Eeee... To ja bym Mistrza jednak od Hokeistów poprosił :) Hawasjską se sam zeżrem ;)
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Jutro Garbarnia Cracovia 2 o 11 na rozgrzewkę dopingu;)
Jakby ktos mial o 2 bilety za duzo to prosze o kontakt
Witam. Ma ktoś może bilety na sprzedaż na dzisiejszy mecz??
To tak na luźno pozdrawiając przyjaciol. Wesołych świąt , wesołych świąt hej GKS wesołych świąt. Ale i GieKaeSie nie gniewaj na nas się ze my wygramy wygramy a Ty nie.
Jeszcze 4 i pol godzinki do pierwszego rzutu krazkiem :)
Ale narobiliście bałaganu w tym temacie. Idźcie do HP z tym kupnem biletów.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=XKj2ondilpk[/url]
Chyba wszyscy sobie tego życzymy a tak było 10 lat temu
Czy ktoś wie ja dziś z parkingiem w Galerii? Zamknięty czy otwarty?
Dziś jest sobota. Nie obowiązuje opłata za parkowanie w strefie.
Proszę usunąć
Ja w zasadzie nigdy tego nie robię, no ale skoro biletów nie ma... "Pasiasty kibic" szt 1 ze mną też wejdzie.
Odsprzedać nie odsprzedaję za kasę, ale powiedzmy że za równowartość biletu na szkolenie - wierzę na słowo że pójdzie :)
jeden bilet mi zostal bo kobietka mi sie wymiksowala, normalny 30 pln, chetnego prosze o podejscie na rog hali targowej od strony lodowiska, 13h45-50 i haslo "najlepsze kasztany sa na placu pigalle"
bede w czarnej kurtce z kapuza, okulary
pzdr
Ja też mam jeszcze jeden bilet, cena ta sama, priw
Panowie atmosfera swietna na trybunach, co wywnioskowalem po Waszej zabawie na trybunach! Juz 2:0, dotrwac do konca i beda piekne swieta! Zaluje ze nie moglem byc... powiem jeszcze tyle: RAFAŁ RADZISZEWSKI
Jakiś specyficzny zapach czuć...to chyba złoto... :D
A Radziszewski bezbłędny, idealnie broni.
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeja Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeja Cracoooooooooooooooooooooooooooooooooooooviaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mistrzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem Hokejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Najserdeczniejsze Gratulacje i Wesołych Świąt wszystkim Pasiakom ;-)
MAMY TOOOOOO! mamy piekne swieta!!! podwojna korona, Liga Mistrzów- czy to juz hokejowe niebo? :D
Radzik jest wielki! Je jeszcze wyroznilbym Dutke za ta interwencje z 3 tercji gdzie Kogut po naszym bledzie jechal sam na sam z Radzikiem, a Rafal rzucajac sie na lod w ostatnim momencie wygarnal mu krazek.
(WIKTORIA)(WIKTORIA)(WIKTORIA)
Super ! Brawa dla Druzyny ! Cracovia Mistrzem Polski ! (GLOS)(GLOS)(GLOS)(WIKTORIA)
ps:
widac , ze realizatorom spodobala sie Gruszka na trybunach :) .....a jak - takie mamy ladne dziewczyny .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)