Pewnie ktoś zgłosił, bo na allegro nie można sprzedawać biletów w innej cenie niż nominalna.
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
tak działa wolny rynek :) swoje wystałem w kolejce za hokejem średnio przepadam, ale finał to finał iśc trzeba
PS jak coś moge sprzedać bilet za 100 !!
Nigdzie nie można sprzedawać (po cenie wyższej), art. 133 Kodeksu Wykroczeń.
agent44 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zaczęło się.
>
>
> Namierzyć i ukrócić ten proceder.
Na mający być decydującym mecz finałowy z Jastrzębiem brakło biletów.
Znalazłem więc ogłoszenie w sieci jakiegoś typa dysponującego plikiem biletów oczywiście po cenie dwa razy wyższej od nominalnej.
Umówiłem się z nim 40 minut przed meczem pod galerią krakowska.Pięć minut przed rozpoczęciem meczu kończąc piwo w filii Wierzynka pod lodowiskiem cały czas byłem z nim na łączach,że korki,wybrzuszona szyna itp. ale żeby zachował spokój ,bo zaraz na pewno się pojawię;)
mi się udało załatwić, po nominalnej cenie, mam dobrego kolegę;)
awaria Napisał(a):
> Jeśli dobrze pamietam to na był juz kiedyś
> finał co brakło biletów a kto wtedy wcielił
> sie w role koników ??? swój na swoim
> zarabiał
W 2006 r. wystarczyło kolorowe ksero w okolicy,ale przy takim zainteresowaniu jak wtedy nie było innego wyjścia;)
Pikniki, Kibole, Sezonowcy, Stali bywalcy... Kibice
Nie będę pisał jaki ważny mecz nas jutro czeka itp. To wie każdy.
Jutro na meczu będzie zorganizowany doping przez "piłkarskie gniazdo" i wszyscy, wspólnie, bez podziałów musimy zorganizować widowisko na najwyższym poziomie. O tym, że to potrafimy nie trzeba nikogo przekonywać.
Dlatego, jutro wszyscy chętni do zdarcia gardła w Wielką Sobotę, dla Wielkiej Cracovii zbieramy się na łuku, zajmujemy STOJĄCE miejsca i wspólnie z hokeistami walczymy o mistrza na 110 lecie!
Cała hala, wspólnie z łukiem - robimy rozpierdol!
Amen.
Prośba typowo hokejowa - jak gramy w osłabieniu to gwizdy i buczenie, a na początku meczu "Do boju Cracovia!"
mam nadzieję, że gniazdowy będzie z piłki, a nie ten co ostatnie mecze na hokeju, sorry nie mam nic do chłopaka, ale trochę nie czuje tego co robi.
Może ktoś kupił za dużo. Odkupie bilet. PW !
agent44 Napisał(a):
> Pewnie ktoś zgłosił, bo na allegro nie można
> sprzedawać biletów w innej cenie niż nominalna.
Jakby zgłosił, to by usunęli.
Z resztą bilety pan Marcin ma prawdopodobnie nadal w ofercie, tylko po co płacić prowizję - to również jego ogłoszenie:
http://www.gumtree.pl/a-bilety-sportowe/krakow/sprzedam-bilety-na-ostatni-mecz-hokeja-cracovia-gks-tchy-26-03-2016-sobota/1001605540080910475455909
Dlatego tu 5 złotych taniej.
Gdyby komuś przypadkiem został to też chętnie odkupię.
agent44 Napisał(a):
> Amen.
>
> Prośba typowo hokejowa - jak gramy w osłabieniu
> to gwizdy i buczenie, a na początku meczu "Do
> boju Cracovia!"
I druga prosba typowo hokejowa: pozdrowic Tychy zanim zacznie sie mecz, a pozniej juz... nie pozdrawiac!
Doping TYLKO dla PASOW!
I cały czas głośne CRACOVIA
I proszę o proste piosenki takie co zna je każdy.
I ograniczyć to "raz,dwa.trzy..." bo nim my si e rozpędzimy to Tychy już ze dwie piosenki zaśpiewają
Co tu teraz koncert życzeń się zrobił? Ja poproszę do każdego biletu piwko i kiełbaskę gratis :)
Oraz oczywiście średnia hawajska dla każdego!
Jak wszyscy mają życzenia to ja proszę aby dużo osób przyszło w szalikach Arki Gdynia ;)
E tam, to jak już jest wybór to ja bym dużą poprosił, ale nie-hawajską. Da się, prawda? Z góry dziękuję :)
Jak ktoś chciałby się pozbyć 3-4 biletów to PW.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)