Spokojnie Panowie, beben i kibice to nie wszystko.
Gra sie na lodzie i zdaje sie, Mister Baumann`owi raczej o sportowa strone chodzi. Oraz oczywiscie o infrastrukture, a tutaj Tychy maja tylko dwie rzeczy lepsze od nas - parking pod hala i temperature w hali (mozna ogladac hokej w t-shirt`cie).
Noooo, sorka, jeszcze jeden punkt dla Tychow: kibicom stojacym na 3-cm wykladzinie z lupin slonecznika, nie marzna stopy :)
Poza tym, [b][color=#FF0000]dzisiaj ZWYCIESTWO[/color][/b]!
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Nigdzie nie jest powiedziane, że Tychy (jeśli w ogóle musiałyby grać na swoim lodowisku).
Ba, najlepszy kwiatek mogliby zrobić, gdyby dostali szanse w LM i zagrali w Tauron Arenie.
Jeżeli komuś w MKS zależy na CHL to na pewno pokażą mu TA.
Ale ludzie z CHL widzieli Tauron Arenę w zeszłym roku podczas MŚ. Bardzo im się podobała. I jak zobaczyli filmiki z PP w Tauron Arenie to im się to też bardzo podobało.
Pokazywać chyba nie muszą
był w zeszłym roku na MŚ
edit: rmszar mnie ubiegł ;)
Tylko pytanie po co jak to się zupełnie nie kalkuluje.
Twixxx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Noooo, sorka, jeszcze jeden punkt dla Tychow:
> kibicom stojacym na 3-cm wykladzinie z lupin
> slonecznika, nie marzna stopy :)
Nawet mi nie przypominaj, ledwo opanowałem poślizg.:D Swoją drogą kiedyś mieli taką akcję, że na hali były worki, do których mieli to wrzucać, a jeden ze sponsorów przetwarzał ten słynny surowiec na energię. Akacja [i]"Twoje łupiny nakręcą nasze turbiny"[/i].
Hala, halą. Kibice, kibicami a lotnisko lotniskiem. Ale trzeba jeszcze mistrzostwo zrobić.
Do boju Pasy!!! Pokażcie imć Baumannowi, że to Wy zasługujecie na miejsce w CHL!
No jak tak, to Bauman pogada z Kępą albo innym Pachuckim i oni już będą wiedzieć kto się ma zakwalifikować do CHL ;)
O której zaczyna się mecz ? 18-30 czy 19-06?
19:06
Rewelacyjnie sie to spotkanie oglada. Tempo takie, ze nie ma co sie nawet odwracac. :) Szkoda, ze na razie wynik nie ten.
W hokeja puchary w piłkę puchary i oby to wszystko wypaliło
Koniec :(
Ja p.....ę!
kurwa mać !
Svitana dziękuje Ci....
lukaszksc Napisał(a):
> Svitana dziękuje Ci....
Wajda tez nie lepszy....
Będzie złoto ale klamkowe .:(
Nie płakać. Grać dalej. Bo nic jeszcze nie jest przesądzone. Ja wierzę w Rudolfa.
No i chuj..
bardziej dziś od przegranej martwi mnie ze Rohaczek ma jeszcze ważny kontrakt do konca 2017!!!!!!!!
Tychy duzo lepsze ,a napewno sprytniejsze ,lepiej ustawione ,silniejsze,
Naprawdę slowa uznania dla Tyskiego trenera 4 razy w sezonie zbudował taką formę
1 Superpuchar
2 pierwszy Puchar Kontynentalny
3 drugi P.K
4 Play-offy
Tyscy zagraniczni wygrywają im spotkania ,a nasi (Svitana ) przegrywają ,ale kto,co juz decyduje trener !!
Kto nas dziś wykończył - znowu drugi atak tyski .
"wczoraj": klask, klask, dziś: wyp...
Powiesicie kogo macie powiesić jak GKS odbierze złoto, jeszcze go nie ma.
