Tak, dlatego piszę, że ciekawe co będzie z tym nowym ich bramkarzem, bo to jest pozycja którą oni musieli obsadzić kimś wiarygodnym. Solidny bramkarz - i to zupełnie zmienia perspektywę Jastrzębia. Oni de facto z zespołów szerokiej czołówki mieli najsłabszą obsadę bramki. Jeśli ten im będzie dobrze grał to zupełnie zmienia postać rzeczy.
-
-
(GLOS) PLAY - OFF 2016 (temat zbiorczy) | Chcemy złota na 110 - lecie!!! (GLOS) Finał jest nasz !!! (GLOS) Walczyć ...
Na h.net temat Cichego i Szczechury robi furorę. Już Sanok jest takim samym szkodnikiem polskiego hokeja jak my :D
Ciekawe wzmocnienia - play off będzie ciekawy. Fajny pomysł z tymi sparingami z Podhalem przed meczami z Orlikiem. To na pewno lepsze od samych treningów podczas tej przydługawej przerwy w rozgrywkach.
http://cracovia.pl/hokej/news/wiadomosci/zmiana_godziny_drugiego_meczu_z_orlikiem_opole
Z Orlikiem o 18:30 i 20:30
Znów prze piłkę gramy później...
Ręce opadają.
Przecież to sobota, więc jaki to problem?
Będzie fajna sobota! Może będzie autobus, tak żeby zdążyć zobaczyć oba mecze?
kaleb Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Będzie fajna sobota! Może będzie autobus, tak
> żeby zdążyć zobaczyć oba mecze?
tia ...
nawet szynobus ...
odjazd ze stacji Kukurydza Stadion ...
Ciekawe czy będzie można wejść na sparing z Podhalem?
Piątek, 18.00 dobra pora.
Ups, nie zobaczyłem, o jaki mecz chodzi. Myślałem, że zmieniają godzinę spotkań ze względu na mecz na Kałuży. Mój błąd!
Dziękuję bardzo Klubowi za przedłużenie akredytacji na spotkania play-off. Dołożę oczywiście starań, żeby się Klub za mnie wstydzić nie musiał a kibice mieli ze mnie pożytek. :)
Dziękuję bardzo!
4 dni później
Byl ktos na sparingu ? Jak prezentowal sie Sap i Gawlik ?
4 dni później
Dziś o 18:00 na Cracovia.pl premiera spotu na PLAY-OFF 2016.
Az wskoczylem na strone......i niestety musze przyznac , ze cienizna ten spot - taki sztywniacki:(
Nie no, bez przesady, sztywno wyglądają te wstawki trenera i zawodników, ale oni mają umieć robić doby hokej a nie być aktorami...
Choć faktycznie - jak aktorstwo im nie szło, to można było zmienić koncepcję. Ale luz, nie jest jakoś wybitnie, ale źle też nie jest.
Dla mnie niedoścignionym wzorem jest spot HK Poprad, z czasów jak im w Popradzie KHLowa konkurencja się pojawiła i walczyli o frekwencję (zwycięzko zresztą, bo o ile pamiętam to HKP na lidze słowackiej miało lepszą publikę niż drużyna z KHLa) i strzelili spot z nowozelandzką haką w wersji "na lodzie" :) Tamten spot był porywający, naprawdę porywający!
Napisałem już w innym wątku:
Spot bardzo słaby.
Odnoszę wrażenie, że został zrobiony na szybko i na tzw. "odpieprz się".
On po prostu stawia na aktorstwo, a nasi hokeiści nie są aktorami i nie umieją "przekonywająco i naturalnie zagrać kwestii do kamery" - ot i cała bolączka tego klipu.
Twórcy mogli podpatrzeć spoty z Play - Off 2013, te były extra !
Kurde, takie dobre spoty były w 2013 a tutaj tak słabo. Szkoda. Tak na szybko i aby było. Tak to u mnie wygląda. Ale pies spoty drapał. Byleby Majster był :)
W spotach zdobywamy MP co roku. Najwyższy czas na medale w innych dyscyplinach!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)