tak działa wolny rynek :) swoje wystałem w kolejce za hokejem średnio przepadam, ale finał to finał iśc trzeba
PS jak coś moge sprzedać bilet za 100 !!
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Nigdzie nie można sprzedawać (po cenie wyższej), art. 133 Kodeksu Wykroczeń.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zaczęło się.
>
>
> Namierzyć i ukrócić ten proceder.
Na mający być decydującym mecz finałowy z Jastrzębiem brakło biletów.
Znalazłem więc ogłoszenie w sieci jakiegoś typa dysponującego plikiem biletów oczywiście po cenie dwa razy wyższej od nominalnej.
Umówiłem się z nim 40 minut przed meczem pod galerią krakowska.Pięć minut przed rozpoczęciem meczu kończąc piwo w filii Wierzynka pod lodowiskiem cały czas byłem z nim na łączach,że korki,wybrzuszona szyna itp. ale żeby zachował spokój ,bo zaraz na pewno się pojawię;)
mi się udało załatwić, po nominalnej cenie, mam dobrego kolegę;)
awaria Napisał(a):
> Jeśli dobrze pamietam to na był juz kiedyś
> finał co brakło biletów a kto wtedy wcielił
> sie w role koników ??? swój na swoim
> zarabiał
W 2006 r. wystarczyło kolorowe ksero w okolicy,ale przy takim zainteresowaniu jak wtedy nie było innego wyjścia;)
Pikniki, Kibole, Sezonowcy, Stali bywalcy... Kibice
Nie będę pisał jaki ważny mecz nas jutro czeka itp. To wie każdy.
Jutro na meczu będzie zorganizowany doping przez "piłkarskie gniazdo" i wszyscy, wspólnie, bez podziałów musimy zorganizować widowisko na najwyższym poziomie. O tym, że to potrafimy nie trzeba nikogo przekonywać.
Dlatego, jutro wszyscy chętni do zdarcia gardła w Wielką Sobotę, dla Wielkiej Cracovii zbieramy się na łuku, zajmujemy STOJĄCE miejsca i wspólnie z hokeistami walczymy o mistrza na 110 lecie!
Cała hala, wspólnie z łukiem - robimy rozpierdol!
Amen.
Prośba typowo hokejowa - jak gramy w osłabieniu to gwizdy i buczenie, a na początku meczu "Do boju Cracovia!"
mam nadzieję, że gniazdowy będzie z piłki, a nie ten co ostatnie mecze na hokeju, sorry nie mam nic do chłopaka, ale trochę nie czuje tego co robi.
Może ktoś kupił za dużo. Odkupie bilet. PW !
agent44 Napisał(a):
> Pewnie ktoś zgłosił, bo na allegro nie można
> sprzedawać biletów w innej cenie niż nominalna.
Jakby zgłosił, to by usunęli.
Z resztą bilety pan Marcin ma prawdopodobnie nadal w ofercie, tylko po co płacić prowizję - to również jego ogłoszenie:
http://www.gumtree.pl/a-bilety-sportowe/krakow/sprzedam-bilety-na-ostatni-mecz-hokeja-cracovia-gks-tchy-26-03-2016-sobota/1001605540080910475455909
Dlatego tu 5 złotych taniej.
Gdyby komuś przypadkiem został to też chętnie odkupię.
agent44 Napisał(a):
> Amen.
>
> Prośba typowo hokejowa - jak gramy w osłabieniu
> to gwizdy i buczenie, a na początku meczu "Do
> boju Cracovia!"
I druga prosba typowo hokejowa: pozdrowic Tychy zanim zacznie sie mecz, a pozniej juz... nie pozdrawiac!
Doping TYLKO dla PASOW!
I cały czas głośne CRACOVIA
I proszę o proste piosenki takie co zna je każdy.
I ograniczyć to "raz,dwa.trzy..." bo nim my si e rozpędzimy to Tychy już ze dwie piosenki zaśpiewają
Co tu teraz koncert życzeń się zrobił? Ja poproszę do każdego biletu piwko i kiełbaskę gratis :)
Oraz oczywiście średnia hawajska dla każdego!
Jak wszyscy mają życzenia to ja proszę aby dużo osób przyszło w szalikach Arki Gdynia ;)
E tam, to jak już jest wybór to ja bym dużą poprosił, ale nie-hawajską. Da się, prawda? Z góry dziękuję :)
Jak ktoś chciałby się pozbyć 3-4 biletów to PW.
Eeee... To ja bym Mistrza jednak od Hokeistów poprosił :) Hawasjską se sam zeżrem ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)