Piękny prezent na święta zrobili Hokeiści.
Dziękuje Drużyno,dziękuje Trenerze, dziękuje Panie Profesorze, dziękuje wszystkim którzy przyczynili się do zdobycia Mistrzostwa Polski.
Radzik Król.
HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJ!!!
Wesołych Świąt.
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Minęła prawie godzina od meczu
a na h..j.net nadal nie wiedzą, że mamy nowego mistrza :D
Dziś jest wielki dzień !
Ale jutro czas myśleć o CHL i solidnych wzmocnieniach.
Brawo Pasy! Mistrz Mistrz Cracovia! Aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl o grze w Lidze Mistrzów, oby tak walczyli jak przez cały sezon :)
SUPER
WRACAMY NA SALONY I TO NIE TYLKO KRAJOWE !!
Gratulacje !!!
Gratuluje Mistrza, w przekroju calego sezonu nalezal sie Cracovi jak nikomu.
Moi Mistrzowie . Wzieli wszystko co bylo do zdobycia .
Druzyna z charakterem .Po co fetowac na wyjezdzie jak mozna u siebie i to w swieta.
Yeeeeeaah !
Brawo
Wielka sobota faktycznie WIELKA!!! Coś pięknego, dla takich chwil się żyje! :)
Dziękuję (WIKTORIA)
(WIKTORIA)
Gratulacje Panowie Hokeisci ..Pasy dzieki Wam są Wielkie ...!!!
Ja również dziekuję!!!!
Dziekuję :)
Cracovia Pany!
a ja już zwątpiłem :)
[b][color=#FF0000]Mistrz, mistrz - CRACOVIA![/color][/b]
W polskim hokeju znowu sprawy poukladane prawidlowo :)
Dziekuje i WESOLYCH SWIAT dla wszystkich!
Sezon kompletny :)
Co dziś Radzik wybronił... nie mam słów :)
BRAWO CRACOVIA !
Brawo też dla GKS za zażartą walkę. W przerwie po dwóch tercjach już się prawie wyluzowałem, a po golu na 2:1 znowu nerwówka jak cholera... Naszym już nieco sił brakowało - na szczęście przetrwali. Czuje się jakbym przerzucił wagon węgla... :) Coraz gorzej znoszę te emocje :)
Kilka zdań o sędziach: Musze zobaczyć powtórki, ale tak na gorąco, to nam gwizdali wszystkie faule, a Tychom puścili w I tercji aż 3 takie zagrania. Svitana brał udział w fecie z zabandażowaną ręką, a jakoś sobie nie przypominam, żeby ktoś z Tychów dostał karę za uderzanie go. No ale najważniejsza wygrana.
PS. Prawie dwie godziny po meczu, a na hokej.net żadnego artykułu meczu kończącym sezon...
PPS. Żeby nie było zbyt pięknie, to słyszałem, że mecze CHL mamy grać nie na Arenie, ale na S7. Źródła nie podam, ale wydaje się dość pewne. Ponoć za drogo i nie opłaca się na jeden mecz (to znaczy w sumie są dwa, ale pewno w sporym odstępie czasu, więc trzeba by dwa razy robić halę).. :( . Mam nadzieję, że to tylko plotka.
Wygrała drużyna lepsza. GKS nie potrafił nas złamać jak wychodziliśmy na prowadzenie i złoto zasłużenie jest nasze. Fantastycznie sie ulozyly te z po. Gratulacje dla mistrzów!
Po piątym meczu myślałem że już koniec ale jestem w szoku i pełen podziwu DZIĘKI WIELKIE COŚ PIĘKNEGO TAKIE CHWILE MIAŻDŻĄ
GRATULACJE JESTESCIE WIELCY!!!
MISTRZ MISTRZ CRACOVIA(WIKTORIA)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)