http://www.transfermarkt.pl/luis-carlos/profil/spieler/159100 ?
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Słaby jest, ale co to za drużyna co nie ma w składzie murzyna.. :)
qtec Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Słaby jest, ale co to za drużyna co nie ma w
> składzie murzyna.. :)
No właśnie ;D . Ale sezon w Zawiszy i Koronie miał dobry. W Zagłebiu za duża rywalizacja była. Tylko jest przed 30-stką. A my chyba szukamy "młodych".
quentin Napisał(a):
> Jaka patologia? To ze chłop z karta na ręku nie
> potrafi od 3 miesięcy znalezc klubu nie świadcz
> o Jadze tylko o zawodniku.
to też racja, ale niewątpliwie problemy z grą i możliwością treningu w jadze nie pomogły mu w znalezieniu pracodawcy .
Mam pytanie. Ostatnio w pewnej dyskusji zadano mi pytanie na które nie umiałem odpowiedzieć, może Koledzy pomogą?
Kiedy ostatnio kupiliśmy (no dobra, pozyskaliśmy) zawodnika, który był w wysokiej formie i tę wysoką formę potwierdził u nas w okresie co najmniej jednej rundy?
sterby Napisał(a):
> Mam pytanie. Ostatnio w pewnej dyskusji zadano mi
> pytanie na które nie umiałem odpowiedzieć,
> może Koledzy pomogą?
> Kiedy ostatnio kupiliśmy (no dobra,
> pozyskaliśmy) zawodnika, który był w wysokiej
> formie i tę wysoką formę potwierdził u nas w
> okresie co najmniej jednej rundy?
Chociażby Kuba Wójcicki
Sandomierski
Szczepaniak.
Miro
Litauszki (?)
gargamel9998 Napisał(a):
> Litauszki (?)
w złą godzinę go wywołałeś :)
gargamel9998 Napisał(a):
> Litauszki (?)
ekspert jak zwykle ma rację ;)
pasywpasy Napisał(a):
>Napastników nam nie potrzeba;
> wymieniłeś trzech typowych środkowych
> napastników: Vestenicky, Szczepaniak, Jendrisek.
> Owszem rotować pozycjami można, ale jeśli już
> doszukiwać się jakichkolwiek braków, to jest to
> właśnie lewa pomoc - takiego zawodnika u nas
> brak... :)
Trzech typowych środkowych napastników,a gra Budziński
Transfer na kolejne okienko, taka propozycja w sumie. Wojciech Golla, stoper ktory unie bronic i grac w pilke. Na ten moment jest 4 stoperow i zarzad nie da kasy na kolejnego.
Jak już Bartek nas opuści, można by było troszkę zainwestować i ściągnąć Pawła Wszołka. >:D<
Morata z tym Golla to żarty ?Nasi stoperzy są lepsi .I to każdy jeden.
Brać Vacka i Nespora.
Brać Rakitica. Niedługo będzie wolny.
informacja dla Astona: drugie zdanie jest prawdziwe. Pierwsze jest ironią (domyśl się czemu :P)
nie no potter proszę Cię. Golla jest lepszy od połowy naszych stoperów i to w wielu elementach. Problem z nim to tylko to że to cygan dlatego nie namawiam na jego transfer.
Sprzedawać tego Kapustke za te 10 baniek euro i się wzmacniać konkret za przynajmniej połowę tego hajsu. Potrzebny lewy obrońca na już jeśli ten młody nie może wskoczyć do składu za Deleu, który nie ma umiejętności gry defensywnych a do tego nie posiada lewej nogi to znaczy, że nie jest do grania na już.
Na lewą obronę potrzebujemy KOGOLWIEK kto może bronić i grać przynajmniej tak średnio na lewej obronie jak nominalny prawy obrońca Wójcicki na tej pozycji. Przejdźmy zatem do konkretów:
wg kolejności życzeń
Warcholak - 1 milion złotych
Pleva - 300 tyś złotych
Mraz 750 tyś złotych
Lewandowski - 400 tys złotych
Brzyski - 500 tyś złotych
wszyscy gwarantują fajny stabilny poziom, może bez szaleństwa ale wszystko wystarczy póki nie wykuruje się Jaro. Ten Warcholak nie jest jeszcze taki stary jak sądziłem więc może by się jeszcze coś podciągnął? a wygląda nieźle dlatego u mnie jako numer 1. Arka nie bedzie się go chciała pozbywać ale widać, że Prezes Arki lubi pieniążek to za bańkę by go puścił. Bez dwóch zdań.
dalej konkrety. do środka kogoś kto zmusi Cetnara do wzmożonego wysiłku na treningach i powrotu do formy. typową klasyczną dziesiątkę.
Kowancki - 2 miliony euro
Lipski - 2,5 miliona euro
Vasiliev - 500 tys złotych (wali mnie to, że stary)'
Kort - 1 milion euro (ten kto mi zarzuci, że po ostatniej bramce niech przeglądnie kiedy o nim pisałem)
Haraslin - 1 milion euro (poza kadrą w gdańsku)
Vacek - nie wiem ile ale wziąłbym go pod uwagę
Konkretną 9tką. Konkret z cenami
Stępiński - 3 miliony euro
Piątek - 1 milion euro
Biliński - 500 tys złotych
Zwoliński - korzystając, że bez formy to za 500 tys euro
w ataku może też grać Kownacki i zgodziłbym się na Nespora
Mraz Kownacki Stępiński i za połowę kwoty zarobionej na Kapustce mamy spokojne granie i perpektywe zarobienia w przyszłości na Kownasiu i Stępińskim więc transfery bez żadnego ryzyka finansowego. Tak samo w przypadku Lipskiego i Piątka. Wszyscy do grania od zaraz. Za drobne (milion złotych) można dokupić Murawskiego z Piasta i mamy bandę. Modlić się by stoperzy zaczeli grać i mamy majstra za darmo i jeszcze zarobimy.
Muertes a czy Wdowiak, Adamczyk, Kanach mogą grać na lewej obronie ?
#santowylaczkonsole
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)