Wiem że to nie czas na testowanie i sprawdzenie, ale może warto by było?
http://www.transfering.pl/newsroom/26641,napastnik-legii-zastapi-w-ruchu-stepinskiego
Z PASIASTYM POZDROWIENIEM! (WIKTORIA)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
obiektywny92 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiem że to nie czas na testowanie i sprawdzenie,
> ale może warto by było?
> http://www.transfering.pl/newsroom/26641,napastnik
> -legii-zastapi-w-ruchu-stepinskiego
>
> Z PASIASTYM POZDROWIENIEM! (WIKTORIA)
Chyba zaraz zwymiotuje takich paści to już u nas dużo było
Piłkarze ze "stajni" Marka Citko raczej nie trafiają do Cracovii
focus Napisał(a):
> To nie jest tak że przychodzi zawodnik do klubu
> zapierdala do szkoły i po pół roku klepie jak
> stary to tak kolego jak ty byś pojechał np. do
> chin i co będziesz umiał? Zdania nie napiszesz a
> co dopiero mówić(:P)
Litości, chiński to nie bułgarski! Co to za porównanie? Bywamy przecież w Bułgarii i bezproblemowo możemy się porozumiewać. Jest to język słowiański. Zgadzam się z przedmówcą, że jeśli po półrocznym pobycie w naszym kraju Słowianin okazał się chodzącym niemotą tzn. jest to człek specjalnej troski, stąd mój sceptycyzm, aczkolwiek życzę mu jak najlepiej ku chwale Cracovii.
Wklepalem Karaczankowa na ytb i jest jakiś filmik pokontuzyjny motywujący, co najlepsze lazil o kulach i miał kontuzje tej lepszej nogi.. więc wydaje mi się że dostaliśmy gościa który po kontuzji nie może się odnaleźć i jest to mega kot w worku :)
Nie pora na polowanie na ,,czarownice ''.Dajmy mu pół roku i wtedy oceniajmy .Przyszedł za pięć dwunasta do nas musi mieć czas na aklimatyzacje i cały okres przygotowawczy.Ci co teraz narzekają mogą się bardzo zdziwić i żałować tych cierpkich słów .Zresztą jest na co narzekać ?.Nasza skuteczność transferowa w przypadku jak by nie odpalił Bułgar to 83 ,3 % a jak odpali 100 % .Obyśmy zawsze tają mieli nawet w wariancie negatywnym .5 trafionych -Sandomierski ,Wójcicki ,Wołąkiewicz ,Bejan ,Vestenicky i na 6 czekamy .
Pod uwagę nie biorę Adamczyka czy Pyrdka bo to było założenie młodzi na naukę i po pewnym czasie dopiero na 1 skład.
Pyrdek jest z tego samego rocznika co Kapustka, Wdowiak czy Szewczyk - dlaczego ma być wyjątkiem? dlatego , że ściągnęła go ta sama agencja co Argasińskiego?
Dla Karaczanakowa kluczowe będzie nauczenie się angielskiego w stopniu komunikatywnym ;]
Dlatego szuwarku ze jak przekonywales Kapustka sie zdarza raz na kilkanascie/dziesiat lat, stad i daje sie wiecej czasu takiemu Pyrdkowi.
Kruszyna wiadomo ze kasa zrobi swoje, ale na dzis dzień nie ma tematu kasy a są pogadanki o dupie Maryny. Stad jedni juz go wywalają (gargamel) a inni pukają sie na to po czole (i słusznie).
Kurczę ten Mazek to miał być sprinter a drugiej kroku zrobić nie może by zmienić klub ;).
Wygląda tez ze pismakom wyczerpaly sie nazwiska na gieldzie "kto idzie do Cracovii".
... dlatego ja go traktuje jako zwykły transfer, a nie wyjątek.
Podobno Biskup może odejść z Termaliki. To jest gracz godny uwagi, pognębił nas dwukrotnie, na lewym skrzydle prawie tak dobry jak Rakels.
Co może oznaczać, że odpowiednie osoby w ciszy pracują nad transferami, wysyłając przy okazji zapytania o różnych zawodników.
Gdzie te transfery ja sie pytam :(
focus Napisał(a):
> > > -----
> > > > Dla Karaczanakowa kluczowy będzie
> > najbliższy
> > > > okres przygotowawczy. Ale nie ma co
> ukrywać,
> > > > będzie miał ciężko ze względu na
> > barierę
> > > > językową.
> > >
> > > Zgadzam się z tobą największym problemem u
> > > niego jest bariera językowa
> >
> > To [b]jeśli[/b] od pół roku nic się nie nauczył
> to
> > jest cymbałem i trzeba do sprzedać :D
>
> Skąd wiesz że nic nie umie rozmawiałeś z nim
> bo ja tak.Coraz więcej rozumie ale jeszcze mu
> brakuje
Dlatego napisałem jeśli :)
Co do Biskupa, absolutnie NIE.
Za środkowy palec w stronę trybun po strzeleniu gola!
Przecież docent to sarkastycznie pisał, mimo, że bez emotki :D
No jasne, bo gdyby nie środkowy palec, to wzięlibyśmy tego 33-letniego kompletnego ligowego gwiazdora o ponadprzeciętnych umiejętnościach z pocałowaniem ręki :D
Widzę, że zaczyna się standardowe trollowanie wątku :D
Fanatyk_1906 Napisał(a):
> Gdzie te transfery ja sie pytam :(
Narazie dotarły do Pociejowa koło Swędziworów B)-
obiektywny92 Napisał(a):
> Wiem że to nie czas na testowanie i sprawdzenie,
> ale może warto by było?
> http://www.transfering.pl/newsroom/26641,napastnik
> -legii-zastapi-w-ruchu-stepinskiego
Legia chętnie puszcza zawodników do Ruchu, bo w umowie gwarantuje sobie prawo odkupu, gdyby zawodnik wystrzelił z formą. Ruch ma finansowo nóż na gardle, więc na takie układy się zgadza. My absolutnie nie.
Może chodziło o jakiegoś biskupa z Franciszkańskiej 7 a wy już krytykujecie chłopaka! To że ksiądz, to nie znaczy że w piłkę grać nie umie. Na testy go , odrazu!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)