina mi Zbyszka
> Stroniarza. To taki Lajkonik.
:D Takiego porównania się nie spodziewałem! To znaczy, że Tomas będzie widoczny i lubiany! Z gracją i skutecznie - to "lajkonikowy" klucz do sukcesu!
Jestem o niego spokojny, ma wszystko, by stać się świetnym napastnikiem - byleby tylko, jak najszybciej przyszła "chłodna głowa". Cóż, nie każdy przychodzi na świat pod postacią Kapustki, niektórzy bardziej Lajkonika przypominają :P
Tylko niech już go trener więcej nie krzywdzi i nie ustawia na pozycji skrzydłowego...
MWKSC Napisał(a):
> Tylko niech już go trener więcej nie krzywdzi i
> nie ustawia na pozycji skrzydłowego...
Wobec zatwierdzenia Szczepaniaka obawiam się , że skrzydło może być dla Tomasa najczęstszą opcją .
Tomas ma predyspozycje na skrzydło, więc o jakiej krzywdzie mowa?
Bo powinien grac w napadzie. Już lepiej przejść na system 4-4-2 (ale w naszej drużynie, taka możliwość nie będzie miała miejsca)
Ale dlaczego powinien?
Powinien grać na pozycji na której wystawi Go trener , najważniejszy jest interes drużyny .
Miszczu2007 Napisał(a):
> Ale dlaczego powinien?
Ponieważ to jest jego naturalna pozycja.
hank Napisał(a):
> Powinien grać na pozycji na której wystawi Go
> trener , najważniejszy jest interes drużyny .
Owszem. Tylko nie zapominajmy co grał Covilo czy Dąbrowski jako ŚO. To miał być interes drużyny.Oni również grali w interesie drużyny i na tych pozycjach byli "tykającymi bombami"
No nie wiem czy taka naturalna. Mi bardziej pasuje jako boczny napastnik.
Chciałbym nieśmiało przypomnieć , że nasza ofensywna trójka często wymieniaj się pozycjami tak , że Tomas w każdmym meczu jakiś czas gra jako typowy napastnik .
Bardzo często ludzie właśnie na naszym forum o tej wymienności pozycji zapominają. Jendrisek sam mówił, że świetnie mu się gra na skrzydle właśnie dzięki tej wymienności pozycji, a niektórzy usilnie twierdzą, że wystawianie go na skrzydle to sabotaż. Podobnie jest z Vestenickym, a jeżeli przeanalizujemy jego mecze na skrzydle to i tak można zauważyć, że schodził do środka i wymieniał się pozycją z kolegami. Zobaczymy jak to będzie funkcjonować w tym sezonie.
hank Napisał(a):
> Chciałbym nieśmiało przypomnieć , że nasza
> ofensywna trójka często wymieniaj się pozycjami
> tak , że Tomas w każdmym meczu jakiś czas gra
> jako typowy napastnik .
Właśnie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)