DZIŚ
brak Guzika !!
Turoń w 4 formacji i kilka innych zmian!!
http://www.hokejfan.pl/m,3714,gks-tychy-comarch-cracovia
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Stary, no to znowu wychodzi na to, że nie doczytałeś.
Sorry, ale zapytam Cię teraz wprost i na ostro. Czy teraz mi zarzucisz, że stawkę wpisałem po Twoim przyjęciu zakładu? Usuwałem tam jakąś literówkę, to fakt (w 75% postów usuwam literówki) - ale to było chyba zanim przyjąłeś zakład. Jak nie to i tak każdy widział, że stawka była podana od razu.
To teraz to pytanko na ostro: dorosły Ty jesteś? Najpierw przyjmujesz zakład, a potem się wycofujesz "bo nie doczytałeś". A powiedz mi - czy aby nie na takiej samej zasadzie było poprzednio? Przeczytałeś wpis niedokładnie, pominęło Ci się że na krajowym podwórku, w głowie Ci się podstawiło, że "PK dla kaczki to nr4 / 5 / 6" i heja jazda na kaczkę? Na tej samej zasadzie nie doczytałeś o co zakład stoi, ale się klepnęło, że przyjmuję, a teraz wycofka?
Napisałeś że przyjmujesz - odwołuję się do Twojego honoru. Trzeba ponosić odpowiedzialność, za to co się klepie w klawiaturę, nawet jak się klepie bez czytania ze zrozumieniem tego o czym się klepie. Zaproponowałem Ci zakład - Ty przyjąłeś. Teraz tłumaczenie "a sorry, nie doczytałem, to jednak nie przyjmuję"? Wybacz, mogę za to bana dostać ale powiem Ci jasno i bez ogródek - jesteś człowiekiem bez honoru i godności. Komentujesz wpisy innych, choć ich nie czytasz dokładnie. Ok, czytać nie musisz, ale wtedy nie komentuj tego czego nie czytałeś i nie wmawiaj innym że ten ktoś miał coś na myśli i nie uzasadniaj tego że Tobie się tak pomyślało, choć wiesz że nie przeczytałeś uważnie. Przeczytałeś nieuważnie? Ok, Twoje prawo, ale wnioski zostaw wtedy dla siebie. Piszesz, że przyjmujesz zakład, a potem nagle się okazuje, że nawet nie przeczytałeś o co się zakładasz? Sorry, ale poważne to w ogóle jest? Odpowiedzialne? Mogę dostać bana, ale potwierdzam co napisałem - zero honoru, zero godności. Jak się czegoś nie czyta dokładnie to się do tego nie odnosi. Jak się pisze "przyjmuję zakład" to znaczy że się wie co się przyjmuje. A Ty co? przyjmujesz zakład a potem sprawdzas dopiero o co się założyłeś? Ty nap[rawdę poważnie to piszesz?
Karnet i drugie tyle na szkolenie Cracovii - stało jak byk. To teraz się odnoszę do Twojego honoru - są tam jakieś resztki? Nie będę się sądził ani upominał. Po prostu - zakład był honorowy i do twojego honoru się odnoszę czy będzie wypełniony, czy faktycznie się wycofujesz. Masz honor? Czy po prostu raz za razem stukasz w klawiaturę, wyjaśniasz innym co ktoś miał na myśli, przyjmujesz zakłady, a na końcu wychodzi że "jednak to może nie, bo ja tam nie doczytałem". Kolego - to może zacznij najpierw doczytywać, a potem bierz się za komentowanie i przyjmowanie zakładów.
Agent - możesz dać mi bana za to co napisałe, chwałka mnie to obchodzi - sam widzisz że gość ma zero honoru i ja mu to bardzo chciałem napisać wprost. Nawet kosztem bana.
Dla mnie koniec tematu kolego malfean, stawka zakładu była napisana jasno. Jak się zakład przyjmuje to się naprawdę powinno sprawdzić o co zakład stoi. Nie było ukryte. To było napisane. A to że Ty po raz kolejny nie doczytałeś, a teraz się wycofujesz - publicznie wobec wszystkich Ci piszę - odnosisz się do rzeczy, których nie czytasz z należytą uwagą i do tego nie masz ani krzty honoru, żeby ponosić konsekwencje tego co klepiesz w klawiaturę. Dziękuję Ci za dyskusję, choć trochę jej żałuję bo koniec końców wyszło że nie byłeś jej wart...
