A o czym mamy pisać, kiedy do okienka jest jeszcze trochę czasu, a ciekawość zżera? Łapiemy się każdego newsa jak kania deszczu, chcąc wyczaić wszelkich wyglądających na kumatych poruszających się po forum. ;)
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Kaleb no to gosc pisze ze cos gdzies w trawie piszczy to chlopa zjesc chca...
Takie to nasze forum, że ktoś ciągle kogoś chce zjeść. Bractwo wyposzczone. Potrzeba nam siedem lat tłustych, to się atmosfera uspokoi.
Mójta to nie piłkarz
A kto - hokeista? Też się przyda - jeden etat dwie fuchy :D
SaNtO Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Mójta to nie piłkarz
Podobnie jak Majoros czy Witkowski
Albo ja jestem nie kumaty i nie wiem do czego sluzy watek o konkretnych informacjach albo Ci co tam dodaja jakies artykuly wypisane przez pismakow.
Ani to konkretne , ani nic nie wnoszace.
Mamy wątek baśniowo-marzycielski oraz plotkarski. Może trzeba otworzyć kolejny na PEWNE informacje o transferach?
Napiszę jeszcze raz. Sam zapytałem piłkarza Korony czy chciałby grać w Cracovii i powiedział że bardzo. Co do Cabrery to informacja od ludzi związanych blisko z szatnią Korony. A Szczepaniak nie chciał potwierdzić że będzie grał w Cracovii, ale jedno jest pewne, jest coś na rzeczy. Trener Podoliński powiedział wprost że nie bierze go pod uwagę w przyszłym sezonie. Może trudno sobie to wyobrazić ale znam osobiście Jovanovica, Podolińskiego i bywam na meczach Korony i Podbeskidzia.
Pozdrawiam
O, to już jest coś. Jovanovic na pewno by się przydał, a pozostała dwójka także byłaby wzmocnieniem (jeśli chcemy mieć w miarę równorzędne jedenastki).
No i mamy w swoim gronie kogoś, kto ma dostęp do szatni Korony i Podbeskidzia :D
LuckiMar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Może trudno sobie to
> wyobrazić ale znam osobiście Jovanovica,
> Podolińskiego i bywam na meczach Korony i
> Podbeskidzia.
orzesz querva ...
rzeczywiście trudno to sobie wyobrazić ...
możesz coś więcej napisać?
>:D<
Wszyscy zaglądający w ten wątek czekają na jakieś tam informacje.
Pojawia się gość, który rzuca jakimiś informacjami ( nie ważne czy sprawdzonymi czy nie, ale potencjalnie nazwiska nie z kosmosu tylko w naszych realnych możliwościach) to część z tych co pewnie odświeżają ten wątek kilka razy dziennie zaczyna się z gościa napierd.alać, szydzić...ciekawa co to za jednostka chorobowa ?
Lepiej czytać milion pomysłów z transfermarketów itp ?
Jest coś na rzeczy z tymi grajkami a z jednym to już na bank.
Wasilewski wyleci z klubu, jest z Cracova-byłby hit transferowy;)
No to potwierdzam że Szczepaniak raczej na 100%, Jovanovic raczej nie, nie pomyślałem że nie ten pesel, Cabrera chce a jest opcja Sylwestrzak. Jeśli się nie sprawdzi to odszczekam.
Szczepaniak,Sylwestrzak do tego Malarczyk i Cabrera do tego Szwoch i jacys skrzydlowi i bedzie gtiara... Ale sie rozpedzilem :)
Dobra czas sie zbierac na meczyk :)
Ee tam, Lucki Mar jest zbyt konkretny na ten wątek. Nam są potrzebni napadzior w typie Robaka (albo Abbota), pomocnik w typie Lovrencsica, obrońca w typie Ceesay'a, trener w typie Urbana i kibice w typie... Już sam nie wiem w jakim typie. Może laponoidalnym? Acha, i koniecznie ktoś z kręgosłupem moralnym Bereszyńskiego dla kolorytu.
#sarkazm
[url=https://webgram.co/p/1245021288244104086_1539386457/]A.Rudnevs[/url]
Brac !
z tt
Przemysław Gajzler ?@przemekgajzler 2 godz.2 godziny temu
Dominik Spiriak jeszcze wierzy w swój transfer do @MKSCracoviaSSA ale chciały go też inne polskie kluby: http://www.profutbal.sk/clanok207437-Defenzivny_pilier_sedemnastky_Dominik_Spiriak_si_uz_maze_zahranicny_chlebicek.htm ?
Boubacar Diabang może odejść z Cracovii. Ma propozycje z innych klubów
Czytaj więcej na http://sport.interia.pl/klub-cracovia/news-boubacar-diabang-moze-odejsc-z-cracovii-ma-propozycje-z-inny,nId,2198776#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)