Nigdzie nie jest powiedziane, że Tychy (jeśli w ogóle musiałyby grać na swoim lodowisku).
Ba, najlepszy kwiatek mogliby zrobić, gdyby dostali szanse w LM i zagrali w Tauron Arenie.
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Jeżeli komuś w MKS zależy na CHL to na pewno pokażą mu TA.
Ale ludzie z CHL widzieli Tauron Arenę w zeszłym roku podczas MŚ. Bardzo im się podobała. I jak zobaczyli filmiki z PP w Tauron Arenie to im się to też bardzo podobało.
Pokazywać chyba nie muszą
był w zeszłym roku na MŚ
edit: rmszar mnie ubiegł ;)
Tylko pytanie po co jak to się zupełnie nie kalkuluje.
Twixxx Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Noooo, sorka, jeszcze jeden punkt dla Tychow:
> kibicom stojacym na 3-cm wykladzinie z lupin
> slonecznika, nie marzna stopy :)
Nawet mi nie przypominaj, ledwo opanowałem poślizg.:D Swoją drogą kiedyś mieli taką akcję, że na hali były worki, do których mieli to wrzucać, a jeden ze sponsorów przetwarzał ten słynny surowiec na energię. Akacja [i]"Twoje łupiny nakręcą nasze turbiny"[/i].
Hala, halą. Kibice, kibicami a lotnisko lotniskiem. Ale trzeba jeszcze mistrzostwo zrobić.
Do boju Pasy!!! Pokażcie imć Baumannowi, że to Wy zasługujecie na miejsce w CHL!
No jak tak, to Bauman pogada z Kępą albo innym Pachuckim i oni już będą wiedzieć kto się ma zakwalifikować do CHL ;)
O której zaczyna się mecz ? 18-30 czy 19-06?
19:06
Rewelacyjnie sie to spotkanie oglada. Tempo takie, ze nie ma co sie nawet odwracac. :) Szkoda, ze na razie wynik nie ten.
W hokeja puchary w piłkę puchary i oby to wszystko wypaliło
Koniec :(
Ja p.....ę!
kurwa mać !
Svitana dziękuje Ci....
lukaszksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Svitana dziękuje Ci....
Wajda tez nie lepszy....
Będzie złoto ale klamkowe .:(
Nie płakać. Grać dalej. Bo nic jeszcze nie jest przesądzone. Ja wierzę w Rudolfa.
No i chuj..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)