Dobrze Kaczko, przepraszam za swoją pomyłkę i niedoczytanie w kwestii o co chciałeś się zakładać, przez co przyjąłem go pochopnie. W sprawie twojego wpisu i jego znaczenia też przepraszam niezależnie od tego, czy ktoś wyjdzie z oryginalnym wpisem, czy nie. Zrobiłem z siebie jelenia i posypuję głowę popiołem. Masz prawo być urażony. Jeszcze raz - przepraszam.
Walczymy:)
Jest!!!
Brawo Radziszewski! A wcześniej szkoda, że nic nie wpadło w podwójnej przewadze.
Ale jeeest! Już 2:0. Nie dało się w przewadze to jest w osłabieniu! :)
KAPICA! W osłabieniu! :D
Kapicaaaaaaaa
Kurwa jak zawsze na koniec...
Rudi dużo namieszał, znaczy dużo czekolady wypić musiał :)
Jak zestawienie ze Svitaną na środku (mnie nigdy jako środkowy nie przekonywał, ale wierzę, że Rudek wie co robi) i Dziubińskim na skrzydle wypali to będzie mistrzostwo świata w dokonywaniu zmian.
Bazhko trafił w idealnym meczu!
W 5 na 3 się nie dało to strzeliliśmy w 4 na 5 :)
Tyle, że nie dociągnęliśmy do końca tercji :( Szkoda, straszna szkoda :( Koncentracja Panowie...
[hr]
[small]Malfean - napisałem Ci, bez honoru jesteś. Nie doczytujesz, a się wypowiadasz i wykłócasz, że wiesz lepiej co ktoś miał na myśli. Potrafisz tylko shitboxy czytać, to nie komentuj tego co jest poza nim, skoro nie dajesz rady. Po co ktoś by miał wyciągać teraz z historii? Przecież wycofałeś się z zakładu. Ja wiem co napisałem i jestem tego na tyle pewny że zaproponowałem zakład. Jak Ty przyjmujesz tylko bez stawki i otwarcie pisze, że nie doczytujesz, to znaczy że rzucasz słowa i oskarżenia jak popadnie, ale konsekwencji ponosić nie chcesz za to co klepiesz. Jak widać inni też widzieli co było, ale historii sprawdzać nie ma co, bo jednak się wycofujesz. Zrobiłeś z siebie jelenia? No tak, zrobiłeś. Sorry Ciebie ale dla mnie jesteś bez krzty honoru i godności, nie doczytujesz, nie rozumiesz, ale się wypowiadasz i wmawiasz, że Ty wiesz lepiej. Powtarzam - nie masz honoru, nie masz godności, a shitbox to jest max do czego się w słowie pisanym nadajesz.
Z mojej strony koniec dyskusji z Tobą. Nie przepraszaj mnie proszę bo za Twoimi słowami i tak przecież nic nie stoi.[/small]
Ktory to mecz w ktorym dostajemy bramke w koncowce.
jak na razie jest ok, od czterech ostatnich spotkań( z dzisiejszym ) wreście na prowadzeniu!!
Kto strzela gola w osłabieniu przeważnie wygrywa !!
Ależ szkoda tej bramki na koniec tercji.. Świetna gra w naszym wykonaniu, szczególnie gol Kapicy w osłabieniu. No i Bazhko całkiem nieźle.
Szkoda tej bramki, z drugiej strony Ciurze wyszedł strzał życia nie do obrony w najmniej odpowiednim momencie, gramy dalej hej hej Cracovia!
Filipiak w Tychach, więc dodatkowa mobilizacja jest ;)
Jak byłem w kościele to było 2-0 tylko wróciłem i odpaliłem gol na 2-1 :/ Trzeba wracać do kościoła!
pawlus17 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jak byłem w kościele to było 2-0 tylko
> wróciłem i odpaliłem gol na 2-1 :/ Trzeba
> wracać do kościoła!
To samo Ci miałem napisać - wracaj do kościoła i tam się módl :) Wynik wyślemy Ci smsem :)
Pff... po pierwszym golu bylem i jestem pewny. GKS sie nie podniesie tak jak tego nie zrobili w meczach nr 1 i 2. Oczywiście rywal tak mocny ze 200% koncentracji. Gol na 2-1 to po prostu idealny strzał. Nie powtórzą juz tego dzis ;).
Ale gnieciemy dlaczego nic nie chce wpaść?????
Po chwałkę Karol to chciał dobijać?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)