Wykończył nas przede wszystkim brak skuteczności i chyba niestety osłabliśmy w końcówce
dokaldnie ...wlaczymy dalej ...a na rozliczenia forumowe przyjdzie czas
choc ja to marnie juz widze
Jestem strasznie zdenerwowany, ze dzis nie wygralismy, ale zeby wywalac Rohaczka czy kogokolwiek innego? Moim zdaniem przesada.. W finale spotkaly sie dwie rownorzedne druzyny. Dzis wiecej szczescia mialy Tychy, przy mniejszym ich szczesciu moglismy wygrac my - I i II tercja moim zdaniem wzgledem gry na nasza korzysc. Dlatego wielka szkoda tego spotkania, bo teraz piekielnie ciezko bedzie przechylic szale zwyciestwa na swoja strone.
chwilowo mam dość... rzuciliśmy wszystkie siły, mogliśmy i powinniśmy wygrać, ale przegraliśmy...
Oni po prostu są naprawdę świetni w obronie, z bramkarzem na czele, a nam brakuje trochę szczęścia, trochę wykończenia... Oprócz drugiego meczu, gdy wyraźnie odpuścili przy złym wyniku.
Szkoda tych karnych, bo może by się nie podnieśli...
Ja uważam, że krytyka Rohacka jest co najmniej niesłuszna, Weźcie też pod uwagę, że wypadł nam Pasiut, w sumie jeden z najważniejszych zawodników, teraz jeszcze Rompkowski... I nasi naprawdę cały czas walczą. Ja mam głównie wyrazy uznania.
Nie ma czego się wstydzić. Tyskie nastąpiło się na kontry i się im udało. Zajechalismy się i zabrakło trochę sił w końcówce. Może też brak Grześka? Szanse są zawsze...
Zapijam i idę spać. Co będzie dalej zobaczy się jutro.
Panie Trenerze, czemu k.u.r.w.a. od drugiego meczu tego finału nie ma przed bramkarzem rywali naszego zawodnika, który przejmie/ przetnie i dobije krążek do bramki Tyszan ? Jak zagramy tak w Tychach i w sobotę w Krakowie, to wygramy złoto ! Hej Pasy gol ! (GLOS)
Waliliśmy głową w mur. A mur nam oddał. Ale jeszcze nie przegraliśmy! Panowie! - spinać poślady i do boju! CHL czeka! :)
Frajerska porażka. Jak brakło pary w końcówce to trzeba było szanować krążek. W czwartek musimy zagrać tak jak w pierwszym meczu w Tychach. Cofnięci i liczyć na kontry oraz Radzika.
jak dla mnie po ptokach , ale ja sie na szczescie nie znam
No, no hokej fani dali popis. Był płacz, że KIBOLE nie przychodzą. W końcu kibole przyszli a gdy chcieli pokazać oprawę, którą tworzyli (zakładam) kilka dni- mitycznych trzystu nie potrafiło utrzymać jej dłużej niż 20 sekund. Mi by się odechciało tworzyć czegokolwiek na tej hali, klimat już chyba na nią nie wróci.
Oby inni mieli większy zapał.
Przegraliśmy wygrany mecz, ogromna szkoda, przy bramce na 1-2 dostałem odpowiedź dlaczego Rudi nie chciał za pierwszym razem zatrudniać Turonia. Jest 2-3, w czwartek mecz w Tychach nie ma co kalkulować trzeba zagrać z pełną determinacją nie dać pograć Vozdeckiemu i Vitkowi i wracamy w sobotę do Krakowa.
Cień szansy jeszcze jest nawet jak dla mnie pesymisty........
Z całym szacunkiem do piłkarzy i do tego co prezentują w tym sezonie, gdyby to o nich chodziło, to tez bym powiedział ze "po ptokach". Tutaj walczą hokeiści. W finale trzeba wygrać cztery mecze, Tychy jak na razie wygrały trzy.
Gramy dalej, tym razem o powrót do Krakowa.
*REVENATOR* Napisał(a):
> Tychy duzo lepsze ,a napewno sprytniejsze ,lepiej
> ustawione ,silniejsze,
jak GKS był dziś lepszy (juz nie mówie dużo) to ja jestem Chińczyk.
To poziom nieskuteczności naszych osiagnął dziś szczyty...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)