Bucky Nome Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> . Nam są potrzebni napadzior w typie Robaka
> (albo Abbota)
> #sarkazm
Nie wiem czy pisałem, ale już mamy takiego napadziora - Vestenicky'ego :)
Teraz wystarczy wykupić go z Romy :P
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
...Vestenicky chyba specjalnie nie przekonuje do siebie naszego skauta.:S
Tomas jest niezłym zawodnikiem z dużym potencjałem, ale jeśli to prawda, że za jego wykup trzeba zapłacić aż 500 tys. euro to nie jestem przekonany do jego zakupu..
Vestenicky dobry, ale trochę kosztuje - nie wiem, czy nie za dużo...
Takiej kwoty to chyba nie zapłacimy , strasznie wysoka cena .
zubereg Napisał(a):
> Wasilewski wyleci z klubu, jest z Cracova-byłby
> hit transferowy;)
zawsze go lubilem - teraz jak zarobil kase przez kilka lat gry na Zachodzie i przytulil nowego Mercedesa to moze i by mogl pokopac u nas te ostatnie latka- taka potencjalna lepsza wersja Kazka :)
Ja chetnie widzial bym go u nas .
Może Janusz coś sypnie jak zagramy w pucharach, liczę na to
z transferami pod puchary jest taki problem, że zaczniemy od I rundy 30 czerwca, rewanż 7 lipca, a z tego co kojarzę (jeśli nie mam racji poprawcie mnie), okienko transferowe rozpocznie się 1 lipca.
Ale można już podkupywać zawodników, którym kontrakt się kończy. 1 lipca przyszliby formalnie.
Z Vestenicky'm jest problem rzeczywiście - 500 tysi to troszeczkę za dużo, tym bardziej, że i tak grałby na 100% dopiero od wiosny (przepracowanie całego cyklu przygotowawczego). Jednak, jeżeli chodzi o moje stanowisko - musimy go wykupić. Jeżeli mamy się rozwijać jako klub, jeżeli ma zostać wzmocniona rywalizacja.
chyba masz racje ale nasi rywale maja ten sam stan rzeczy a pierwszy mecz zagramy jeszcze wszystkimi zawodnikami.
Może o przyjściu Grodzickiego wie coś jego kuzyn :D ???
"Wasyl" zostanie trenerem w Anderlechcie (sport.tvp.pl)
500 tyś to kosztuje Wolski-jego bym wolał;)
Zejdler chyba powoli kończy przygodę z Cracovią
http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/lukasz-zejdler-moze-odejsc-z-cracovii,9971341/
Trzeba jednych wyprowadzić z klubu, by inni mogli do niego przyjść. Akcje z Gdańska czy z Zabrza w Cracovii nie przejdą.
Aldo Napisał(a):
> z tt
>
> Przemysław Gajzler ?@przemekgajzler 2 godz.2
> godziny temu
> Dominik Spiriak jeszcze wierzy w swój transfer do
> @MKSCracoviaSSA ale chciały go też inne polskie
> kluby:
> http://www.profutbal.sk/clanok207437-Defenzivny_pi
> lier_sedemnastky_Dominik_Spiriak_si_uz_maze_zahran
> icny_chlebicek.htm ?
>
Facet wygląda dobrze z naszymi barwami, a na dodatek jest zdjęcie z proporcem, więc powinien pasować ;)
Vestenicky ma jeszcze 2 mecze na przekonanie prezesa. Jeżeli w nich nie błyśnie, to bilans wychodzi słabo.
docent Napisał(a):
> Vestenicky ma jeszcze 2 mecze na przekonanie
> prezesa. Jeżeli w nich nie błyśnie, to bilans
> wychodzi słabo.
Pewnie go chcemy wykupić na Puchary i utargować najniższą cennę dlatego go nie promujemy aby "nagle" nie podrożał.
Prezesa ponoć przekonał, ale nie koniecznie trenera. Zjawka ma poważną ofertę z Arki i raczej odejdzie, Zejdler koniec kontraktu, Buba raczej do odstrzału. Reszta o których pisałem dalej aktualna plus plotka o Masłowskim. Ale za transfery bierze się Bałdys, więc efekt można przewidzieć.
Zjawa ma w kontrakcie pewne zapisy, które automatycznie przedłużają jego kontrakt o rok. W przyszłym tygodniu mają usiąść z trenerem do rozmowy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)