Starzyński i Wolski poza zasięgiem, nie ta półka.
A może Dimitar Iliev? Przy okazji oglądania kilku meczów wpadł mi w oko. Niestety niezbyt waleczny, ale wydaje mi się, że potencjał czysto piłkarski bardzo wysoki.
Z Płocka dobry jeszcze Reca, on fizycznie na pewno by sobie poradził w Ekstraklasie.
-
-
TRANSFERY - komentarze, listy zyczen itd. ( ciąg dalszy)
Za Recę Płock krzyczy sobie 500 tysięcy euro..
W październiku tego roku kończy się 2-letnia dyskwalifikacja Dawida Nowaka. Jacek Zieliński wypowiadał się kiedyś, że chętnie widziałby go w zespole, a ten podobno trenował na naszych obiektach na Wielickiej. Myślicie, że temat dalej aktualny i 32-letni Nowak ma szansę do nas wrócić?
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/542320/dawid-nowak-moze-wrocic-do-cracovii
Artykuł sprzed 9 miesięcy:
"Nowak nie może narzekać na brak zainteresowania ze strony klubów Ekstraklasy, ale jeśli znów będzie mógł występować w Ekstraklasie, najprawdopodobniej zwiąże się z Cracovią. Trener Pasów, Jacek Zieliński nie chciał potwierdzić, że krakowianie prowadzą rozmowy z piłkarzem, ale dał do zrozumienia, że 31-latek może liczyć na ponowny angaż przy Kałuży 1.
- Dawid Nowak to jest chłopak, który umie grać w piłkę i jeśli pojawiłaby się taka możliwość, to ja takiego zawodnika bardzo chętnie bym wziął - mówi opiekun Cracovii i dodaje: - By to się jednak stało, musiałoby być spełnionych jeszcze parę warunków proceduralnych, które są niezależne od nas, więc trudno, żebym w tej chwili snuł marzenia, które jedna decyzja może zniweczyć. Nie ukrywam jednak, że Dawida chętnie byśmy widzieli w Cracovii. To jest chłopak, który wszedłby w tę drużynę z marszu, jest lubiany przez szatnię."
myślisz, że jest dobry bez dopingu ?
Przy naszej ubogiej kadrze przyda sie.
kkk_84 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> myślisz, że jest dobry bez dopingu ?
Uważam że skoro Zjawa wchodzi to Nowak by dał rade.
Dwa lata bez gry, oj ciężko mu będzie po takiej przerwie powrócić na boisko /gdziekolwiek i jeśli zdecyduje się jeszcze grać / .
Myślę, że w naszej lidze byłby z niego pożytek - nosa do zdobywania bramek się nie traci. Dobrze przepracowany okres przygotowawczy, krótki kontrakt z możliwością przedłużenia i klub niewiele ryzykuje. Po tak długiej przerwie nie będzie chciał wielkich pieniędzy. Ciekawe, czy sprawdziłby się w grze w naszym systemie.
Coś mi się wydaje, że plotki związane z Bereszynskim to wypadkowa tego że legła będzie robić podchody pod Dąbrowskiego. Wymiana pod tytułem Bereś plus Masłowski za Damiana plus jakaś symboliczna gotówka. W Warszawie średnio się spisują i Vranjes i Borysiuk, Jodła do najmłodszych nie należy więc wydaje się z ich strony rozsądny ruch. Czy dla nas to już dyskusyjne.
Nawet nie tyle dyskusyjne, co granda by to była. Za Damiana to my prędzej czy później dostaniemy grube ojro.
Zgadzam się - to zamiana w stylu: zamienił stryjek siekierkę na kijek. Zatrzymać Damiana na co najmniej sezon i potem wytransferować za granicę za naprawdę duuuuuuuuuże pieniądze! Jeśli ktoś tym mądrze pokieruje, to sprzedaż paru naszych perełek i rozsądna polityka transferowa może pomóc klubowi przeskoczyć o jeden poziom wyżej w rocznym budżecie powyżej 30 milionów.
[url=http://m.sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/599334/faceci-do-wziecia-od-zaraz-gwiazdom-ekstraklasy-wygasaja-kontrakty/1?src01=6a4c8&src02=facebook_sportowefakty]KLIK[/url]
Nawet dosc ciekawe opcje, zobaczylbym u nas Putocky'ego, Cabrere, Sylwestrzaka czy Hołote
Z pewnego źródła, Szczepaniak odchodzi z PBB na 100% i duże szanse że będzie naszym piłkarzem, chyba że zostanie nim Cabrera który czeka na oferty. Jesli nie dostanie czegoś super to podobno są spore szanse. Na pytanie o dalsze losy Jovanovica i czy chciałby grać w Cracovii odpowiedział że chciałby, a w Koronie raczej nie zostanie. Tylko czy my chcemy? Sylwestrzak też odchodzi ale tu raczej obcja zagraniczna. Informacje z przed dosłownie dwóch godzin.
Ja bym brał i Cabrerę i Szczepaniaka - obaj się przydadzą. Jovanovic zdecydowanie poprawiłby sytuację w środku pola. Mam jednak nadzieję, że to opcja rezerwowa i przyjdą zawodnicy klasy Covilo.
LuckiMar Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z pewnego źródła, Szczepaniak odchodzi z PBB na
> 100% i duże szanse że będzie naszym piłkarzem,
> chyba że zostanie nim Cabrera który czeka na
> oferty. Jesli nie dostanie czegoś super to
> podobno są spore szanse. Na pytanie o dalsze losy
> Jovanovica i czy chciałby grać w Cracovii
> odpowiedział że chciałby, a w Koronie raczej
> nie zostanie. Tylko czy my chcemy? Sylwestrzak
> też odchodzi ale tu raczej obcja zagraniczna.
> Informacje z przed dosłownie dwóch godzin.
Frodo,to Ty ? :D co tam u kuzyna ? :D
Nie frodo. A informacje sam sprawdziłem
Nie Frodo? Nie kuzyn? To kto ma informację? Czyżby wyciekło do za dużej ilości osób?
Źródłem nie jest Cracovia tylko PBB i Korona
I myślisz, że w ten sposób staniesz się bardziej wiarygodny?
Lo matko... a dejcie chlopu spokoj...
Przywaliliscie sie do niego jak rzep do psiego ogona.. Napisal co wiedzial co gdzies uslyszal a wy ciagniecie skad,dlaczego,po co, kiedy,kto... Bedzie mial oficjalne info napisze w watku do tego przeznaczonym a ten jest do takich wlasnie pierdow..
A po co a dlaczego a na co a ile waza wspolnie a kto ich wazyl a ile waza bez kosci... qrwa ochloncie...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)