Jutro Garbarnia Cracovia 2 o 11 na rozgrzewkę dopingu;)
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Jakby ktos mial o 2 bilety za duzo to prosze o kontakt
Witam. Ma ktoś może bilety na sprzedaż na dzisiejszy mecz??
To tak na luźno pozdrawiając przyjaciol. Wesołych świąt , wesołych świąt hej GKS wesołych świąt. Ale i GieKaeSie nie gniewaj na nas się ze my wygramy wygramy a Ty nie.
Jeszcze 4 i pol godzinki do pierwszego rzutu krazkiem :)
Ale narobiliście bałaganu w tym temacie. Idźcie do HP z tym kupnem biletów.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=XKj2ondilpk[/url]
Chyba wszyscy sobie tego życzymy a tak było 10 lat temu
Czy ktoś wie ja dziś z parkingiem w Galerii? Zamknięty czy otwarty?
Dziś jest sobota. Nie obowiązuje opłata za parkowanie w strefie.
Proszę usunąć
Ja w zasadzie nigdy tego nie robię, no ale skoro biletów nie ma... "Pasiasty kibic" szt 1 ze mną też wejdzie.
Odsprzedać nie odsprzedaję za kasę, ale powiedzmy że za równowartość biletu na szkolenie - wierzę na słowo że pójdzie :)
jeden bilet mi zostal bo kobietka mi sie wymiksowala, normalny 30 pln, chetnego prosze o podejscie na rog hali targowej od strony lodowiska, 13h45-50 i haslo "najlepsze kasztany sa na placu pigalle"
bede w czarnej kurtce z kapuza, okulary
pzdr
Ja też mam jeszcze jeden bilet, cena ta sama, priw
Panowie atmosfera swietna na trybunach, co wywnioskowalem po Waszej zabawie na trybunach! Juz 2:0, dotrwac do konca i beda piekne swieta! Zaluje ze nie moglem byc... powiem jeszcze tyle: RAFAŁ RADZISZEWSKI
Jakiś specyficzny zapach czuć...to chyba złoto... :D
A Radziszewski bezbłędny, idealnie broni.
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeja Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeja Cracoooooooooooooooooooooooooooooooooooooviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mistrzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Hokejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najserdeczniejsze Gratulacje i Wesołych Świąt wszystkim Pasiakom ;-)
MAMY TOOOOOO! mamy piekne swieta!!! podwojna korona, Liga Mistrzów- czy to juz hokejowe niebo? :D
Radzik jest wielki! Je jeszcze wyroznilbym Dutke za ta interwencje z 3 tercji gdzie Kogut po naszym bledzie jechal sam na sam z Radzikiem, a Rafal rzucajac sie na lod w ostatnim momencie wygarnal mu krazek.
(WIKTORIA)(WIKTORIA)(WIKTORIA)
Super ! Brawa dla Druzyny ! Cracovia Mistrzem Polski ! (GLOS)(GLOS)(GLOS)(WIKTORIA)
ps:
widac , ze realizatorom spodobala sie Gruszka na trybunach :) .....a jak - takie mamy ladne dziewczyny .
Piękny prezent na święta zrobili Hokeiści.
Dziękuje Drużyno,dziękuje Trenerze, dziękuje Panie Profesorze, dziękuje wszystkim którzy przyczynili się do zdobycia Mistrzostwa Polski.
Radzik Król.
HEJ HEJA HEJA CRACOVIA MISTRZEM HOKEJ!!!
Wesołych Świąt.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)